Szerintem 30 évesen nem a tükör előtt kéne szelfizgetni egy szál fehérneműben,hanem inkább venni kéne egy kutyát(persze csak ,ha még nincs )és ha nincs más elfoglaltsák ,akkor azzal foglalkozni,mert valljuk be ,hogy más elfoglaltsága a magamutogatáson kívűl nincs.Nagyo. rühellem és unom az ilyen "sztárokat", akik ilyen értelmetlen dolgokat élveznek.
Ennyi lenne a véleményem erről a magamutogató nőröl.
Lily Allen egy szál bugyiban szelfizik
2015. augusztus 21. 23:54
2015. augusztus 22. 21:40
Szép alakja van, azt meg kell hagyni, hogy ehhez nem kevés kitartás kellett. De szerintem ennek bemutatására alkalmasabb módot is lehetett volna találni, mint ez a szelfi.
2015. augusztus 23. 15:51
Idézet (Tutujka100 @ 2015.08.20. 12:26)
Nem akartam senkit megsérteni, de még mindog az a véleményem, mint az előbb. Ezek a "sztárok" csak magukat mutogatják, meg "hú, bomba alak, posztoljuk egy selfiet, yeah". Hidd el, aki olyan génekkel születik, hogy vékony, szép, hosszú lábai vannak, azok (többsége) nem lesz 30 évesen se kövér
Egyébként nincsen bomba alakja, csak vékony, nincs úszógumija, de minimális izmot se látok rajta.
Egyébként nincsen bomba alakja, csak vékony, nincs úszógumija, de minimális izmot se látok rajta.
Persze, és 2 szülés után is úgy fog kinézni pusztán attól, hogy - Téged kell idézzelek - ,,bevág 25 zacskó chipset", mint egy fitness lady?
Ha jobban beleolvasnál a cikkbe, meglesheted/megleshetnéd, hogy nem a felvágás volt Lily-nél a fő szempont, amiért kirakta ezt a képet. A minőség olyan, amilyen, kit érdekel? A lényeg, hogy boldog, és büszke az alakjára, amit nyilván nem a feneke növesztésével a monitor előtt ért el. A kinézetébe belekötni pedig annyira, de annyira...
Messze kimerítené a bomba kategóriát +5, +10 kilóval is. Aki szexi, az szexi, azt a Személyt a vélt, vagy valós hiányosságok sem teszik kevesebbé, mert nem feltétlen' a tömege miatt lesz valaki attraktív. Sőt...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. augusztus 25. 15:19
Drágica, én nem kötök be senkinek a kinézetébe, de az olyanok, akik pl. 60 kilóról lefogytak 50-re, és rögtön fehérneműs "selfie"-t posztolnak az... nem is tudom, hogy mi a helyes szó. Az előbb valaki írta, hogy régen szekálták a narancsbőre miatt. Akkor, abban az időben, miért nem rakot ki olyen fotókat? Akkor tudják osztani az észt,mikor már elérték a céljukat, de amíg narancsbőre volt, addig nem rakott ki ilyen képeket..
2015. augusztus 25. 17:35
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Tutujka100 @ 2015.08.25. 15:19)
Akkor, abban az időben, miért nem rakot ki olyen fotókat? Akkor tudják osztani az észt,mikor már elérték a céljukat, de amíg narancsbőre volt, addig nem rakott ki ilyen képeket..
Talán azért rakott ki ilyen képet pont most, hogy motiváljon bennünket, hogy kitartó munkával le lehet fogyni két gyerek után is?
2015. augusztus 25. 18:06
Idézet (Ariana és Tini Fan @ 2015.08.21. 23:54)
Szerintem 30 évesen nem a tükör előtt kéne szelfizgetni egy szál fehérneműben,hanem inkább venni kéne egy kutyát(persze csak ,ha még nincs )és ha nincs más elfoglaltsák ,akkor azzal foglalkozni,mert valljuk be ,hogy más elfoglaltsága a magamutogatáson kívűl nincs.Nagyo. rühellem és unom az ilyen "sztárokat", akik ilyen értelmetlen dolgokat élveznek.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.