Colin Firth és sok más brit híresség együtt kampányol a menekültekért
2015. szeptember 28. 19:42
Nesze kicsi migráns itt egy kampánytábla,na ugye hogy jobb lett az életed? Hát ettől aztán kurvára jobb lesz nekik.
2015. október 03. 18:25
domcs66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 249183 offline |
Elég semleges az álláspontom ezzel, mert őket nem érinti, szóval úgy könnyű. De legalább pénzt azt elvileg adományoznak, ez jó. Csak a migránsok felét meg nem védeném/támogatnám. Olvasni lehetett, hogy 5 terrorista is volt köztük, jó ez mondjuk csak 5 a több tízezerből. A másik hogy osztálytársamra már rátámadtak Rendezőn nem is egyszer, a telefonját majdnem ellopták szóval, akkor mi is van? Röszkénél meg már "támadásba" lendültek. Értem, hogy nők és gyerekek menekültek, őket lehet is támogatni, de az, hogy ezek itt elkezdenek lopni,csalni,hazudni(képletesen szólva) az nem állapot. Eddig sem volt jó helyzetben az ország, még jönnek ezek is. Továbbá az országot turisztikai szempontból mindjárt kevesebben látogatják ez hatalmas visszaesés. Persze mentsünk életeket, de az ne menjen a magyar állampolgárok kárára, ha már így sem valami gazdag országban élünk. Oké most már nem folytatom a véleményem írását, picit eltérhettem a témától. c:
2015. október 06. 16:17
Szép dolog tőlük, tényleg az, de ahogy előttem is leírták: nem nekik kell befogadni őket. Nekem szerencsére még nem volt negatív élményem velük, de olvasom a cikkeket és elég felháborító dolgokat csinálnak... Volt egy nő, aki segíteni próbált rajtuk, bekötötte a sebeiket, injekciókat adott. Erre ellopták a pénztárcáját. Annak, aki teljesen önszántából gyógyította őket. Nem beszélve a németekről. Én sajnálom őket és igazából meg tudom érteni, hogy miért gyújtogatnak fel menekültszállókat...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.