A 2000-es években a Hilton szállodalánc örökösnője elsősorban botrányairól híresült el, napjainkban azonban viszonylag visszafogott életet él.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paris Hilton: „Tökéletes a bőröm, nincs szükségem botoxra!”
2015. augusztus 10. 09:45
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. augusztus 10. 09:59
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Nem bírom ezt a csajt, és soha nem értettem, hogy mitől híres, mert a saját erejéből és tehetségéből hót zicher, hogy nem
Egyébként ha valakinek 30 évesen az a legnagyobb faksznija, hogy milyen bőre, hát úgy is kell neki, hogy botoxra menjen
Egyébként ha valakinek 30 évesen az a legnagyobb faksznija, hogy milyen bőre, hát úgy is kell neki, hogy botoxra menjen
2015. augusztus 10. 10:16
Még jó, hogy a bőrgyógyásza dicséri, ezért fizeti:DDD
2015. augusztus 10. 10:29
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Azt kell hogy mondjam hogy annak ellenére hogy eddig nem mutatkozott meg rajta de most kiderült hogy van egy kis esze
2015. augusztus 10. 10:35
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline |
Hát nem a kedvencem ez a nő.
2015. augusztus 10. 10:53
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Lehet, manapság már nem, de régebben nem vetette meg a plasztikai műtéteket. Nekem nincs Parisszel bajom, az utóbbi időben elég felelősségteljes lett, látszik, hogy már nem az az agyatlan liba, aki éjjel-nappal a bulikban pörög. Viszont a DJ pult mellől odébbállhatna, hagyja ezt az iparágat meg azoknak, akik értenek is hozzá.
2015. augusztus 10. 11:00
Nem tudom,ha nem is botoxol,azért pár éve ő is szeretett a plasztikai sebészhez járni.De amúgy nincs vele bajom,mostanába tök normális.
2015. augusztus 10. 11:20
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline |
Mennyire utálom ezt a nőt. Csak bejött neki az élet, mert anyucinak és apucinak volt pénze, és ebből Paris is híres lett. De se tehetsége, se esze nincs. Elég nagy szégyen, hogy mindenki csak plasztikával hiszi, hogy jól néz ki. És hogyha már egy ránc is van az arcán megy plasztikáztatni.
"Egészen addig nem csinálom meg, amíg nem lesz rá szükséged, de abban sem vagyok biztos, hogy valaha eljön ez az idő." Persze neki majd még 70-80 évesen is tökéletes bőre lesz.
"Egészen addig nem csinálom meg, amíg nem lesz rá szükséged, de abban sem vagyok biztos, hogy valaha eljön ez az idő." Persze neki majd még 70-80 évesen is tökéletes bőre lesz.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.