Starity

Paris Hilton: „Tökéletes a bőröm, nincs szükségem botoxra!”

2015. augusztus 10. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2000-es években a Hilton szállodalánc örökösnője elsősorban botrányairól híresült el, napjainkban azonban viszonylag visszafogott életet él.

hirdetés
Paris Hilton: „Tökéletes a bőröm, nincs szükségem botoxra!”

A 34 éves szőkeség elégedetten pózol a New You magazin őszi címlapján, ami nem is csoda, hiszen elmondása szerint már-már tökéletes bőrrel áldotta meg a sors, amire méltán lehet büszke. A Hilton szállodalánc örökösnője a lapnak adott interjúja során elárulta, hogyan őrizte meg bőre feszességét, míg kortársai plasztikai sebészüktől várják testi hibáik helyrehozatalát.

Nemrégiben megkérdeztem a bőrgyógyászomat arról, hogy mit gondol, ideje lenne-e már befizetnem egy botoxkezelésre, de ő csak annyit mondott, »Nem csinálom meg neked... Tökéletes a bőröd. Egészen addig nem csinálom meg, amíg nem lesz rá szükséged, de abban sem vagyok biztos, hogy valaha eljön ez az idő.«

Paris a beszélgetés során szót ejtett arról is, hogy az ismerősi körében a vele egyidősek sorra jelentkeznek be plasztikai sebészeikhez, hogy mesterségesen szépüljenek, ő azonban szerencsésnek érzi magát, amiért jó géneket örökölt és már egészen fiatal kora óta nagy gondot fordított bőre ápolására.

„A barátaim már megcsináltattak magukon mindent: cicit, orrot, állat, arcot. Hollywoodban élek, így volt szerencsém látni. Én soha nem akartam ezt tenni. [...] Szerencsés vagyok, amiért hallgattam az anyukámra annak idején. Mindig azt mondogatta nekem, hogy tartózkodjak a közvetlen napsugárzástól, így nem csoda, hogy a minden nap napozó barátaim sokkal öregebbnek néznek ki, mint én, és már mind túl vannak a botoxon.”

Mindezek fényében Paris tanácsai egyszerűek: ne tegyük ki bőrünket erős napsugárzásnak, fordítsunk időt a hidratálásra és az arcápolásra, így könnyűszerrel megőrizhetjük bőrünk fiatalságát, és ezáltal magabiztosabbnak is érezhetjük magunkat még 30 fölött is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek