Starity

Récike2000 profilja

Récike2000 yellow yellow  
  • Csatlakozott
  • 2012. május 29.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • Születési idő
  • május 10.
  • Lakhely
  • Hajdú-Bihar megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • rajz,zene, divat,Jóbarátok
  • Zenei stílusom
  • pop,rock,rap
  • Imádom
  • zene,divat,Wellhello,Tommy Hilfiger,Ricky Sarkany, Sherri Hill
  • Utálom
  • hideg,spenót,brokkoli,pókok
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -

#FASHION #design #Wellhellove #ELNOK #rapshodyforyouandme

Récike2000
Utoljára aktív: 2018.12.27. 21:09Státusz módosítva: 2017.04.17. 21:09

Bemutatkozás

 

Sziasztok! :)

 



Nos, akkor el is kezdem ezt a kis bemutatkozást.Mindig is szerettem ilyesmit írni,de a sajátommal sose voltam megelégedve, legalábbis tartósan nem,korábban gyakran változtattam.Hát,most megpróbálom a saját elképzeléseimmel és ötleteimmel megvalósítani,hogy mostmár maradandóbbat alkossak.
Nem is tudom, miről írhatnék, olyan sablonos lesz az egész. Mindenki ír a kedvenceiről, példaképeiről néhány sort, ezt én is meg fogom tenni (mert nyilván nem hagyhatom ki a 'Bemutatkozás'ból azokat a személyeket, akikre felnézek,és akik miatt imádom a zenét,vagy akik inspirációt adnak a mindennapi öltözködésemhez,stílusomhoz). Olyan ez,mint a rajzolás, leülsz, és fogod a ceruzát, papírra veted a gondolatodat,a fejedben kialakult képet. Nekem mindig zenehallgatás közben jön az inspiráció, imádok rajzolni és tervezni. Na mielőtt megunnátok, amit írok, elkezdem.

      

  • Divat.Nagyon szeretek a ruhákkal és cipőkkel foglalkozni.Úgy minden téren.Rajzolni,vásárolni,utánanézni a dolgoknak, a régi nagy neveknek és munkásságuknak. Divattervező szeretnék lenni, vagy legalábbis a ruhákkal és a divattal foglalkozni.Kedvenc divattervezőim közé tartozik Ricky Sarkany és Stella McCartney.Ricky Sarkany cipői rengeteg inspirációt és ihletet adnak, amikor rajzolok és tervezek.Imádom az alkotásait, ahogy Tommy Hilfiger és Sherri Hill kreációit is. Tommytól különösen tetszik az utóbbi időben megjelent TommyxGigi  kollekció. Kedvelem még Beníto Fernandez, Sofía Sarkany, Stella McCartney és Coco Chanel munkásságát is,tőlük is rengeteg ötletet merítek, valamint nyomon követek néhány magyar márkát/tervezőt és stylistot, Lendvai Lillát, Schreiter Lillát, Ágoston Bettinát és Kozma Ritát, a NANUSHKA,  ÁERON és a KONSANSZKY kollekcióit. Továbbá érdemes szót ejtenem azokról a nagynevű divatikonokról, modellekről, hírességekről, akiket szintén követek a közösségi odalakon, hiszen rendkívül jó a stílusérzékük: Kylie Jenner, Tammy Hembrow, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Selena Gomez, Palvin Barbi és Tini Stoessel. Ők és társaik (akiket esetleg kifelejtettem a felsorolásból),  rengeteg inspirációt és ötletet adhatnak, és néha különc darabjaik, szettjeik igenis nagyszerűen össze vannak állítva, ami nekem nagyon tetszik. Egyediek és lazák, de mindemellett egyszerűek, akárcsak hétköznapi embertársaink.

 


  • A Violetta. Igen, tudom, sokan nem szeretik, viszont én nagyon imádom. Szeretem a karaktereket, a dalokat, a szereplőket,és természetesen az öltözékük, outfitjeik fogtak meg leginkább. ♥ Aki NEM szereti a sorozatot, ne nekem szidja, legyen szíves. Nekem a sorozat, a dalok olyan boldogságot adnak, amióta nézem, imádom a spanyol nyelvet, a spanyolul íródott dalokat, az országot, mindent, ami SPANYOL,vagy ami a nyelvhez kapcsolódik. A dalok olyan erőt és vidámságot tudnak adni, ha épp rossz kedvem van. :) Nem fogom kiemelni a szereplőket, vagy a karaktereket, mert mindegyikőjüket szeretem,mindegyikőjüket másért.A sztori olyan,amilyen, tisztában vagyok vele, de ha unatkozom,ezt nézem.
  • Akit kiemelnék,az mégis a főszereplő: Martina Stoessel.A hangját és a képességeit nem is kezdem dícsérni,mert mindenki tudja (igen,még az is,aki nem szereti,vagy ki nem állhatja a sorozatot). Annyi ,hogy nagyon nagyon megszerettem. A hangját, a stílusát.Azt szeretem benne, hogy a hírnév ellenére se változott meg, a visszafogottsága,kedvessége és szerénysége szerintem mindenkit elvarázsol. Tetszik, ahogy öltözködik, a ruhái, cipői és szettjei,őt is noymon követem, hiszen ő alapvetően egy másik kultúrát, öltözködést is hoz Argentínából, hiszen ott más a divat, például a magastalpú cipők vagy a magasderekú nadrágok,amik nálunk is hódítanak. Én pedig érdeklődő vagyok, és ha elsőre furcsa is, egyre inkább hajlok az ő stílusa felé (is), szerintem nagyszerű. Tehát, nagyon megszerettem őt idővel, pedig ha hiszitek,ha nem,kicsit idegesített az elején, a karakterének a folytonos döntésképtelensége,stb... de elvonatkoztattam a szereplőt a színésznőtől. Nagyon megszerettem.

       


 

        

  • WELLHELLO. Nagyon nagyon nagyon....el sem tudom mondani,mennyire imádom őket és azt,amit csinálnak!! Annyira nagy hatással vannak rám,hogy bármikor,amikor rossz kedvem van,vagy jó,vagy semmilyen, és csak úgy vagyok,akkor is Őket hallgatom. Nem tudom megunni.Az összes számukat kívülről fújom,annyira szeretem őket,hogy szavakban nem tudom kifejezni.Minden álmom,hogy a lehető legtöbb koncertjükön ott legyek,mégis,a Budapest Parkos koncertjükre szeretnék leginkább eljutni.Szeretem minden számukat.Rengeteg interjút néztem,és hihetetlen,hogy mennyire nagy arcok!
  • Fluor: hihetetlenül jó a raprész és a szöveg,amit ír, van érzéke hozzá, tetszik,ahogy mindenről nyíltan elmondja a véleményét, és a szókimondó részek is nagyon tetszenek.Fergeteges humora van, az interjúkban, koncerteken nagyon  vicces.Mindemellett végtelenül helyes ❤️, hihetetlenül hálás vagyok Istennek és a szüleimnek azért, hogy találkozhattam vele élőben is, végtelenül jó ember,aranyos és kedves, szeretem a zenéhez és a dolgokhoz való hozzáállását, nagyon bírom.
  • Diaz: ❤️ Nagyon szeretem,amit csinál,amihez csak hozzányúl, ott már rossz dolog nem sülhet el.Szeretem a hozzáállását, a szerénységét, a hangját, hihetetlen,milyen hatással van rám. Vele is találkozhattam, amikor Tomival,és nagyon nagyon jó ember,jószívű,aranyos,kedves,közvetlen és ő is hihetetlen ember. Szeretem.

Nem is ragozom, amit irántuk, a munkásságuk iránt  "érzek". ♥


  • BUDAPEST és a NAGYVÁROSOK. Imádom a nagyvárosokat,a nyüzsgést, a sok embert. Nagyon szeretem Budapestet, van, aki nem , mert túl forgalmas, meg inkább a külföldi nagyvárosokba, például Londonba, New Yorkba, Párizsba vagy Milanoba szeretne eljutni. Viszont én imádom. Szeretnék ott is élni majd. Szeretek a Duna partján sétálni, nézni a nagy tömeget, a sok autót és tömegközlekedési járműveket... hihetetlen érzéseket tud kiváltani belőlem.Meghatódom,és örülök,hogy itt élhetek Magyarországon,és részese lehetek ennek a látványnak minden évben. Ugyanígy bármilyen nagyvárosnál... Ahogy millió ember siet, bámészkodik, vagy fényképezi a látványosságokat. ♥ (Viszont,ennek ellenére szeretem a hegyeket,a kis falvakat, a vidéki hangulatot, a hegyi levegőt is. A napsütést,ahogy rásüt a hegyekre,dombokra, a tisztások,az erdei állatok...)Tulajdonképpen mondhatjuk,hogy kis országunk szerelmese vagyok. Imádom. Kisebb koromban mindig oda akartam eljutni,ahová a diáktársaim, a tengerparta, Olaszországba, Spanyolországba, Párizsba, (persze nyilván most is szívesen ellátogatnék oda,de mostmár leginkább a divat miatt, a divatházak és divatbemutatók fővárosaiba..), most viszont ha tehetem, Magyarországra szavazok. Nagyon szeretek itthon kirándulgatni, amíg csak tehetem, itthon szeretnék maradni. :)
  • BALATON az egyik kedvenc helyem Budapest mellett. Nagyon szeretem magát a Balatont, de imádom a tó melletti városokat és falvakat is, az élet azokon a településeken olyan...csodálatos és varázslatos, szerintem annak a vidéknek egy külön hangulata van, imádok nyáron ott lenni.Azt hiszem,még ide kapcsolódik,hogy imádok TÚRÁZNI,UTAZNI. Szeretek ülni az autóban, nézni az elhaladó autókat, a nagyvárosokat,sétálni az erdőbe,beszélgetni,vagy épp csöndbe lenni. Szeretem nézni a tájat, a dombokat,a folyókat,tisztásokat, a kilátókat, szeretek a sziklaszirtekre kiülni...

                               

                                                         

Egyéb kedvencek még:

  • Sissi. Kedvenc történelmi szereplőm,nagyon sok mindent tudok róla, érdekel az élete, és minden,ami vele kapcsolatos.Nagyon szeretem a filmet,ahogy az eredeti történetet is persze.Többször láttam már. A színészeket is szeretem. ♥
  • Jóbarátok. Az utóbbi időben kezdtem el nézni kezdetben egyedül,majd az öcsém is csatlakozott hozzám. Olyan friss és fiatalos,vicces, szórakoztató. Nagyon szeretem a szereplőket, és a történetet is. Most ismételnem kell önmagam, ebben a sorozatban is találtam számomra inspiráló stílusikonokat. A három női szereplő, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow és Courtney Cox. A kilencvenes évek divatját nagyon szeretem, és ez a sorozat és a szereplőgárda visszarepít a retro ruhákhoz. Rachel (Jennifer Aniston) szettjei a kedvenceim, és szerintem kicsit hasonlít is rám a karakter, divatőrültek vagyunk! :) Mindemellett Jennifer az egyik kedvenc színésznőm, a való életben is hihetetlen a stílusa, az egyszerűsége és jósága, ő egy hihetetlen közvetlen és alázatos ember, felnézek rá emiatt.
  • Könyvek. Szeretek olvasni,leginkább az ifjúsági, a szerelmes vagy a lovas regényeket részesítem előnyben,valamint Leiner Laura könyveit.Minden könyvét (pár régebbi  kivétellel,amiket nehéz beszerezni) olvastam, és mindet nagyon szeretem. Kedvenceim, bár most elsősorban a Bexi sorozat!

(Folyamatosan bővül) Köszi a figyelmet!♫ ♪