A One Directionnel duettezne a Bring Me The Horizon
2015. szeptember 19. 13:17
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Biztos nem lesz közös daluk
2015. szeptember 19. 13:22
én szerintem a one direction egy vicc már aszt em tudják hogy mit csináljanak hogy zayn ilépett az egyetlen normalis az liam
2015. szeptember 19. 13:44
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Idézet
"Érdekes. A BMTH-nak úgysem volt még közös projektje lánybandával."
lol ez tuti csak egy poén, azért attól, hogy a Oli hangja tönkrement a screameléstől [nagy kár] és ezért a BMTH lágyult egy kicsit, nem hülyék.
amúgy is látszik, hogy csak úgy hozzátették, hogy "Or 1D", easy, ez csak poén
remélem
a címen azért eléggé meglepődtem, ahogy olvastam, de nem hiszem, hogy megtörténne
2015. szeptember 19. 14:12
Remélem csak poén mert ha nem én helyettük fogok elsüllyedni szégyenemben..
2015. szeptember 19. 15:02
Bellavookvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline |
Amúgy ebben az a gáz,hogy szerintem mi nekünk (Directionereknek) teljesen jó lenne és nem lenne vele semmi bajunk ha duetteznek, de persze akik állandóan azt hajtogatják,hogy ne ítélkezz amint meghallják ezt, azonnal nyálas lányos bandának hívja az 1D-t. Addig oké,hogy két külön stílus és "elvágná" magát a banda a rajongóknál(ami szerint tök értelmetlen, mert a hegedű és a rock sem illik össze Lindsey mégis csinált már olyat, szóval tulajdonképpen jó is kisülhetne belőle), de nekünk semmi bajunk nem lenne vele (legalábbis ahogy itt látom a Directionerek kommentjeit meg az én véleményem)...De szerintem sem gondolta komolyan. Csak néhány ember hozzáállása ehhez a témához még a normálistól is messze van. Persze tisztelet a kivételnek. Nincs azzal bajom, aki rocker vagy anyám tudja mi még és nem bírja az 1D-t, de ez az általános nyálasok, buzik, lányosak stb. jelzők kiakasztóak. Nem nyálasak, nem lányosak és nem buzik, csak más a stílusuk. Ha ti azt várjátok el,hogy ne savazzuk a ti bandáitokat akkor mért bántok a mieinkkel úgy, mint egy darab ronggyal?
2015. szeptember 19. 17:08
mi ez a sok ellenszenvesség te jóisten..
ennyire nem kell látni az ellentétet, rendben van teljesen más kaliberű a 2 banda, de ők is emberek.
olvasom a kommenteket és csak nézek hogy "KOMOLYAN?"
az egyik rock banda a másik pop, teljesen érthető hogy az első gondolatunk "ez biztos vicc" de azért olyanokat látni hogy "5 percig sem bírnák ki együtt" kicsit túlzás szerintem:)
a média világában miért pont ezen lepődünk meg? vannak sokkal nagyobb ellentétek melyeket észre sem veszünk de ilyenkor ítélkezni lehet. ez az én véleményem:)
mellesleg, ha tegyük fel a BMTH tagjai komolyan gondolták, nem biztos hogy ez olyan rossz dal lenne. a Rock és a pop stílus keveredése nem biztos hogy "gáz" végeredményt szülne.
Én nem vagyok egy nagy 1D fan. De vannak jó számaik és kimondottam szeretem őket hallgatni, valamint a BMTH dalai között is vannak olyanok melyeket órákig tudnék hallgatni.
Nem értem, hogy a rock fanoknak miért van ezzel problémájuk, mikor (Ahogy egyébként "Bellavook" felhasználó is kifejtette) a 1D fanoknak semmi ellenvetésük.
Az előbb említett lánnyal teljesen egyetértek egyébként:)
ennyire nem kell látni az ellentétet, rendben van teljesen más kaliberű a 2 banda, de ők is emberek.
olvasom a kommenteket és csak nézek hogy "KOMOLYAN?"
az egyik rock banda a másik pop, teljesen érthető hogy az első gondolatunk "ez biztos vicc" de azért olyanokat látni hogy "5 percig sem bírnák ki együtt" kicsit túlzás szerintem:)
a média világában miért pont ezen lepődünk meg? vannak sokkal nagyobb ellentétek melyeket észre sem veszünk de ilyenkor ítélkezni lehet. ez az én véleményem:)
mellesleg, ha tegyük fel a BMTH tagjai komolyan gondolták, nem biztos hogy ez olyan rossz dal lenne. a Rock és a pop stílus keveredése nem biztos hogy "gáz" végeredményt szülne.
Én nem vagyok egy nagy 1D fan. De vannak jó számaik és kimondottam szeretem őket hallgatni, valamint a BMTH dalai között is vannak olyanok melyeket órákig tudnék hallgatni.
Nem értem, hogy a rock fanoknak miért van ezzel problémájuk, mikor (Ahogy egyébként "Bellavook" felhasználó is kifejtette) a 1D fanoknak semmi ellenvetésük.
Az előbb említett lánnyal teljesen egyetértek egyébként:)
2015. szeptember 19. 17:19
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Nem hiszem el,hogy ez igaz lenne. Minden sztár elmondja,hogy ezzel meg ezzel nagyon jó lenne együtt dolgozmi,aztán még sem esok meg a duett..
Nem ismerem ezt a bandát és így,hogy mem ismerem, nem alkotok róluk vélemény. Ezt kéne tenni azoknak is akik ismeretlenül ítélik el az 1D-. És ha még tetszene egy daluk is, azt sem vallanák be..Ha lenne közös daluk annak nagyon örülnék,mert az 1D-t szeretem és bízok benne,hogy a legmegfelelőbb döntést tudják meghozni!
Azokról pedig akik ócsmárolják a One Direction-t azt gondolom,hogy egyszerűen irigyek és ezért mem foglalkozom velük. Pont az 1D tanított meg engem arra ,hogy ne foglalkozzak a rossz akaratú emberekkel. Minden Directionernek üzenem,hogy ha valaki rosszatt mondd az 1D-ről, ne foglalkozzatok vele. Tegyétek be a füllhallgatót és hallgassátok 4 csodálatos fiú hangját ahyett,hogy a piszkozódástól undorító utálót hallgatnátok
Nem ismerem ezt a bandát és így,hogy mem ismerem, nem alkotok róluk vélemény. Ezt kéne tenni azoknak is akik ismeretlenül ítélik el az 1D-. És ha még tetszene egy daluk is, azt sem vallanák be..Ha lenne közös daluk annak nagyon örülnék,mert az 1D-t szeretem és bízok benne,hogy a legmegfelelőbb döntést tudják meghozni!
Azokról pedig akik ócsmárolják a One Direction-t azt gondolom,hogy egyszerűen irigyek és ezért mem foglalkozom velük. Pont az 1D tanított meg engem arra ,hogy ne foglalkozzak a rossz akaratú emberekkel. Minden Directionernek üzenem,hogy ha valaki rosszatt mondd az 1D-ről, ne foglalkozzatok vele. Tegyétek be a füllhallgatót és hallgassátok 4 csodálatos fiú hangját ahyett,hogy a piszkozódástól undorító utálót hallgatnátok
2015. szeptember 19. 17:21
Idézet (BoryHanna @ 2015.09.19. 17:19)
Nem hiszem el,hogy ez igaz lenne. Minden sztár elmondja,hogy ezzel meg ezzel nagyon jó lenne együtt dolgozmi,aztán még sem esok meg a duett..
Ezt szoktam tenni
2015. szeptember 19. 17:25
Hát igazából nem szimpatizálok a 1D-vel a directionereknek köszönhetően! És nem igazán tudom elképzelni együtt ezeket a bandákat.. két külön műfaj.
2015. szeptember 19. 17:59
Holly0303új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 244796 offline |
Hova tunt a regi BMTH?! :'(
Felre ne ertsen senki, nem szidom a 1D-t, de ahhoz kepest, honnan indult a banda.. el nem tudom oket kepzelni. Regi BMTH-t akarok. :c
Felre ne ertsen senki, nem szidom a 1D-t, de ahhoz kepest, honnan indult a banda.. el nem tudom oket kepzelni. Regi BMTH-t akarok. :c
2015. szeptember 19. 18:18
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 202007 offline |
Idézet (Minga @ 2015.09.19. 17:25)
Hát igazából nem szimpatizálok a 1D-vel a directionereknek köszönhetően! És nem igazán tudom elképzelni együtt ezeket a bandákat.. két külön műfaj.
Ez a másik amitől feláll a szőr a hátamon. Szóval te most a rajongókat hibáztatod azért,mert nem szereted az 1D-t? WHAT DA HELL? És ha a BVB rajongóit utálnád akkor a bandát sem szeretnéd? Ne tereld kérlek úgy az 1D-t,hogy most a rajongók legyenek a hibásak, köszi.
2015. szeptember 19. 18:55
Bellavook elég lesz most már. Igen, te szereted őket, meg megvéded őket, de mindenki szabadon kinyilváníthatja a véleményét. Te is megtetted, a 1D egy hipiszupi banda, jóéjt.
2015. szeptember 19. 21:59
Idézet (Shadow Hunter @ 2015.09.19. 18:55)
Bellavook elég lesz most már. Igen, te szereted őket, meg megvéded őket, de mindenki szabadon kinyilváníthatja a véleményét. Te is megtetted, a 1D egy hipiszupi banda, jóéjt.
Ki mondta,hogy az 1D egy hipiszupi banda? És ha hülyeségeket beszél akkor nem javíthatom ki? Üljek le a seggemre és hagyjam hagy ócsároljanak több millió embert? Ha téged meg nem érdekel,hogy mit írok akkor még mért vagy itt? Logic is somewhere else, I see.
2015. szeptember 19. 23:06
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Kíváncsi lennék milyen lenne de két külön műfaj szóval nem hiszem hogy olyan hű de szuper lenne !
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.