Hatalmasak ezek a képek.
Amúgy a csaj stílusa nagyon tetszik.
Saját lányuk szelfijével trollkodó szülők az internet új kedvencei
2015. szeptember 19. 13:25
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
ez nem vicces
2015. szeptember 19. 14:18
Megértem én a szülőket, hogy nagyon vicces kedvükben voltak, mikor leutánozták ezeket a képeket, csak arra nem tudok rájönni, hogy ilyenkor mi jár a fejükben. Mert szinte biztos vagyok, hogy nem a lányuk.
Én úgy gondolom, hogy ez a viselkedés, nem való jó szülőkhöz, mert evvel csak lejáratják a lányukat.
Szerencséseknek is tartom őket egyben, hogy a lányuk így reagált a képekre, én a helyében biztos hogy egy szép kis kommentet írtam volna nekik, az biztos.
Én úgy gondolom, hogy ez a viselkedés, nem való jó szülőkhöz, mert evvel csak lejáratják a lányukat.
Szerencséseknek is tartom őket egyben, hogy a lányuk így reagált a képekre, én a helyében biztos hogy egy szép kis kommentet írtam volna nekik, az biztos.
2015. szeptember 19. 15:35
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline |
BlackSwanforever osztom.
2015. szeptember 19. 16:01
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline |
nem tudom ti hogy vagytok vele de szerintem vicces.
ezek a szülök nem a gyereküket akarták lejératni, hanem a mai generációt. ezzel "figyelmeztetni" a ami generációt mennyire idiótaság így pozolni. nem hiszem hogy rosszból tették volna.
amúgy bárki bármit mond szerintem a harmadik eredeti kép tök jó lett.
ezek a szülök nem a gyereküket akarták lejératni, hanem a mai generációt. ezzel "figyelmeztetni" a ami generációt mennyire idiótaság így pozolni. nem hiszem hogy rosszból tették volna.
amúgy bárki bármit mond szerintem a harmadik eredeti kép tök jó lett.
2015. szeptember 19. 16:53
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Legalább röhögtem egy jót.
2015. szeptember 19. 20:46
Fan5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 17 Azonosító: 239042 offline |
Szerintem nagyon nem vicces a szuloktol hogy ilyet tesznek. Agyereknek nem esik jól de ok erres ugy latszik sz**nak ra. Az ilyen szulo egyszeruen borzalmas. Nincs bennuk semmi tisztelet a lanyuk irant. Es elegem van abbol hogy a szülők semmibe veszik a gerekeiket. Egy nagy senkinek tarjak oket csak azert csinalnak hogy legyen ki dolgozzon helyettuk. Lehet hpgy messzire mentem de igazam van reszemrol.
2015. szeptember 19. 21:46
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Idézet (Fan5 @ 2015.09.19. 20:46)
Szerintem nagyon nem vicces a szuloktol hogy ilyet tesznek. Agyereknek nem esik jól de ok erres ugy latszik sz**nak ra. Az ilyen szulo egyszeruen borzalmas. Nincs bennuk semmi tisztelet a lanyuk irant. Es elegem van abbol hogy a szülők semmibe veszik a gerekeiket. Egy nagy senkinek tarjak oket csak azert csinalnak hogy legyen ki dolgozzon helyettuk. Lehet hpgy messzire mentem de igazam van reszemrol.
Gratulálok, hogy ezt gondolod a szülőkről! A saját szüleidről is! Remélem, holnap ezzel fogadod őket a vasárnapi ebédnél. Szégyelld magad!
2015. szeptember 20. 10:50
Csoki_Bombonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 300 Csatolások: 0 Azonosító: 203757 offline |
Szerintem ez azt bizonyítja, hogy a szülei foglalkoznakvele, figyelik, hogy mit tesz ki a netre és ezek. Szerintem ez jobb, mintha leszarnák, hogy a csaj milyen képet tesz ki magáról. Pl.: meztelen képet vagy ilyenek. Mert ugye másoknál ilyenekre is van példa.
Számomra viccesek a képek.
Fan5! Szerencsére nem úgy tűnik, hogy a lány nagyon a szívere vette. Mellesleg arra a kérdésre a válasz, hogy mit csinálnék ha velem csinálnák ezt, az a válaszom, hogy nem történne meg. Azért mert én, ha csinálnék is hasonló képeket nem raknék egyet sem fel a netre. Így nincs is rá esély, hogy valaki kifigurázza. Ennyi!
Számomra viccesek a képek.
Fan5! Szerencsére nem úgy tűnik, hogy a lány nagyon a szívere vette. Mellesleg arra a kérdésre a válasz, hogy mit csinálnék ha velem csinálnák ezt, az a válaszom, hogy nem történne meg. Azért mert én, ha csinálnék is hasonló képeket nem raknék egyet sem fel a netre. Így nincs is rá esély, hogy valaki kifigurázza. Ennyi!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.