Zayn Malik kicikizte a Little Mixet
2015. augusztus 17. 13:00
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline |
Szánalom mindkettő.
Zayn: Eleve sms-ben szakítani undorító dolog, főleg, hogy már jegyesek is voltak. Miután Perrie elkezdte sértegetni, lehetett volna annyi esze, hogy leszarja és nem megy bele ebbe az idióta játékba.
Perrie: Hagynia kellett volna, hogy Zaynecske magában fortyogjon a saját hülyeségén, ha nem sértegeti ez az egész nem történik meg. Persze, tudom, hogy a háttérből könnyű pattogni, de könyörgöm, két felnőtt emberről van szó...
Zayn: Eleve sms-ben szakítani undorító dolog, főleg, hogy már jegyesek is voltak. Miután Perrie elkezdte sértegetni, lehetett volna annyi esze, hogy leszarja és nem megy bele ebbe az idióta játékba.
Perrie: Hagynia kellett volna, hogy Zaynecske magában fortyogjon a saját hülyeségén, ha nem sértegeti ez az egész nem történik meg. Persze, tudom, hogy a háttérből könnyű pattogni, de könyörgöm, két felnőtt emberről van szó...
2015. augusztus 17. 13:23
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Most jönnek a Zayn rajongók hogy csak egyenlített meg mittudomén. Hát ez baromi gyerekes mindkét félről...mi az hogy egyenlített? Ha az egyik elkezdi a másik folytatja? Én már csak röhögni tudok mind a kettőn...Mondjuk azért nehogy már Zaynek álljon feljebb. Dobta a jegyesét egy SMS-ben..:"D Kész..
2015. augusztus 17. 13:38
Sweet Chocolatevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 237636 offline |
Csak visszaadta,ez igy fer
2015. augusztus 17. 14:19
Paige Hungary2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.20. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 237449 offline |
En meg csak azt várom h valamelyik "fél" felnőjön és befejezze ezt a hülyeséget.Mintha az ovodában lennénk.
2015. augusztus 17. 14:36
Szerintem inkább a Little Mixnek van igaza, mintsem Zaynnak. Nem azért mondom, mert szeretem őket, mert amúgy nem annyira, viszont sokkal jobban mint Zaynt.
Zaynról eleve tudjuk hogy nem csak Perriet és a Little Mixet sértegette, hanem a sikert hozó bandáját az 1D-t, Naughty Boyt és még hazudott is a rajongóinak, így szerintem róla egyszerűbb elképzelni hogy tényleg SMS-ben szakítottak. Perrienek meg hagynia kellene már Zaynt, nincs sok értelme foglalkozni vele, de ő tudja.
És ne már hogy Zayn egyenlített. Komolyan kicsit nem idős már ehhez az ovis viselkedéshez? Ha annyira csodás lenne, mint ahogy egyesek állítják, hagyta volna a Little Mixet, de neki akkor is egyenlítenie kellett, úgyhogy igen tisztára igaza van.
Zaynról eleve tudjuk hogy nem csak Perriet és a Little Mixet sértegette, hanem a sikert hozó bandáját az 1D-t, Naughty Boyt és még hazudott is a rajongóinak, így szerintem róla egyszerűbb elképzelni hogy tényleg SMS-ben szakítottak. Perrienek meg hagynia kellene már Zaynt, nincs sok értelme foglalkozni vele, de ő tudja.
És ne már hogy Zayn egyenlített. Komolyan kicsit nem idős már ehhez az ovis viselkedéshez? Ha annyira csodás lenne, mint ahogy egyesek állítják, hagyta volna a Little Mixet, de neki akkor is egyenlítenie kellett, úgyhogy igen tisztára igaza van.
2015. augusztus 17. 14:53
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline |
Ez nem háború, csak szimplán gyerekes viselkedés és ezt úgy mondom, hogy a Little Mixet és Zaynt is kedvelem. Éljék tovább a saját életüket, semmi értelme a másikat cikizgetni, ezzel csak a rajongók alá teszik a lovat.
2015. augusztus 17. 15:09
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 160 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline |
Perrie is cikizte ot
2015. augusztus 17. 15:14
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Szóval oda-vissza megy,engem nem zavar,mert mindkét felet utálom!
2015. augusztus 17. 15:16
Már ellnézést. Az volt a kérdés, hogy melyik a jobb dal. És ha Zaynnek VÉLETLENÜL a Worth It jobban bejön? Nem lehet, hogy egyszerűen csak válaszolt a kérdésre? Lehet volt egy kis hátsó szenádlk, de ne fujjunk már fel mindent ennyire.
Egyébként meg megsúgom, NEM sms-ben szakított.
Egyébként meg megsúgom, NEM sms-ben szakított.
2015. augusztus 17. 15:22
hát nekem is worth it tetszik jobban. am ezt nem azt jelenti hogy kicikizte őket. de mindegy...biztos nem volt jó a szakítás, ha így nyúzzák egymást...
2015. augusztus 17. 15:51
Hát.. ez már elég szánalmas. Mindkét féltől.
Én szeretem az LM-et, de ha komolyak lennének abba hagyták már volna.
Elég gyerekes ez a viselkedés, és szerintem így csak azt érik el, hogy az emberek szánalmasnak tartsák őket, de mindegy ők tudják
Én szeretem az LM-et, de ha komolyak lennének abba hagyták már volna.
Elég gyerekes ez a viselkedés, és szerintem így csak azt érik el, hogy az emberek szánalmasnak tartsák őket, de mindegy ők tudják
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.