Starity

Colin Firth és sok más brit híresség együtt kampányol a menekültekért

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 28. 18:12 #21
Jessica96
Jessica96
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 170
Csatolások: 33
Azonosító: 167241
Szerintem ez egy marha nagylelkű lépés..
2015. szeptember 28. 19:42 #22
- törölt felhasználó -    
Nesze kicsi migráns itt egy kampánytábla,na ugye hogy jobb lett az életed? Hát ettől aztán kurvára jobb lesz nekik.
2015. szeptember 29. 19:05 #23
sz.fannie
sz.fannie

StátuszSzabadság, egyenlőség, testvériség, jelszó.....
Hozzászólás: 607
Csatolások: 242
Azonosító: 121776
Az emberi élet érték.
Ebben nincs kérdés.
2015. október 01. 16:48 #24
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 794
Csatolások: 0
Azonosító: 197734
Cintia99, a számból vetted ki a szót! Teljesen igaz.
2015. október 03. 18:25 #25
domcs66
domcs66
új tag

Státuszhakuna matata
Hozzászólás: 16
Csatolások: 0
Azonosító: 249183
Elég semleges az álláspontom ezzel, mert őket nem érinti, szóval úgy könnyű. De legalább pénzt azt elvileg adományoznak, ez jó. Csak a migránsok felét meg nem védeném/támogatnám. Olvasni lehetett, hogy 5 terrorista is volt köztük, jó ez mondjuk csak 5 a több tízezerből. A másik hogy osztálytársamra már rátámadtak Rendezőn nem is egyszer, a telefonját majdnem ellopták szóval, akkor mi is van? Röszkénél meg már "támadásba" lendültek. Értem, hogy nők és gyerekek menekültek, őket lehet is támogatni, de az, hogy ezek itt elkezdenek lopni,csalni,hazudni(képletesen szólva) az nem állapot. Eddig sem volt jó helyzetben az ország, még jönnek ezek is. Továbbá az országot turisztikai szempontból mindjárt kevesebben látogatják ez hatalmas visszaesés. Persze mentsünk életeket, de az ne menjen a magyar állampolgárok kárára, ha már így sem valami gazdag országban élünk. Oké most már nem folytatom a véleményem írását, picit eltérhettem a témától. c:
2015. október 06. 16:17 #26
- törölt felhasználó -    
Szép dolog tőlük, tényleg az, de ahogy előttem is leírták: nem nekik kell befogadni őket. Nekem szerencsére még nem volt negatív élményem velük, de olvasom a cikkeket és elég felháborító dolgokat csinálnak... Volt egy nő, aki segíteni próbált rajtuk, bekötötte a sebeiket, injekciókat adott. Erre ellopták a pénztárcáját. mellow.gif Annak, aki teljesen önszántából gyógyította őket. rohog.gif Nem beszélve a németekről. Én sajnálom őket és igazából meg tudom érteni, hogy miért gyújtogatnak fel menekültszállókat...
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok