Így készül az Éjjel-Nappal Budapest
2015. augusztus 25. 08:20
Haelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.24. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 230128 offline |
Én pedig szívesebben megnézem ezt, mint a szar Barátok Közt, meg Jóban rosszban szutykokat.
1 felhasználónak tetszik:
Niky_Love Taylor L.
2015. augusztus 25. 08:52
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline |
Jaj Istenem mar megint itt tartunk. Fejezzetek mar be a sablon szovegeteket, hogy " ne olvasd el a cikket ha nem szereted" meg hogy " szanalmasok akik ide irnam rosszat pedig egy reszt ha lattak belole". Tenyleg befejezhetnetek mert egy: ezzel semmire se mentek ketto: ratok ez akkor ugyanugy vonatkozik mas cikkeknel es ne mondjatok hogy ti egy rossz szot sem ejtettetek meg itt valakirol/valamirol. Errol ennyit.
A masik meg ebbol latszik hova sullyed ez az orszag hogy az embereket ilyen szenny musorok kotik le, a Bulibarot vagy a mi a francot nevezik jo zenenek es sorolhatnam.
Katasztrofa hogy ilyen musort le mernek adni ami tele van hisztis p*csakkkal es idiota "ferfiakkal". Az a Lali vagy ki hat en sirtam rajta mikor eletemben eloszor lattam. Szerintem nem csak a sorozatban szerencsrtlrn hanem a valo eletben is.
A masik meg ebbol latszik hova sullyed ez az orszag hogy az embereket ilyen szenny musorok kotik le, a Bulibarot vagy a mi a francot nevezik jo zenenek es sorolhatnam.
Katasztrofa hogy ilyen musort le mernek adni ami tele van hisztis p*csakkkal es idiota "ferfiakkal". Az a Lali vagy ki hat en sirtam rajta mikor eletemben eloszor lattam. Szerintem nem csak a sorozatban szerencsrtlrn hanem a valo eletben is.
2015. augusztus 25. 09:28
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
Én szeretem ezt a műsort.Nem áll túlságosan messze egy két szereplő a valóságtól ami a mai világban van.Hogy felelőtlenül költik a pénzt és orrba szájba buliznak(Kareszék),vagy Zsófi naivsága, Fanni drogproblémái vagy még sorolhatnám.Ez manapság mindennapos a való életben,hogy inkább buliznak egy jót és elverik az összes pénzt mint hogy munkába álljanak.Szóval ezért is csípem az éjjel nappal Budapestet mert tényleg van egy két dolog ami így van a fiatalok körében csak sokan észre se veszik,hogy ők tényleg ilyenek. Néha igaz nekem is sok Regina ordibálása,Lali eget rengető baromságai,vagy Marci és Evelin "Drágámozása".Ilyenkor amikor unalmas a sztori vagy van egy irritáló személy el nyomom és kész.Számomra ez még minidig jobb mint a Jóban Rosszban. És ha tényleg ilyen szar műsor lenne akkor nem tudom hogy miért van az hogy minden évben ez a legnézettebb műsor itt Magyarországon.2 millió embert vonz a tv hez minden nap ez a "szar műsor" Én eddig is néztem és ezek után is nézni fogom.
(Mellesleg Rita is a kamera mögött van,ahogy még jó páran )
(Mellesleg Rita is a kamera mögött van,ahogy még jó páran )
Niky_Love Taylor L.
2015. augusztus 25. 15:13
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
A magyar Jersey Shore... Pedig, anno mikor véletlen odakapcsoltam, azt hittem, azt a színvonalat nem lehet alulmúlni, de tévedtem, egy hazai kereskedelmi csatornának sikerült. Tabzs, tabzs!
Ezt a készítőkre, akik a magyar nép butításán akarnak meggazdagodni!
Ezt a készítőkre, akik a magyar nép butításán akarnak meggazdagodni!
Rocket
2015. augusztus 25. 20:28
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Érdekes, nem gondoltam volna.
2015. augusztus 26. 15:32
Érdekes cikk lett, gratulálok a szerzőnek!
Nos, igen, ha valaki főszerepet vállal annak tényleg nagyon kitartónak kell lennie!
Nos, igen, ha valaki főszerepet vállal annak tényleg nagyon kitartónak kell lennie!
2015. augusztus 27. 11:12
Undorító az a sorozat. Komolyan nekünk mundig másolni kell valakit? Berlin nacht und tag ? Saját ötletük sincs.
2015. augusztus 27. 16:07
Evelin1Dღ Forever Young ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 1428 Csatolások: 7 Azonosító: 211179 offline |
jó cikk lett és le a kalappal a színészek előtt, mert olyan az ÉNB, mintha egy valóság show lenne, közbe meg... És ráadásul még improvizálnak is... tényleg le a kalappal
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.