Starity

A One Directionnel duettezne a Bring Me The Horizon

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 19. 13:17 #21
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 0
Azonosító: 227220
Biztos nem lesz közös daluk biggrin.gif
2015. szeptember 19. 13:22 #22
- törölt felhasználó -    
én szerintem a one direction egy vicc már aszt em tudják hogy mit csináljanak hogy zayn ilépett az egyetlen normalis az liam
2015. szeptember 19. 13:44 #23
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
Idézet
"Érdekes.  smileeee.gif A BMTH-nak úgysem volt még közös projektje lánybandával."

lol biggrin.gif ez tuti csak egy poén, azért attól, hogy a Oli hangja tönkrement a screameléstől [nagy kár] és ezért a BMTH lágyult egy kicsit, nem hülyék.
amúgy is látszik, hogy csak úgy hozzátették, hogy "Or 1D", easy, ez csak poén
remélem biggrin.gif
a címen azért eléggé meglepődtem, ahogy olvastam, de nem hiszem, hogy megtörténne laugh.gif
2015. szeptember 19. 13:51 #24
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Pöttömke, ott a pont!
2015. szeptember 19. 14:12 #25
- törölt felhasználó -    
Remélem csak poén mert ha nem én helyettük fogok elsüllyedni szégyenemben..
2015. szeptember 19. 14:13 #26
- törölt felhasználó -    
Biztos jó lenne smileeee.gif
2015. szeptember 19. 14:40 #27
Bellavook
Bellavook
visszatérő vendég

StátuszA story about my life would be utterly dull.
Hozzászólás: 236
Azonosító: 202007
Nyi, nézd már mindehol ott van xd
2015. szeptember 19. 15:02 #28
Bellavook
Bellavook
visszatérő vendég

Amúgy ebben az a gáz,hogy szerintem mi nekünk (Directionereknek) teljesen jó lenne és nem lenne vele semmi bajunk ha duetteznek, de persze akik állandóan azt hajtogatják,hogy ne ítélkezz amint meghallják ezt, azonnal nyálas lányos bandának hívja az 1D-t. Addig oké,hogy két külön stílus és "elvágná" magát a banda a rajongóknál(ami szerint tök értelmetlen, mert a hegedű és a rock sem illik össze Lindsey mégis csinált már olyat, szóval tulajdonképpen jó is kisülhetne belőle), de nekünk semmi bajunk nem lenne vele (legalábbis ahogy itt látom a Directionerek kommentjeit meg az én véleményem)...De szerintem sem gondolta komolyan. Csak néhány ember hozzáállása ehhez a témához még a normálistól is messze van. Persze tisztelet a kivételnek. Nincs azzal bajom, aki rocker vagy anyám tudja mi még és nem bírja az 1D-t, de ez az általános nyálasok, buzik, lányosak stb. jelzők kiakasztóak. Nem nyálasak, nem lányosak és nem buzik, csak más a stílusuk. Ha ti azt várjátok el,hogy ne savazzuk a ti bandáitokat akkor mért bántok a mieinkkel úgy, mint egy darab ronggyal?
2015. szeptember 19. 17:08 #29
- törölt felhasználó -    
mi ez a sok ellenszenvesség te jóisten..
ennyire nem kell látni az ellentétet, rendben van teljesen más kaliberű a 2 banda, de ők is emberek.
olvasom a kommenteket és csak nézek hogy "KOMOLYAN?"
az egyik rock banda a másik pop, teljesen érthető hogy az első gondolatunk "ez biztos vicc" de azért olyanokat látni hogy "5 percig sem bírnák ki együtt" kicsit túlzás szerintem:)
a média világában miért pont ezen lepődünk meg? vannak sokkal nagyobb ellentétek melyeket észre sem veszünk de ilyenkor ítélkezni lehet. ez az én véleményem:)
mellesleg, ha tegyük fel a BMTH tagjai komolyan gondolták, nem biztos hogy ez olyan rossz dal lenne. a Rock és a pop stílus keveredése nem biztos hogy "gáz" végeredményt szülne.
Én nem vagyok egy nagy 1D fan. De vannak jó számaik és kimondottam szeretem őket hallgatni, valamint a BMTH dalai között is vannak olyanok melyeket órákig tudnék hallgatni.
Nem értem, hogy a rock fanoknak miért van ezzel problémájuk, mikor (Ahogy egyébként "Bellavook" felhasználó is kifejtette) a 1D fanoknak semmi ellenvetésük.
Az előbb említett lánnyal teljesen egyetértek egyébként:)
2015. szeptember 19. 17:19 #30
BoryHanna
BoryHanna
visszatérő vendég

StátuszPeace
Hozzászólás: 201
Azonosító: 249593
Nem hiszem el,hogy ez igaz lenne. Minden sztár elmondja,hogy ezzel meg ezzel nagyon jó lenne együtt dolgozmi,aztán még sem esok meg a duett..
Nem ismerem ezt a bandát és így,hogy mem ismerem, nem alkotok róluk vélemény. Ezt kéne tenni azoknak is akik ismeretlenül ítélik el az 1D-. És ha még tetszene egy daluk is, azt sem vallanák be..Ha lenne közös daluk annak nagyon örülnék,mert az 1D-t szeretem és bízok benne,hogy a legmegfelelőbb döntést tudják meghozni!
Azokról pedig akik ócsmárolják a One Direction-t azt gondolom,hogy egyszerűen irigyek és ezért mem foglalkozom velük. Pont az 1D tanított meg engem arra ,hogy ne foglalkozzak a rossz akaratú emberekkel. Minden Directionernek üzenem,hogy ha valaki rosszatt mondd az 1D-ről, ne foglalkozzatok vele. Tegyétek be a füllhallgatót és hallgassátok 4 csodálatos fiú hangját ahyett,hogy a piszkozódástól undorító utálót hallgatnátok
2015. szeptember 19. 17:21 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (BoryHanna @ 2015.09.19. 17:19)
Nem hiszem el,hogy ez igaz lenne. Minden sztár elmondja,hogy ezzel meg ezzel nagyon jó lenne együtt dolgozmi,aztán még sem esok meg a duett..
Nem ismerem ezt a bandát és így,hogy mem ismerem, nem alkotok róluk vélemény. Ezt kéne tenni azoknak is akik ismeretlenül ítélik el az 1D-.  És ha még tetszene egy daluk is, azt sem vallanák be..Ha lenne közös daluk annak nagyon örülnék,mert az 1D-t szeretem és bízok  benne,hogy a legmegfelelőbb döntést tudják meghozni!
Azokról pedig akik ócsmárolják a One Direction-t azt gondolom,hogy egyszerűen irigyek és ezért mem foglalkozom velük. Pont az 1D tanított meg engem arra ,hogy ne foglalkozzak a rossz akaratú emberekkel. Minden Directionernek üzenem,hogy ha valaki rosszatt mondd az 1D-ről, ne foglalkozzatok vele. Tegyétek be a füllhallgatót és hallgassátok 4 csodálatos fiú hangját ahyett,hogy a piszkozódástól undorító utálót hallgatnátok

Ezt szoktam tenni smileeee.gif
2015. szeptember 19. 17:25 #32
- törölt felhasználó -    
Hát igazából nem szimpatizálok a 1D-vel a directionereknek köszönhetően! És nem igazán tudom elképzelni együtt ezeket a bandákat.. két külön műfaj.
2015. szeptember 19. 17:59 #33
Holly0303
Holly0303
új tag

StátuszHU4L❤❤❤
Hozzászólás: 20
Azonosító: 244796
Hova tunt a regi BMTH?! :'(
Felre ne ertsen senki, nem szidom a 1D-t, de ahhoz kepest, honnan indult a banda.. el nem tudom oket kepzelni. Regi BMTH-t akarok. :c
2015. szeptember 19. 18:11 #34
MaryAbbey
MaryAbbey
visszatérő vendég

Státusz"I wear a mask.And that mask,it's not to hide who I am,but to create what I am."
Hozzászólás: 179
Csatolások: 9
Azonosító: 220878
Érdekes.Nem biztos,hogy rossz dal lenne,bár egyik bandáért sem vagyok annyira oda.
2015. szeptember 19. 18:18 #35
Bellavook
Bellavook
visszatérő vendég

Idézet (Minga @ 2015.09.19. 17:25)
Hát igazából nem szimpatizálok a 1D-vel a directionereknek köszönhetően! És nem igazán tudom elképzelni együtt ezeket a bandákat.. két külön műfaj.

Ez a másik amitől feláll a szőr a hátamon. Szóval te most a rajongókat hibáztatod azért,mert nem szereted az 1D-t? WHAT DA HELL? És ha a BVB rajongóit utálnád akkor a bandát sem szeretnéd? Ne tereld kérlek úgy az 1D-t,hogy most a rajongók legyenek a hibásak, köszi.smileeee.gif
2015. szeptember 19. 18:55 #36
- törölt felhasználó -    
Bellavook elég lesz most már. Igen, te szereted őket, meg megvéded őket, de mindenki szabadon kinyilváníthatja a véleményét. Te is megtetted, a 1D egy hipiszupi banda, jóéjt.
2015. szeptember 19. 20:02 #37
kiwy
kiwy
még kitalálom...

Státusz(✿◠‿◠)♥
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 1
Azonosító: 139732
Érdekes párosítás lenne. Azon kezdetem agyalni, hogy a 1D 'duettezett'-e már valaha, másik előadóval vagy bandával, de nekem ilyen nem rémlik.
2015. szeptember 19. 21:37 #38
- törölt felhasználó -    
Kíváncsi lennék milyen lenne..
2015. szeptember 19. 21:59 #39
Bellavook
Bellavook
visszatérő vendég

Idézet (Shadow Hunter @ 2015.09.19. 18:55)
Bellavook elég lesz most már. Igen, te szereted őket, meg megvéded őket, de mindenki szabadon kinyilváníthatja a véleményét. Te is megtetted, a 1D egy hipiszupi banda, jóéjt.

Ki mondta,hogy az 1D egy hipiszupi banda? És ha hülyeségeket beszél akkor nem javíthatom ki?smileeee.gif Üljek le a seggemre és hagyjam hagy ócsároljanak több millió embert? Ha téged meg nem érdekel,hogy mit írok akkor még mért vagy itt? Logic is somewhere else, I see.
2015. szeptember 19. 23:06 #40
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
Hozzászólás: 815
Azonosító: 246892
Kíváncsi lennék milyen lenne de két külön műfaj szóval nem hiszem hogy olyan hű de szuper lenne !
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Matt Kean Matt Kean 6417.