Ilyen, amikor Taylor Swift bepánikol a tűzriadótól
2015. szeptember 10. 17:24
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline |
Ahha....és nekem mondják, hogy nem mindig minden Taylorról szól. Ha tűzriadó van, akkor én mondjuk nem videózgatok, hogy feltegyem másnap az Isntára. Ha én egy ilyet feltennék, mindenki izélna, hogy kit érdekel, meg milyen izé vagyok, mert tűzriadó közben vidizek, és Inst mániám van. De persze Ezt Taylornak szabad. Ez csak egy újjabb húzás Swift kisasszonytól. Nem utálom, nem rajongok érte, de már a csapból is Ő folyik.
2015. szeptember 10. 17:27
Én rám is a szívbaj jött volna, de nem posztoltam volna ki...egy szóval: nem az a nagy hír...
2015. szeptember 10. 18:31
kitty2244új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 248498 offline |
Csatlakozom azokhoz, akik szerint egy icuri-picurit már sok a Taylorról szóló cikkek száma Én teljesen megértem, ha valaki szereti Taylort és ezért ír róla egy cikket, de nem kell minden apró-cseprő ügyéről egy egész cikket írni, mert semmi hírértéke nincs, egyszerűen felesleges. Lassan az egész Starity egy Taylor Swift rajongói oldallá alakul át.
Egészen addig semmi bajom nem volt Taylorral, amíg nem nyomták a képembe minden egyes nap, mindenhonnan. Sok olyan száma van, amit szívesen hallgatok, tehát nem utálom őt, de egyszerűen csak a legértéktelenebb és legértelmetlenebb híreket hallom róla, ami miatt már kicsit elegem van belőle. Az természetes, hogy van róla pár ilyen cikk, de hogy ennyire sok legyen... Remélem, a következő Tayloros cikk már a albumáról, a dalairól, vagy a tehetségéről fog szólni.
Egészen addig semmi bajom nem volt Taylorral, amíg nem nyomták a képembe minden egyes nap, mindenhonnan. Sok olyan száma van, amit szívesen hallgatok, tehát nem utálom őt, de egyszerűen csak a legértéktelenebb és legértelmetlenebb híreket hallom róla, ami miatt már kicsit elegem van belőle. Az természetes, hogy van róla pár ilyen cikk, de hogy ennyire sok legyen... Remélem, a következő Tayloros cikk már a albumáról, a dalairól, vagy a tehetségéről fog szólni.
2015. szeptember 10. 18:37
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
kitty2244, én meg azokhoz tartozom akik szerint, már túlnyomóan sok a Selenaról szóló cikkek száma!
ON: Sztem én is megijedtem volna, mert az az ijedős típus vagyok!
ON: Sztem én is megijedtem volna, mert az az ijedős típus vagyok!
2015. szeptember 10. 18:50
csak_egy_lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 246151 offline |
A "bepánikolt" azért elég erős szó csatlakozom az előttem szólókhoz, ez azért már túlzás...
2015. szeptember 10. 19:30
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Túlzás, hogy pániknak mondható...
2015. szeptember 10. 21:38
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
ez nem pánik nem nevezhető annak de hogy lehet hogy pont akkor vette fel videóra ?
2015. szeptember 10. 22:35
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline |
Ejj, de unatkozik valaki... Ha tűzriadó lenne egy épületben, nem valószínű hogy videózgatni fogom magamat, ahelyett hogy átöltözzek, hogy ne egy tetves köntösbe kelljen rohangálnom. De azt hiszem itt valakinek nagyon feltűnési viszketegsége van.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.