Zayn Malik kicikizte a Little Mixet
2015. augusztus 17. 11:06
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline |
Örülök, hogy már mindenki retweetjéből cikket kell írni. Amit meg ezek ketten művelnek az szánalmas...
2015. augusztus 17. 11:10
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Amúgy visszatérve az sms cuccra. Lehet,hogy sms-ben dobta,de az is lehet,hogy Zayn megakarta vele beszélni,de Perrie meg nem. Nem tudjuk pontosan,hogy mi történt,így fölösleges bármelyik félnek igazat adni. Ez a cikizést pedig az óvodában előszeretettel várják a dadusok. Szánalom minkét féltől amit csinálnak. Itt nem Zayn vagy a Little Mix a hibás. Itt mindkét fél ugyanúgy benne van. Csak nem értem,miért nem tudnak végre leszállni egymásról. Vége van. Na és?? Rengeteg embernek megy tönkre a házassága,és még is vannak olyanok,akik felnőtt módjára tudja ezt kezelni. Ez semmi másról nem szól,csak a figyelemfelkeltésről. Na kezdjék el azt,amit anno Selena 3s Justin csinál...amúgy fogadjunk,hogy 2 nap múlva a következő cikket fogjuk olvasni: A Little Mix vissza vágott Zayn tweetjére. Ja és csak úgy mellékesen: mi van akkor,ha a Fifth Harmony-ra szavaz?? Ne forgassátok már ki más tweetet. Ha neki jobban tetszik a Fifth Harmony,akkor hadd szavazzon rá. Már azt se engeditek,hogy az ember arra szavazzon,ami valóban tetszik neki?? Komolyan,ez már kezd rosszabb lenni, mint egy szappanopera.
2015. augusztus 17. 11:26
Basszus már nagyon elegem van ebből a Zaynből mást nem is lehet róla hallani,csak hogy megint mit kavart be vagy kivel veszekedett a twitteren.Hülye majom inkább foglalkozni a szoló karierrjére.
2015. augusztus 17. 11:34
Leonettaforever14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.25. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 239494 offline |
Jól tette Zayn, már egy kicsit idegesítő amit a Little Mix csinál/csinált
2015. augusztus 17. 11:39
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Jól tette, nem ő kezdte az egész szánalmas cirkuszt..
2015. augusztus 17. 11:54
Szerintem ennek semmi értelme nincsen. Ha Zayn nem szakított volna SMS-ben Perrievel akkor ez az egész nem lenne, én úgy gondolom. Legalább vette volna a fáradságot, hogy ezt személyesen közölje Perrievel. Meg persze a twitteren tudja osztani az észt. Szánalom ez a gyerek, komolyan.
2015. augusztus 17. 11:58
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline |
Nem tudom, hogy mi baja van Zaynnek. Egyenlítette az állást. SMS-ben szakítani azzal, akivel 2 évig jegyesek voltatok, szerintem itt nem a Little Mix-et kell bántani!!!
2015. augusztus 17. 12:15
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Szerintem szánalmas amit művelnek, mindkét fél egymás irányába. Ráadásul unalmas is.
2015. augusztus 17. 12:20
TaylorMadonnaFanúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 248325 offline |
Furcsa, hogy még neki áll feljebb az SMS-ben való 2 éves jegyesség felbontása után......na mindegy....
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.