David Beckham kislánya védelmére kelt
2015. augusztus 11. 21:30
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Hát, négy évesen fura, de akkor sem tartozik senkire. Jól tette, hogy kiállt a kislánya mellett, aranyos volt tőle. :3
2015. augusztus 11. 21:30
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline |
Ez a sok sztárzaklatás f*szságokkal, már annyira idegesít, hogy inkább no comment....
2015. augusztus 11. 21:32
Semmi baja nem lesz a kislánynak. David-ék nagyon jó sülők!!! Nem kell egy, olyan kislányról írni, iyen dolgokat, aki az egészről nem tehet és még meg sem tudja magát védeni...
2015. augusztus 11. 21:40
Igazán undorítónak tartom,hogy az emberek ilyenekbe kötnek bele és kérdőre vonják a szülőt. Semmi közük hozzá.
2015. augusztus 11. 22:04
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Szerintem nem lesz semmi baja sem a kislánynak ha még cumizik, ez nem is olyan kirívó eset, hisz sokszor hallottam már én is hasonló eseteket az ismerőseimtől.
Különben meg David-nek négy gyereke van, és a lánya a legkisebb, biztos vagyok benne, hogy tudja, mit csinál.
Különben meg David-nek négy gyereke van, és a lánya a legkisebb, biztos vagyok benne, hogy tudja, mit csinál.
2015. augusztus 11. 22:05
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2277 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline |
Ohh,hát akik ilyeneket írna biztos felneveltek már 10 gyereket és világot verő taktikájuk van!
A kislány nagyon tündéri,az apukája pedig tiszteletre méltó,hogy így kiáltt mellette!
A kislány nagyon tündéri,az apukája pedig tiszteletre méltó,hogy így kiáltt mellette!
2015. augusztus 11. 22:37
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Ez nagyon édes volt tőle <3
2015. augusztus 11. 22:53
Lanieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.11. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 248272 offline |
Imádom, mikor mindenki belepofázik abba, ami nem rá tartozik. Miért volt jó ez? Egy NÉGY ÉVES kislányt megbántani? Meg az apját? Komolyan mondom... ez hihetetlen. Az ilyen embereket kéne pofán verni egy lapáttal, hogy egy kicsit észhez térjenek. Senki se tökéletes, főleg nem egy NÉGY ÉVES kislány... és addig cumizik, ameddig akar.
És az is felháborító, hogy legalább mielőtt az író leírja azt a cikket, legalább megkérdezte volna, hogy: "elnézést, megkérdezhetem, hogy a lánya miért cumiz?" alapvető dolog lenne szerintem. Mert ilyenkor lehet akkorát pofára esni... legyen az író a példa.
És most, hogy elgondolkodtam: annyira nincs ötlete az íróknak, hogy egy NÉGY ÉVES kislányt kell cseszegetni a cumizás miatt? ...
És az is felháborító, hogy legalább mielőtt az író leírja azt a cikket, legalább megkérdezte volna, hogy: "elnézést, megkérdezhetem, hogy a lánya miért cumiz?" alapvető dolog lenne szerintem. Mert ilyenkor lehet akkorát pofára esni... legyen az író a példa.
És most, hogy elgondolkodtam: annyira nincs ötlete az íróknak, hogy egy NÉGY ÉVES kislányt kell cseszegetni a cumizás miatt? ...
2015. augusztus 11. 23:00
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Helyes cselekedett!
2015. augusztus 11. 23:32
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Hihetetlen édes kislány, és mit szól bele mindenki, hogy hogyan neveljék a gyereket??!!
2015. augusztus 11. 23:46
Jól tette,hogy beszólt nekik! Imádom a Beckham familiát.
2015. augusztus 12. 01:02
Na emberek! A kurva anyját annak, aki azt mondja, hogy egy gyereket úgy kell nevelni, hogy minden döntést rá hagyunk /amikor még nem is érti a dolgokat/ és, hogy egy 4 évesnek annyira jót tenne a cumizás. A kislányt senki sem cikizte, hanem a Davidék nevelési módszerét! Szánalmas ez a sok komment, hogy "miért ne cumizhatna?". Én nem szólok bele a nevelésükbe, leszarom a nevelésüket, de remélem, hogy ti okos kommentelők nem az ő példájukat követitek majd!
2015. augusztus 12. 06:49
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline |
Nem tudom mit cseszegetik őket az emberek
2015. augusztus 12. 09:02
Jajj könyörgöm minek kell beleszólni mások életébe?? Az ő dolguk hogy hogyan nevelik a gyereküket!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.