Nyilvánosan cikizi Zaynt a Little Mix
2015. augusztus 16. 17:36
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Gratulálok a ribancoknak! Miután Zayn promózta a Little Mixjüket 3 teljes évig, szépen lejáratták őt! Szegény Zayn <3
2015. augusztus 16. 17:46
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Hat ez szanalmas Zayn tol -.- SMS-ben???! komolyan? es meg o a nagy "vilagsztar". -.- hahra lanyok,olcsatok!! :*
2015. augusztus 16. 17:47
nathirlwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 247284 offline |
lmao a zayn is irreveleant tábla hátulján oda van írva, hogy stay strong perrie, amit a riporter adott fel a kezükbe és akkor még a hátoldalát nem látták, néha kicsit utána nézhetnének a dolgoknak, mielőtt bullshittel szereztek olvasókat....
2015. augusztus 16. 17:50
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Lambika - Ma, 17:42
szerintem Zayn csak röhög rajtuk, mert ez egy gyerekes viselkedés és nem fog ilyen szintre lesüllyedni
Pontosan
szerintem Zayn csak röhög rajtuk, mert ez egy gyerekes viselkedés és nem fog ilyen szintre lesüllyedni
Pontosan
2015. augusztus 16. 18:33
violetta fun 14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 248484 offline |
én a lányoknak szurkolok!!
2015. augusztus 16. 18:44
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 offline |
Amúgy szerintem ebbe semmi lejáratás nincs...csak védik a barátnőjüket...és Zaynnek meg csak gratulálni tudok ha más bukását szeretné...ahogy ahhoz is hogy ennyire nem ismeri Pénzt...Perrie ha nyernek pont le fogja az adni Zaynt
2015. augusztus 16. 18:51
Fló07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.16. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 215354 offline |
Mindenki azt mondja, hogy Zayn miatt lett híres a banda (ami egyáltalán nem igaz), de ennyi erővel most én is mondhatnám, hogy Zayn velük és a botrányaival szerez magának figyelmet. És az, hogy SMS-ben szakít a menyasszonyával valaki, mert nem akar a szemébe nézni, na az szánalmas. Úgyhogy megértem a Little Mix miért teszi azt, amit tesz. Nem alázták meg Zaynt szimplán kigúnyolják, amiért szánalmas, félénk és idióta is.
2015. augusztus 16. 19:00
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Meg is érdemli... Hajrá csajok.
2015. augusztus 16. 19:02
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline |
Te jó ég... SMS-ben dobni a menyasszonyát... Eddig sem csíptem Zaynt, csak megtűrtem mert barátnőm nagyon szereti, de most már kifejezetten undorodom tőle...
A Little Mix-et se szeretem annyira, de inkább nekik szurkolok.
A Little Mix-et se szeretem annyira, de inkább nekik szurkolok.
2015. augusztus 16. 19:06
Lassan komolyan nem tudom eldönteni, melyik fél állt többször sorba, amikor az észt osztogatták.
Szélvihar a biliben kaliberű médiacirkusz, ami manapság a "Párocska" háza táján megy. Megjegyzem; alapvetően sajnálom Perrie-t, elvégre mekkora utolsó taplóra vall már SMS-ben szakítani ennyi év után? Szóval jogos; totálisan megérdemli a Ficsúr, bár nekem abszolúte megkreált hatást kelt az ügy. El lehetne rendezni ezt "felnőttek módjára", mondjuk gondolom, ebben is forog némi mani, a HollywoodLife-féle szenzációhajhász pletykalapok pedig - más hírértékű történés nem lévén a sztárvilágban ( ) - pedig még rátesznek egy lapáttal. Vagy csak szerintem már-már szatirikusan torz az eset?
Zéjni bébire' visszatérve kíváncsi vagyok, mennyire alaptalan az állítás, viszont egyáltalán nem lennék meglepve, amennyiben lenne igazságtartalma. Rég kimutatta a foga fehérjét a Szentem'. Ha oly' mértékig egyenes, egészséges gerinccel rendelkező Férfi lenne, vállalná a tetteit, nem sunyítana ott nagy titokzatosan + nem tette volna lapátra a "Kedvesét" ennyire humánus módon. Elhiszem, hogy belefáradt a cutieboy' imázsba, esetlegesen egy reménytelen kapcsolatba - nagyobb nevekkel egyaránt megesett/megesik -, de az, mi módon ennyi tisztelet nem szorul belé, teljesen leírja, mennyire jellemtelen alak, aki teljes mértékig rászolgál arra a sok szennyre, amit a média összehord Róla.
A fagyi visszanyalt - a Lányoktól függetlenül. Ez úton érthetetlen számomra, miért lenne Perrie rib*nc, akár egyéb más máglyára való Nőszemély? Egyáltalán, képes definiálni a jelzőt, aki ezzel illeti? Kétlem. Való igaz, a Pótkerék' jó részt vállalt a karrierje előrelendítésében, azonban ne a nyúl vigye azt a bizonyos puskát, kérem szépen; nem Ő dolgozott meg a Csaj sikereiért, nem Miatta van még mindig keletje a Litlö' Mix-nek, momentán semmi jelentőset nem tett a bandáért, amiért külön aranyba illene foglalni becses nevét.
Nem bírom a zenekart, egyáltalán nem, de ez a hozzáállás... pöppet' elkeserítő.
Szélvihar a biliben kaliberű médiacirkusz, ami manapság a "Párocska" háza táján megy. Megjegyzem; alapvetően sajnálom Perrie-t, elvégre mekkora utolsó taplóra vall már SMS-ben szakítani ennyi év után? Szóval jogos; totálisan megérdemli a Ficsúr, bár nekem abszolúte megkreált hatást kelt az ügy. El lehetne rendezni ezt "felnőttek módjára", mondjuk gondolom, ebben is forog némi mani, a HollywoodLife-féle szenzációhajhász pletykalapok pedig - más hírértékű történés nem lévén a sztárvilágban ( ) - pedig még rátesznek egy lapáttal. Vagy csak szerintem már-már szatirikusan torz az eset?
Zéjni bébire' visszatérve kíváncsi vagyok, mennyire alaptalan az állítás, viszont egyáltalán nem lennék meglepve, amennyiben lenne igazságtartalma. Rég kimutatta a foga fehérjét a Szentem'. Ha oly' mértékig egyenes, egészséges gerinccel rendelkező Férfi lenne, vállalná a tetteit, nem sunyítana ott nagy titokzatosan + nem tette volna lapátra a "Kedvesét" ennyire humánus módon. Elhiszem, hogy belefáradt a cutieboy' imázsba, esetlegesen egy reménytelen kapcsolatba - nagyobb nevekkel egyaránt megesett/megesik -, de az, mi módon ennyi tisztelet nem szorul belé, teljesen leírja, mennyire jellemtelen alak, aki teljes mértékig rászolgál arra a sok szennyre, amit a média összehord Róla.
A fagyi visszanyalt - a Lányoktól függetlenül. Ez úton érthetetlen számomra, miért lenne Perrie rib*nc, akár egyéb más máglyára való Nőszemély? Egyáltalán, képes definiálni a jelzőt, aki ezzel illeti? Kétlem. Való igaz, a Pótkerék' jó részt vállalt a karrierje előrelendítésében, azonban ne a nyúl vigye azt a bizonyos puskát, kérem szépen; nem Ő dolgozott meg a Csaj sikereiért, nem Miatta van még mindig keletje a Litlö' Mix-nek, momentán semmi jelentőset nem tett a bandáért, amiért külön aranyba illene foglalni becses nevét.
Nem bírom a zenekart, egyáltalán nem, de ez a hozzáállás... pöppet' elkeserítő.
2015. augusztus 16. 19:08
Zayn-t sosem bírtam, így megérdemli a cikizést, Perrie-t pedig továbbra is sajnálom. De én a lányok oldalán állok, Zayn nagyon rosszul tett ezzel a szakítással...
2015. augusztus 16. 19:40
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
Nagyon nagyon szeretem a One Direction-t mindennél jobban de vele párhuzamban a Little mix a másik kedvencem így elég nehéz volt hallani hogy szakítottak a Little Mix-ből Perrie a kedvencem és ebben a témában teljesen neki kell igazat adnom . Zayn megsértette ahogy nem csak őt de a rajongóit is (engem is) , így ebben teljesen Perrienek van igaza
2015. augusztus 16. 20:33
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1428 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline |
Hát mit ne mondjak... szép hála a Little Mix-től, mikor Zayn mennyit reklámozta őket, és mennyit kérte a Directionereket, hogy vegyék a Little Mix albumát... úgy látom hiába fáradozott. Ez is azt mutatja, hogy Zayn jól döntött, hogy dobta a csajt... és én még sajnáltam amúgy meg még mindig senki se tudja a szakítás okát, így lehet Zayn-t okolni...
2015. augusztus 16. 20:37
bszimi0523új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.22. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 245198 offline |
Sajnálom, hogy véget ért a kapcsolatuk, mert szerintem nagyon szép pár voltak, AZONBAN hihetetlen gyerekesnek tartom ezt a viselkedést.
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.