1. nem hiszem
2. ha igen, megérdemlik a pihenést
3. ennyi erővel zayn simán kivárhatta volna
4. ez tisztára olyan, mintha megegyeztek volna justin bieber-rel, hogy amikor ők nyomatják teljes gázzal akkor justin visszavonul, amikor meg justin tér vissza akkor ők mennek szabadságra
Szünetre megy a One Direction
2015. augusztus 25. 01:13
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Ezt a hírt már pár írták,de sajnos ez még azóta sem történt meg.
2015. augusztus 25. 01:29
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 142 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline |
Na végre. Legalább egy évig nem hallok a hangjukat. Az egyetlen értelmes ember lépett ki közül, az Zayn volt.
Szerintem a rajongók ezennel búcsút is vehetnek a One Directiontől, mivel voltak már ilyen bandák, akik azt mondták, hogy egy kicsit szünetre mennek, de még nem oszlottak fel. Úgy hogy ők is megízlelik, hogy milyen egyedül folytatni tovább, és ezáltalán nem lesz többé One Direction...ennyi
Én nagyon örülük!! Juhúúúú
Szerintem a rajongók ezennel búcsút is vehetnek a One Directiontől, mivel voltak már ilyen bandák, akik azt mondták, hogy egy kicsit szünetre mennek, de még nem oszlottak fel. Úgy hogy ők is megízlelik, hogy milyen egyedül folytatni tovább, és ezáltalán nem lesz többé One Direction...ennyi
Én nagyon örülük!! Juhúúúú
2015. augusztus 25. 07:05
hát én nem vagyok nagy rajongójuk, de akik azok, azoknak be kell vallaniuk hogy örökre nem lesz 1D, hisz Niall apa lesz, nem tud lenni egyszerre énekes popszár és gondoskodó apa is...most lehet hogy nem, de egyszer úgyis mindennek vége..sajna.
2015. augusztus 25. 07:23
SoldierLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 192 Csatolások: 7 Azonosító: 248292 offline |
Hát ami azt illeti Zayn nélkük nem One Direction csak Direction.. és Zayn néllkül soha sem lessz az igazi!)
2015. augusztus 25. 07:40
BetűkésSzámokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.21. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 215639 offline |
Fannii33: Nem Niall, hanem Louis.
Am eddig nagyon aggódtam, hogy ez tényleg a vég, de a srácok tegnapi tweetjei igazán megnyugtattak, hogy tényleg csak szünetről van szó, és nem oszlanak fel. A szünet meg nekünk is jót tesz, hiszen ez az év a rajongóknak is sok stresszt okozott.
Justin Bieber is több, mint egy évig távol maradt a zeneipartól, most mégis nézzétek meg, mennyivel kevesebb utálatot kap, és pár nap múlva megjelenik az új kislemeze. Rajongók, ne aggódjatok, Louis megígérte, hogy tényleg csak szünetről van szó, amit meg is érdemelnek, hiszen az elmúlt 5 évben folyamatosan dolgoztak, más előadóknál, bandáknál normális az egy év kihagyás, mi is túl fogjuk élni!
Am eddig nagyon aggódtam, hogy ez tényleg a vég, de a srácok tegnapi tweetjei igazán megnyugtattak, hogy tényleg csak szünetről van szó, és nem oszlanak fel. A szünet meg nekünk is jót tesz, hiszen ez az év a rajongóknak is sok stresszt okozott.
Justin Bieber is több, mint egy évig távol maradt a zeneipartól, most mégis nézzétek meg, mennyivel kevesebb utálatot kap, és pár nap múlva megjelenik az új kislemeze. Rajongók, ne aggódjatok, Louis megígérte, hogy tényleg csak szünetről van szó, amit meg is érdemelnek, hiszen az elmúlt 5 évben folyamatosan dolgoztak, más előadóknál, bandáknál normális az egy év kihagyás, mi is túl fogjuk élni!
2015. augusztus 25. 07:51
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline |
Általában minden banda tart szünetet.Nem lepődtem meg ezen de remélem nem végleges nincs bajom a srácokkal az utolsó dalukban sem csalódtam sem az eddigiekben.
2015. augusztus 25. 07:58
Utálom őket, de szerintem rájuk fér a pihenés. Aztán majd egy év múlva megint valami emlékezetest alkotnak, amivel újra beindulak.
2015. augusztus 25. 08:27
BadGal Barbieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 241943 offline |
Meg érdemlik a pihenést zsinórba 5 év után . De azért nagyon félek hogy nem akarnak majd újra összeállni, mert nagyon jól beindul a saját szólókarrierük .Azért meg próbálok optimista maradni .Sok sikert a srácoknak.
2015. augusztus 25. 08:41
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Szünet? Ez egy szép szó arra, hogy feloszlanak. Látszott, hogy nagyon a végét járják, mostanában arról hallottunk felőlük, hogy Zayn kilép és cikizi a bandát, meg szakít a csajával. Utána jött a Louis apa lesz. Igazából a zenéjükről nem sokat hallottam. Nekem ez a bajom, végén már csak pletykákból éltek.
2015. augusztus 25. 08:43
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline |
Aha, egy ev...es mi lesz egy ev mulva? Mert szerintem bucsut is mondhattok nekik. Ebbol egy ev mulva semmi aem lesz, Malik nelkul semmit nem tudnak csinalni ugy latszik, az a fiu meg egyre megy lejjebb es teszi tonkre az eletet. Hat nem csodas?
2015. augusztus 25. 08:58
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline |
Megédemlik a szünetet , de ez váratlanul ért
2015. augusztus 25. 09:06
Szerintem is megérdemlik a szünetet.
De remélem nem lesz igaza azoknak akik azzal jönnek hogy úgyis szétmennek végleg.
Én csak most kezdtem el őket hallgatni és nem is annyira rosszak. Remélem nem lesz tényleg vége.
De remélem nem lesz igaza azoknak akik azzal jönnek hogy úgyis szétmennek végleg.
Én csak most kezdtem el őket hallgatni és nem is annyira rosszak. Remélem nem lesz tényleg vége.
2015. augusztus 25. 09:09
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline |
Na szerintem nagyon jól teszik. :/
2015. augusztus 25. 09:32
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline |
Szerintem megerdemlik a szunetet. Meg amugy is lassan a csapbol folynak:)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.