Miley Cyrus nemhogy nem hagyja abba a pucérkodását, de folyamatosan újabb szintekre emeli. Ezúttal az Interview magazinban jelentek meg róla botrányos képek.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Ha eddig nem csalódtál Miley Cyrusban, most fogsz! Fotókon, ahogy maszturbál! (18+)
2015. szeptember 04. 18:23
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline |
Mik vannak.. Röhejes..
2015. szeptember 04. 18:25
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Sajnos újat nem tudok mondani.Továbbra is azt hagnsúlyozom,hogy ez a nő nem normális.
2015. szeptember 04. 18:27
PhaedraMythic Dawn☼ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.05.08. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 96 Azonosító: 243591 offline |
Az első képen háromvonalasat visítottam a röhögéstől.
Update: És amint látom, a cikkírás szabályai is csak ránk, "normál" tagokra vonatkoznak. Azt az egy csalódást élem meg a cikkel a kapcsolatban, hogy felfújjuk a dolgokat, és agyba-főbe mocskoljuk a személyt, kiről szólt.
Update: És amint látom, a cikkírás szabályai is csak ránk, "normál" tagokra vonatkoznak. Azt az egy csalódást élem meg a cikkel a kapcsolatban, hogy felfújjuk a dolgokat, és agyba-főbe mocskoljuk a személyt, kiről szólt.
2015. szeptember 04. 18:27
Gratulálok...ennél már tényleg nincs lejjebb. Kíváncsian várom a következő produkcióját.
2015. szeptember 04. 18:28
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Már nem azért, de a képek nem a nyilvánosságnak készültek, hanem csevegés közben. Igaz, Miley is lehetett volna okosabb, mert bizonyára tudta, hogy kivel beszél és hogy azonnal repülni fognak a képek a neten, de akkor is... ennyi erővel a Skype-os webkamerafotókból is rittyenthetnénk cikket. Undorító húzás.
2015. szeptember 04. 18:29
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Kiégett a retinám megint... Ez a nő lehet, hogy tehetséges, de ezt kezdi elfelejtetni a többi emberrel...
1 felhasználónak tetszik:
Zimaqueen
2015. szeptember 04. 18:30
Oké, eddig sose ítéltem el Mileyt, úgy voltam vele, ha ucérkodni akar, csinálja csak. De azért ez már sok szerintem. Ennél lejjebb tényleg nincs.
2015. szeptember 04. 18:32
gotasecretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.31. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 242059 offline |
Nem Miley a szánalmas, hanem lassan ti, az újságírók. Úgy tesztek, mintha ez olyan nagy bűn lenne. A XVII. században éltek? Menjetek dobáljátok kővel, ítéljétek máglyahalálra, ha ennyire szerették ítélkezni. Ez egy privát beszélgetés volt, az, hogy az ember kirakta, mert kapott érte pár dolcsit, meg vállveregetést, önmagát minősíti.
Szerencsétlent majd akkor ítéljétek el, ha azt mondogatja, hogy 'ő mennyire jókislány'. Miley nem álszent, példakép sem akar lenni. Jó lenne elfogadni, hogy már nem a Disney marionettbábuja.
Majd ha sorozatgyilkos lesz, na akkor kell csalódni benne.
Szerencsétlent majd akkor ítéljétek el, ha azt mondogatja, hogy 'ő mennyire jókislány'. Miley nem álszent, példakép sem akar lenni. Jó lenne elfogadni, hogy már nem a Disney marionettbábuja.
Majd ha sorozatgyilkos lesz, na akkor kell csalódni benne.
2015. szeptember 04. 18:39
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
De sok itt a prûd! Komolyan, ez egy természetes folyamata az életnek, amit csinál. Sok nõ hasonlóképpen van így ezzel (nem azt mondom, hogy mindegyik), ti mégis egyetlen-egy nõnél vagytok fentakadva. Mert jó szidni másokat. Tudom én is, nem egyszer volt a múltban, hogy úgyanezt tettem. Nem vagyok szent, nem is akarok az lenni, sem prédikálni. De ez már szánalmás, szánalmas kommentek melyekben mindig úgyanaz van. Legalább lenne fantáziátok, emberek... Különben sem kényszerít senki senkit, hogy megnézze a képeket. Szóval, ha valakinek ettõl rémálma lesz, az csak magának köszönheti.
1 felhasználónak tetszik:
Average Girl
2015. szeptember 04. 18:42
Nem kéne ebből ekkora ügyet csinálni, mert ez egy totál természetes dolog, de ti mégis úgy állítjátok be, mintha a maszturbáció egy bűn lenne. Engem sokkal inkább az foglalkoztat, hogy ezek a képek privát célra készültek, és eléggé szánalmas a másik féltől, hogy kiszivárogtatta őket némi pénzért. Kíváncsi vagyok, hogy ha egy közkedvelt személyről lenne szó, mekkora lenne a közfelháborodás.
2015. szeptember 04. 18:43
Egyáltalán nem szeretem Miley-t, de ezt tényleg nem az embereknek szánta. Nem ő töltötte fel az instagramjára nem ő küldözgette szét. Oké, hibázott, mert ilyet tényleg csak olyannak szabadna akiben teljesen megbízik. DE! Tavaly mikor kikerült arról a sok sztárról a pucér fotó, főleg jennifer lawrence-ről, őt bezzeg mindenki sajnálta! Szegény jlaw így úgy amúgy, hát akkor Miley-t most miért nem sajnáljátok? Ja mert ő a rossz?
2015. szeptember 04. 18:43
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Miley egyre szánalmasabb.
Btw, sokunknak nem azzal van baja, hogy mit csinál, hanem azzal, hogy képes magát vadidegeneknek mutogatni képeken/videón. Vagy csak én gondolom, hogy ez gáz? Mindenki ezt csinálja, és én vagyok ennyire lemaradva?
Szerintem nem kéne senkit arra ösztökélni, hogy kövesse Miley-t, és nem, ez nem jó példa, hiába írjátok, hogy természetes dolog. Legyen ez bármennyire "alap" (bár erről is vitatkoznék), nem kell ország-világnak mutogatni. (és nem csak a 10-11 éves korosztálynak nem kéne azt látni, nekünk sem)
Btw, sokunknak nem azzal van baja, hogy mit csinál, hanem azzal, hogy képes magát vadidegeneknek mutogatni képeken/videón. Vagy csak én gondolom, hogy ez gáz? Mindenki ezt csinálja, és én vagyok ennyire lemaradva?
Szerintem nem kéne senkit arra ösztökélni, hogy kövesse Miley-t, és nem, ez nem jó példa, hiába írjátok, hogy természetes dolog. Legyen ez bármennyire "alap" (bár erről is vitatkoznék), nem kell ország-világnak mutogatni. (és nem csak a 10-11 éves korosztálynak nem kéne azt látni, nekünk sem)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.