Starity

Hana-chanxX profilja

Hana-chanxX white blue blue white white  
 • Csatlakozott
 • 2015. január 31.
 • Csoport
 • Tag
 • Titulus
 • .ɪᴅσʟ ♕
 • Születési idő
 • szeptember 17.
 • Lakhely
 • Dél-Korea
 • Foglalkozás
 • tanulok
 • Weblapom
 • - nem publikus -

ʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ

Hana-chanxX
Utoljára aktív: 2018.10.18. 19:07Státusz módosítva: 2018.08.24. 15:03

Bemutatkozás

 
" You can call me artist, you can call me idol or any other something you come up with, I don't care. "

üdv itt, ahol még a madár se jár ! egy tizenvalahány éves lány teljesen átlagos mindennapjait élem egy kis településen , aminek a nevét úgyse ismeri senki . mivel mindig is szerettem a csendet és a békét, ezért kicsit sem zavar egyébként . ha tehetem , leginkább elveszek a gondolataim között , amik mindenféle téma köré rendeződnek , megnézek egy sorozatot vagy éppen zenét hallgatok - általában egymást váltja ez a három tevékenység .  ha a homebody kifejezésre keres az ember egy tökéletes példát , én biztosan beelillenék a képbe . hobbijaim közé tartozik a fényképezés . szeretem megörökítani a pillanatokat , amikre aztán szívesen visszaemlékezik az ember egy nehéz időszak kellős közepén . ha összegyűlnek a dolgok , leginkább mozgással vezetem le a stresszt , ez a másik kedvenc elfoglaltságom . kiskoromban meg rengeteget írtam ilyen - olyan szösszeneteket , ez a szokás pedig nem akart lekopni rólam , tehát olykor írok is , mert miért ne ? ha meg már végképp nem tudom mivel elütni az időt , nekiállok rendet tenni - ez az én "fura" szokásom , azt hiszem . kötelességemnek érzem , hogy más embereknek vagy állatoknak segítsek , még ha sokszor valami kínos szituáció is követi az eseményeket . ha lehetőségem lesz , örömmel önkénteskednék a jövőben . talán néha mégis megbántok bizonyos személyeket , mindezek ellenére nem gondolnám magamat rossz embernek , csak túlságosan őszintének , ami nem tetszik a többségnek . legalább nem hazudok , az is valami , nem ? akik megismernek , úgyis tudják , a komor külsőm egy kevésbé komor belsőt rejt . könnyen felengedek a szeretteim körében , aztán pedig nincsen megállás . bármiről tudok beszélni , áradozni , s olyan részletekbe belelátni , aminek nincs is különösebb jelentősége . fontos számomra , hogy legyen kinek beszélni az elképzeléseimről , érzéseimről , akár a jövőbeli céljaimról . bár szerintem meglehetősen nehezen barátkozom össze másokkal , hiába ismernék meg különféle érdeklődésű , sőt nemzetiségű embert . nem különösebben barátkozom már az oldalon , többnyire az időhiány miatt , ( meg unalmas is vagyok , így zárójelben ) hanem esetleg cikket írok és a kevéske - lapjaimat tartom rendben . ennek ellenére nyugodtan írhatsz , ha úgy gondolod . :)

egy adatlapról az sem maradhat le , miket szeretek vagy miket nem , tehát lássunk is néhány példát mindkettőből : 
i LUV it :  optimizmus ; kedves emberek ; önzetlenség ; őszinteség ; tisztelet egymással szemben ; komoly beszélgetések ; irónia ; esztétika ; feminizmus ; minimalista , elegáns öltözködés ; szolid smink ; pasztell színek - rózsaszín , lila , kék , világosbarna , fekete ; ingek ; choker ; magassarkú csizma ; rúzsok és szájfények minden mennyiségben ; természet ; virágok , különösen a levendula ; állatok ; csillagok ; felhők ; eső és az azt követő illat ; csend ; béke ; balladák ; relaxációs zene ; kpop ; sportolás : röplabda , futás ; versenyek ; sorozatok ; érdekes könyvek ; országok nyelvei és kultúrája , kedvenc pl. Svájc , Norvégia , Lengyelország , Dél - Korea ; régi stílusú épületek , kastélyok ; utazás ; vásárlás ; séta ; túrázás ; humán tantárgyak : irodalom , történelem ; számvitel ; ebédszünet ; egészséges étkezés ; édes íz ; gyümölcsök ; kávé tejjel ; citromlé cukor nélkül stb.

i HATE it : ha félbeszakítanak ; ha nem értik az iróniát ; egymás lehúzása ; zaj ; nagy csoportosulások ; meggondolatlanság ; kiközösítés ; szorongás ; rasszizmus ; homofóbia ; túlzott pesszimizmus ; slut - shaming ; minden hús úgy igazából , főleg a disznó ; tojásfehérje ; egészségtelen étkezés ; kosárlabda - mert béna vagyok belőle ; fizika ; túlzott semmittevés ; füstölők ; citromsárga szín stb.

kedvenceim. én sokakkal ellentétben még 2012 és 2013 tájékán fedeztem fel a mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvendő dél-koreai popműfajt , amiről azóta nem tudom magamat leszoktatni - még ha akarnám se - , hiszen annyira sokszínű és olyan értelmet hordoz magával egy - egy dalszöveg vagy klip , hogy ehhez foghatót nem találtam azóta . büszkén mondhatom , az ipar egyik legfantasztikusabb legendái húztak be . az a kilenc lány , akik a Girls' Generation nevezetű lánybanda tagjaiként debütáltak több mint 10 éve már .  hiába csökkent le azóta az énekesek száma , mivel aki egyszer ennyire megszereti őket , kialakul egy különleges kapocs , ami mindent átvészel . ők ösztönöztek az ilyen jellegű zene hallgatására , még több csapat felkutatására , majd az egész dél - koreai kultúra megismerésére . tehát dönthetnem meg sorra új bandák mindenféle rekordokat , nyerhetnek meg akárhány díjat , nálam mindig a GG lesz az első helyen . a fiúknál ehhez hasonló " trónt " a BigBang és a SHINee érdemelt ki , akik ugyanúgy hosszú utat tettek meg a siker érdekében . folyamatosan bővült a kedvenceim sora, mára jelenleg őket szeretem a legjobban az imént említett három bandán kívül : nekik a zenéiket is hallgatom , és a műsoraikat is követem : GOT7 , DAY6Seventeen , EXID , Twice , Red Velvet , BTS , VIXX , Triple H , Snuper , EXO , Sistar , Girl's Day , B1A4 , Dreamcatcher , LOONA és a KARD . őket aligha tudnám rangsorolni , annyira különleges mindenki a maga módján , hogy nem tudom összehasonlítani őket sehogy . ^^' ez a felsorolás is teljesen random volt , ahogy jöttek a nevek . a kedvenceimnél a bandák tagjai egymás után vannak közvetlenül , az első egy - kettő pedig a kedvenc tagomat mutatja meg , akiket most nem fogok egyesével kiírni . akit esetleg érdekel , nézze meg ott . :) a nyugati előadók közül nem mondanám , hogy sokan felkeltették a figyelmemet . akiknek ez mégis sikerült : Avril Lavigne , Selena Gomez , Shawn Mendes , Maroon 5 , Skillet , The Chainsmokers , The Neighbourhood

utószó gyanánt megköszönöm , amiért elolvastad az adatlapomat ! remélem , ha már itt vagy , akkor nem untattalak . ha szavazol rám , írd meg , mert szeretném viszonozni mindenkinek . :) a barátnak jelöléseket is szívesen veszem . legyen szép napod !

írva ; 2 0 1 8.   a u g u s z t u s   1 8 . - 2 1 .