hogy megértsétek hogy a trabant sokkal királyabb leírom ismét:
Trabanton szállni élvezet,
Gyorsabban száll, mint a képzelet,
Döcög és pöfög, hú de kafa!
Az orrod alá dörgölő kispofa.
Ferrarit kapott 18. születésnapjára Kylie Jenner
2015. augusztus 14. 19:18
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
2015. augusztus 16. 10:11
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2277 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline |
A kocsi gyönyörű,és most nem értek egyet azzal,hogy ilyen ajándékot kapott pedig semmit nem tett le és a hasonlók.A párjától kapta az autót,valószínáleg nagy lehet a szerelem ha ennyi pént meg ér neki ez a lány!Szerintem kedves gesztus volt
2015. augusztus 16. 17:52
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline |
Idézet (lilluci8 @ 2015.08.16. 10:11)
A kocsi gyönyörű,és most nem értek egyet azzal,hogy ilyen ajándékot kapott pedig semmit nem tett le és a hasonlók.A párjától kapta az autót,valószínáleg nagy lehet a szerelem ha ennyi pént meg ér neki ez a lány!Szerintem kedves gesztus volt
A "big love" nem ebben nyilvánul meg. Anno Elvis több haverjának is csak úgy kocsikat ajándékozott. Ez ilyen szinten nem jelent semmit, persze ezzel most nem azt akarom mondani, hogy nem szereti a csajt. Gondolom, hogy szereti..azért kíváncsi vagyok, hogy még meddig lesznek együtt.
Am meg lehet, hogy ez a csitri az égvilágon semmit nem tett le az asztalra a pucsításokon és a selfiken kívül de ehhez meg már semmi közünk. Pénzes a családja, pénzes a pasija. Ennyi
De azt meg már végképp nem értem, hogy miért van annyi rajongója..?? Az embereknek erre van igényük? Ó jáááj..mi lesz veled emberiség
2015. augusztus 16. 19:17
bendeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 248491 offline |
Ennyi irigy és primitiv embert egyhelyen, oh Gosh . lehet nekunk nagy dolog egy ferrari de konyorgom aki 1,5 millás labeliket vasarol annak ez olyan mint a hétköznapi embereknek az audi . MÁs értékrend más életszínvonal (akinek 6 millio dolláros kastélya van nem hiszem hogy megkonnyan egy ferrari ) nem kell itt felháborodgatni . MOst őszinten en meg leszarom mit tett le nem lenne jobb nekem ,ha letett volna valamit s ugy kapja meg .Az irigyek meg nyugtassák magukat azzal hogy nem tett le ha fáj . Tipikus szar magyar mentalitás -.-" .
2015. augusztus 16. 21:05
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline |
De jó neki! Boldog szülinapot neki!
2015. augusztus 16. 22:29
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline |
Szerintem nem hatodott meg kicsit se ez olyan volt neki mintha egy falusi lany 18. Születesnapjara kap 1 ladat na ez ugyan olyan csak a falusi lany meg fogja becsülni mert neki van ertek rendje kylie meg halomra kapja a milliardokat ero dolgokat de milyen alapon? Ha vki tudja ra a valaszr irja meg.
2015. augusztus 18. 17:35
Rainbowcloudvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.19. Hozzászólás: 175 Csatolások: 0 Azonosító: 241579 offline |
Boldog szülinapot Kylie! Kim iszonyúan rossz ruhát választott. A Ferrarit meg össze ne törje. Ha már milliókat kapott, vigyázzon is rá.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.