Starity

Alexa2001 profilja

Alexa2001 white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. július 22.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • 2001. január 06.
  • Lakhely
  • Csongrád megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Imádok rajzolni, olvasni és zenét hallgatni...stb.
  • Zenei stílusom
  • ♬!POP!♬
  • Imádom
  • THG.. THG minden mennyiségben ^-^, Imagine Dragons❤, Jennifer Lawrence❤, Josh Hutcherson❤, TWD❤, TVD❤, Grey's Anatomy❤, Big Bang Theory❤, Supernatural❤, One Tree Hill❤, Game of Thrones❤
  • Utálom
  • Violetta és JB fanok KÍMÉLJENEK!! Valamint nem bírom azt ha valaki kétszínű, önző, beképzelt..
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

❤Team Peeta❤Team Joshifer❤

Alexa2001
Utoljára aktív: 2020.03.23. 15:03Státusz módosítva: 2019.07.08. 18:06

Bemutatkozás

Welcome to my happy world!

    

Helló idegen! Üdvözöllek eme elhagyatott adatlapon! Mielőtt elkezdenéd az olvasását néhány dolgot tudnod kell! Ha szavazol, akkor kérlek írd meg az üzenőfalamon vagy tájékoztass engem privát üzenetben és indokold meg, hogy miért is szavaztál. Ha tetszik az adatlapod vagy hasonló az érdeklődési körünk akkor természetesen visszamegy a szavazat! Barátgyűjtők kíméljenek! Ha mégis bejelölsz barátnak, akkor el kell fogadnod, hogy nem jelöllek vissza azonnal, hanem előbb beszélnünk kell néhány szót, hogy megtudjam kivel is van dolgom. Az utolsó dolog, de a legfontosabb: NE LOPJ KÉPET! Elhiheted nekem nem kis munka volt ezt ezt egészet összehozni, tehát kérlek ezt tartsd figyelemben! Nos ennyit a szabályokról, most jövök én.




...About me...

Nem igazán vagyok jó a bemutatkozásokban, de megpróbálok valamit összerittyenteni. Úgy gondolom, hogy a teljes nevem nem lényeg, de azért ami fontos, azt leírom. A nevem Alexa, az idei évben töltöttem be a 18. életévemet. Szeptembertől kezdem a végzős évemet egy építőipari szakgimnáziumban. Barna a hajam, zöld szemekkel áldott meg a sors és szemüveges vagyok és ezek mellett elég magas is. Idegen társaságban elég félénk és szégyenlős vagyok. Átlagos tanuló vagyok, átlagos jegyekkel. Nem igazán szeretem a matekot, az irodalmat és a törit. Szóval szinte az összes fontos tanárgyat nem szeretem ami a szüleim szerint elég "szomorú" de ez van. Viszont szeretem a szabadkézi rajzot, a digitális műszaki rajzot valamint a statikát (építészeti tárgy). A szüleim és a barátaim szerint tehetségesen rajzolok. A humor terén sem vagyok utolsó, bár nem sokkal áldott meg a sors. Viszont könnyű megnevetettni ha olyanról van szó. A rajz mellett a másik kedvenc hobbim az olvasás.  Imádok olvasni, szinte a lételememmé vált. Van, hogy havonta kiolvasok 1-1 könyvet vagy többet. Szeretem a  romantikus, posztapokaliptikussci-fi, és a fantasy könyveket, ilyen például az Éhezők Viadala de majd lentebb többet olvashatsz a rajongásomról. Még szintén a lételemem a zenehallgatás. Gondolom nem csak nekem mert annyiféle zene van már mostanság, hogy még az idősek is megtaláták a nekik tetszőt. A THG-n kívül rajongok még a Love, Rosie-ért; Az útvesztőért; A Beavatottért; A csillagainkban a hibáért; Ha maradnékért; Burokért és a hasonló tinifilmekért. Végül de nem utolsó sorban nagy álmom egyszer eljutni Angliába, hogy megcsillogtassam angol "tudásomat". :D Nos kb ennyit rólam, de ha még eszembe jut néhány dolog, akkor nem habozok frissíteni az oldalt.




Éhezők Viadala
[Hunger Games]


Rengeteg filmet láttam már az elmúlt évek során de ki merem jelenteni hogy az Éhezők Viadala filmsorozat az összeset felülmúlta! Lassan 1 éve láttam az 1. részt a tv-ben és szó szerint remegtem a film alatt annyira jó volt. Gondolom az érzés kölcsönös. 1 hétre rá megnéztem a 2. részt szintén a tv-ben. A 2. rész is szenzációs, és egyben romantikus is. Akkor lettem igazán nagy rajongója ennek a filmsorozatnak. Volt szerencsém a kiválasztott 1. részét a moziban megnézni az egyik barátnőmmel. Annyira jó volt a film, hogy a végén remegve jöttem ki a moziteremből. Akárhányszor nézem meg a filmeket, mindig végigizgulom, mintha most nézném meg először. Természetesen a könyveket is olvastam, és azok mégjobban tetszettek, mert szó szerint olvasni lehetett Katniss gondolataiban. :D  Jelenleg a kiválasztott 2. részére várok, de szerintem minden rajongótársam is. :D Összességében mindenkinek ajánlom a filmet! <3   






...Más kedvenc filmjeim...

Az útvesztő
[Maze runner]



Amikor először megnéztem az Útvesztőt, az első gondolatom az volt, hogy hüüü. Nagyon tetszett a film, és a siratók nagyon "cukik" voltak benne. :D A könyvekhez még nem volt szerencsém, de tuti, hogy elfogom olvasni. Már tűkön ülve várom a szeptembert, hogy megnézhessem a Tűzpróbát.
Szóval egyszóval nagyon izgalmas a film!  

Beavatott
[Divergent]




Nekem nagyon tetszett a film, szerintem egy kicsit hasonlit a THG-re. A könyvek közül még csak az első részt olvastam, de tervbe van véve a többi rész is. Nagyon jól játszik benne Shailene, és Theo szuper cuki benne! ^-^ Szerintem az összes szereplőt jól megválogatták, bár egy kicsit furcsa számomra, hogy itt  Shai és Ansel testvérek, de A csillagainkban a hibában meg szerelmesek. :D De ezen kívűl szuperjó film!



...Egy kis vélemény...

Jennifer Lawrence



Imádom Jennifert, először a THG-ben ismertem meg és azóta a példaképem. Nagyon vicces és gyönyörű személyiség, élmény a filmeit nézni. Ha kell akkor tud "kattant" csajt is játszani [Naposoldal] és egy korán érő tinédzsert is [THG]. Nagyon tetszik Katniss karaktere, szerintem nála jobb színésznőt nemigen találhattak volna! A filmben tökéletesen kiegészítik egymást Josh-al, és jogosan lehet rájuk mondani, hogy álompár! :) Megtudtam, hogy Jen komolyabb filmekben is játszik. Nos amint lesz rá elég időm és úgymond "bátorságom" nem habozok megkeresni a neten. Rágugliztam a további filmjeire és megnéztem a Naposoldalt. Arról is csak pozitívumot tudok mondani, Bradley Coperrel jó párost alakítanak benne, meg még jó néhány filmben is. Valamint úgy gondolom, hogy Jennek a szőke és a barna hajszín egyaránt jól áll! Szóval szerintem Jenniferről nem lehet rossz véleményt mondani! :)



Josh Hutcherson



Nos először azzal kezdeném, hogy ez a srác irtó cuki. Josht először Az utazás a Föld középpontja felé c. filmben láttam. Nagyon megtetszett a karaktere ezért megnéztem a 2. részét, Az utazás a rejtélyes sziget-et. Ebben a filmben is nagyon tetszett az alakítása. A Rumlis vakációban is nagyot alakított, nagyon cuki kisfiú volt még akkor. Bár nálam az áttörést az Éhezők Viadalában hozta meg. Szerintem  hiper cuki szőke hajjal. Meg kell jegyeznem, hogy én Team Peeta (és Team Josh) vagyok, ezért nem véletlenül istenítem a srácot. Nála jobb színészt szerintem nem találhattak volna erre a szerepre. Sokan mondják, hogy Peeta karaktere esetlen a filmekben. Akik így gondolják, szerintem olvassák el a könyveket, mert abban részletesebben leírják a karakterét. Nekem ennyi a véleményem Joshról és imádom őt! ^-^



Kedvenc idézeteim

"Nem felejted el annak az embernek az arcát, aki az utolsó reményed volt" (Éhezők Viadala)
"Ne felejtd el, hogy őrülten egymásba vagyunk zúgva, szóval bármikor nyugodtan megcsókolhatsz, ha kedved van" (Éhezők Viadala)
"Tízszer tovább tart össze rakni magad, mint amennyi idő alatt szétesel" (Kiválasztott)
"Az én rémálmaim mindig arról szólnak, hogy elveszítelek téged - mondja. - Amikor felriadok, és látom, hogy nem tűntél el, megnyugszom." (Futótűz)



The End 

Nos úgy tűnik, hogy elérkeztél a bemutatkozásom végére. Örülök ha elolvastad, és nem csak a képeket nézted meg!      xoxo ~A
May the odds be ever in your favor!!
Sose hadjon el benneteket a remény!!

                                                                                                                            
                                                                                                                       Szerkesztve: 2019.07.08.