A 30 éves énekesnő közösségi oldalain mutatta meg, milyen bombasztikus alakot hozott össze a nyárra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lily Allen egy szál bugyiban szelfizik
2015. augusztus 19. 12:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. augusztus 19. 12:55
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Kis mákos, ha nekem ilyen formám lenne, én is mutogatnám!
2015. augusztus 19. 14:20
Tényleg szép az alakja. És a hozzáfűzés is nagyon tetszik.
A magabiztosság a legjobb outfit
2015. augusztus 19. 14:21
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Wáo! Szuper alakja van! Irigykedek :3
Ezt leszámítva ennek a cikknek nincs hírértéke és is nem hallottam még erről a Lily Allenről.
Ezt leszámítva ennek a cikknek nincs hírértéke és is nem hallottam még erről a Lily Allenről.
2015. augusztus 19. 14:33
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
LOL
micsoda eget rengető hír
amúgy meg hol a melle? Mindig ilyen lapos volt?
2015. augusztus 19. 14:36
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
És különben is... Ez a bomba alak?? Se forma, se mell?
2015. augusztus 19. 15:39
valóban bombasztikus formában van, ha meg azt nézzük, hogy két gyereke is van mellette, akkor meg pláne!
2015. augusztus 19. 15:42
Nem bírom ezt a csajt.. Ezután se fogom. Az OK, hogy a magabiztosság szép, de nem így. Nem értem miért hiszik azt a mai sztárok, hogy ha ledobod a ruhád magabiztos vagy. Inkább csak ribi
Szerintem megmutathatta volna a magabiztosságát textillel is
Szerintem megmutathatta volna a magabiztosságát textillel is
2015. augusztus 19. 15:51
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez nem csak bugyi,hanem meltartó is.
Amúgy nem egy nagy szépség,szóval annyira nem örülök,hogy róla került ki ilyen cikk.
2015. augusztus 19. 15:56
Amúgy általában az ilyen sztárok alapból vékonyak, bezabálhatnak 25 zacskó chipset is, egy grammot se híznak. Bezzeg megcsinálnak 5 felülést, és fogynak 1 kilót.
Így nagyon könnyű bombaformában tartani magad. Sajnálom, hogy ezek az emberek sose fogják megtapasztalni, milyen szenvedni az alakod miatt. "a magabiztosság a legszebb outfit". És aki túlsúyos? Most az is posztoljon magáról fotót egy szál fehérneműben? Ne nevetessetek. Ha létezne, nem like-okat, hanem dislike-okat kapna.
Én speciel ha megeszik egy sütit vagy kekszet azonnal meg kell csinálnom 50 dreppett és 50 felülést, hogy ne lehessen (annyira) látni ezt a kis csínytevést. Jelenleg 45 kiló vagyok, de nagyon kemény étrenddel és sok-sok mozgással. Nem azt akarom állítanni, hogy ezek a sztárok lusta dögök, de biztos, hogy nem dolgoztak meg olyan keményen az alakjukért (mint azok, akik hasonló helyzetben vannak, mint én), nameg ők az egész napjukat tölthetik a konditeremben, pénzük is van rá, míg mi, normális emberek általában otthon gyúrunk gépek nélkül, és csak 1-szer,2-szer mehetünk kondizni.
Nem akarok egy Lily Allen fan-t se megsérteni, de nekem ez a véleményem
Én speciel ha megeszik egy sütit vagy kekszet azonnal meg kell csinálnom 50 dreppett és 50 felülést, hogy ne lehessen (annyira) látni ezt a kis csínytevést. Jelenleg 45 kiló vagyok, de nagyon kemény étrenddel és sok-sok mozgással. Nem azt akarom állítanni, hogy ezek a sztárok lusta dögök, de biztos, hogy nem dolgoztak meg olyan keményen az alakjukért (mint azok, akik hasonló helyzetben vannak, mint én), nameg ők az egész napjukat tölthetik a konditeremben, pénzük is van rá, míg mi, normális emberek általában otthon gyúrunk gépek nélkül, és csak 1-szer,2-szer mehetünk kondizni.
Nem akarok egy Lily Allen fan-t se megsérteni, de nekem ez a véleményem
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: