Kris Jenner csalódott Kylie-ban
2015. szeptember 19. 13:32
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Hát igen, igaza van, de ahhoz már elég nagy Kylie, hogy eldöntse, hogy mit akar. Még jó, hogy a gyereke marad és ettől ugyanúgy fogja szeretni.
2015. szeptember 20. 14:40
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Ez van. Ő lánya :PPPPPPP
2015. szeptember 21. 15:53
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Ha annyira ellenezte volna, nem engedte volna meg neki. De ha Ky így elégedett önmagával, akkor ezt el kell fogadni. Legalább jól érzi magát a bőrében. Tény és való, hogy nagyon feldobta a szája a külsejét(nem mintha azelőtt nem lett volna szép).
Kíváncsi vagyok, hogy mikor vallja be, a többi műtétét, mert még csak részben árulta el magát.
Kíváncsi vagyok, hogy mikor vallja be, a többi műtétét, mert még csak részben árulta el magát.
2015. szeptember 21. 22:22
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2247 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
16 volt mikor megcsináltatta 17 mikor beismerte és azóta ki tudja még mit csináltatott meg magán de tény ,hogy 18 évesen öregebnek néz ki mint a 34 éves nővére. Kris helyében meg nem engedtem volna 16 évesen szülői beleegyezés nélkül nem lehet megműteni pláne nem szépészeti beavatkozást csinálni. A testvére Kendal nem műteti szét magát na jó ő alapjáraton gyönyörű igazi model alkat és szerintem Kylie féltékenységből is csinálhatta mert a testvére folyamatosan kapta a felkéréseket bemutatókra de őt nem hívták. Szép ő is vagyis volt még a műtétek előtt de nem egy kifutó modell mint a testvére. Végül is a külsejükből élnek de vigyázhatna mert 30 éves korára szétvaratja magát úgy ,hogy még az anyja sem ismer rá
2015. december 03. 17:16
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Ha az én lányom csinált volna ilyet, én nem nyafiznék az interneten, hanem ugy fejen cs*szném, hogy kiömlik a piros...
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: