Miley elárulta, hogy számára hatalmas magánéleti problémát jelentett Hannah Montana életre keltése.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrust tönkretette a Hannah Montana
2015. augusztus 18. 13:11
Sajnálom, hogy nem szerette a karaktert, de gondolom nem is az ő döntése volt ez az egész. Amúgy a képek nagyon jók lettek, gyönyörű az összesen.
2015. augusztus 18. 13:12
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline |
attól válik valaki jó színésszé, hogy olyan szerepeket ölt magára, amik távol állnak a személyiségétől. ehhez nyilván erős személyiség kell. és lehet nyavalyogni, hogy Miley még olyan kicsi volt, amikor kezdte, valakiben az erős egyéniség vagy megvan, vagy nincs.
2015. augusztus 18. 13:14
Én pont most néztem Hannah Montana koncertvideót. Hát, soha többet. 4 éve vagyok metálos. Jóval magasabb színvonalon van a Nightwish, mint a Hannah Montana, az biztos
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 18. 13:18
A sorozat miatt lettek rajongói,ez miatt lett "valaki..
2015. augusztus 18. 13:20
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline |
Na igen, erre a cikkre vártam!Mindenki leszólja Miley-t, és azt mondjátok hogy a régi Miley-t akarjátok vissza, és közben az nem is önmaga volt, nem érezte jól magát a bőrében. Most az, aki szeretne lenni. Most elégedett magával. Mindenki leszólja. Nem nektek öltözködik, és csinálja azt amit, hanem azért mert Ő ezt szeretné.
2015. augusztus 18. 13:24
Akár mennyire is nem kedvelem, ezeken a képeken csodaszép.
Na igen. Mostmár teljesen megértem Mileyt, hogy miért ilyen. Eddig én is, mint sok más ember leszóltam, és ezt most már őszintén, nagyon bánom. Ha ezt tudtam volna... Úr isten, szegény. :/
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline |
Hát erre most mit írjak? A szülei hibája hogy engedték ezt csinálni a lányukkal hogy igy nőljön fel semmi magán élet nélkül szorongva, kínozva
CandUs
2015. augusztus 18. 13:25
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Akkor nem tette tönkre mikor ő meg az apucija ebből gazdagodtak meg
Mellesleg valóban, egy színésznő attól színésznő, hogy olyat játszik ami nem ő maga, szóval ezzel nem nagyon kellene előhozakodni Borzasztóan kétszínű ez a nő, mindig is az volt és mindig is az marad
Mellesleg valóban, egy színésznő attól színésznő, hogy olyat játszik ami nem ő maga, szóval ezzel nem nagyon kellene előhozakodni Borzasztóan kétszínű ez a nő, mindig is az volt és mindig is az marad
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
SmileyZ
2015. augusztus 18. 13:29
Sajnos nem ő döntötte el, hogy elválalja-e a szerepet, vagy sem. Mindenki hisztizik, hogy Miley már nem a régi stb. Nem, a régi Miley sose volt az igazi Miley. Most az, aki szeretne lenni, aki valójában, és ez így jó, leszólhatjátok, meg minden... De Ő így érzi jól magát.
A képek pedig nagyon szépek!
A képek pedig nagyon szépek!
CandUs
2015. augusztus 18. 13:35
Audrey beautyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 247608 offline |
Nagyon szép a képeken. Én azt nem bírom, hogy produkálja magát, de avval semmi bajom, hogy megváltoztatta a külsejét. Általában a gyerekszínészek hasonló képpen járnak, nem ő az első.
2015. augusztus 18. 13:39
hűű ehhez most nem tudok mit mondani...nem gondoltam volna ezt...legyen önmaga, még akkor is ha ő olyan típus aki mutogatja magát, meg imádja a botrányokat..akkor legyen ilyen.
2015. augusztus 18. 13:40
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Ilyen a szórakoztatóipar, gratulálok a szüleinek
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 18. 13:44
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline |
Gondolom, nem tudhatta előre, milyen lesz teljesen ez a szerep, de ha akkor ilyen megrázkódtatás volt neki, akkor most mért ilyen? Mármint, ha neki ennyire ellenszenves volt Hanna meg a kinézete, akkor most mi mit mondjunk Miley-ra?
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.