A 18 éves valóságshow-sztár a New York-i Sugar Factory rendezvényén mutatta meg nem mindennapi új hajszínét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Merész külsőre váltott Kylie Jenner
2015. szeptember 17. 12:59
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. szeptember 17. 13:17
Neki minden hajszín jól áll. Gyönyörűséges! *.*
2015. szeptember 17. 13:29
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Ez sokkoló? Úgy bírom ezeket a túlzásokat... már vártam, hogy valamilyen Miley Cyrus-félét fogok látni, de hát nem így lett. Illik neki ez a szett, nem szívesen mondom ki, de most tényleg szép [szebb].
2015. szeptember 17. 14:01
Jeckyll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 648 Csatolások: 5318 Azonosító: 137013 offline |
Már egy ideje figyelemmel kísérem azt a cirkuszt, ami a legkisebb Jenner lány körül folyik. Tényleg óriási változáson ment keresztül az elmúlt évben, de azért azt mindenki láthatja, hogy előnyére vált ez az átalakulás. Ha lehetőségem lett volna 17 évesen megműttetni a fogaimat, én is megtettem volna. Ha komplexusa van, miért kellene megvárnia míg 25 éves lesz? Rengeteg lány küzd kisebbségi komplexussal, ha neki ez megoldotta a problémáját, akkor biztosan boldog, teljes életet él. Amíg nem viselkedik úgy mint Miley Cyrus, és nem viszi túlzásba a plasztikát, mint Geronazzo Mária, addig nagyon szurkolok neki! Gyönyörű szép lett ez a lány, lepipálja az összes nővérét. Igaz nem a legtermészetesebb jelenség, de nem is kell mindenkinek az lenni. Ez a szettje pedig kifejezetten tetszik. Jó ez a hajszín is!
2015. szeptember 17. 14:12
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline |
Kimondottan jól áll neki ez a hajszín.
2015. szeptember 17. 14:27
Nekem tetszik a ruhája. Igaz hogy az ilyen "természetellenes" haszíneket nem kedvelem de Kylie-nak nagyon is jól áll. Nagyon szép volt a rendezvényen. Illetve egyetértek Jeckyll hozzászólásával.
2015. szeptember 17. 14:37
Kylie akármilyen hajszínre vált, egytől-egyig az összes jól fog állni neki, akármennyire is természetes vagy extrém.
2015. szeptember 17. 14:42
barbiecka01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 214952 offline |
Szerintem királyul néz ki
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.