5 tény, amely a One Direction végét jelzi
2015. szeptember 24. 17:13
Ez most nem kárörvendés,de...
a BTR is szétment,ami ezerszer jobb volt náluk és ha annak vége,ennek is vége lesz.
Jöhetnek az utálkozó hozzászólások
a BTR is szétment,ami ezerszer jobb volt náluk és ha annak vége,ennek is vége lesz.
Jöhetnek az utálkozó hozzászólások
2015. szeptember 24. 17:20
Hát, ha most még nem is, sajnos előbb vagy utóbb minden banda szétmegy.
2015. szeptember 24. 17:22
b.m13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 245600 offline |
Már egy ideje sejtettem, hogy ez lesz a vége, de mindvégig reménykedtem benne, hogy talán tévedek. :'( Csak azt sajnálom, hogy soha nem fogom őket élőben látni, úgy igazán együtt... bár ha belegondolok már senki sem fogja látni őket, Zayn nélkül minden más. :/
2015. szeptember 24. 17:27
Hát szerintem ez nem igaz. Ugyan miért ne lennenek barátok? Ezt tenyleg nem lehet szinlelni. Én tudom mert tapasztaltam. És ha nem lennek barátok akkor már rég vége lenne a bandának.
2015. szeptember 24. 17:28
Vilcsiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.08. Hozzászólás: 156 Csatolások: 1 Azonosító: 240096 offline |
Oké... az első pontot még meg is értem, miszerint amíg külön vannak az egyéni karrierjükön dolgoznak (de őszintén egyedül nem sokra jutnának). Ám a másodiktól kezdve az egész kész hülyeség! Louis apa lesz, na és? Csomó olyan sztár van, akinek született már gyereke, de nem hagyta ott a karrierjét.
3: Ez az N'Sync-es, vagy milyenes dolog is abszolút vaklárma. Egyrészt, attól még hogy Harry-nek van a legnagyobb rajongótábora, az miért jelenti azt, hogy a többi nem állna meg a lábán? Egyébként meg ha kiderült, hogy nem is az igazi volt tag írta, akkor meg miért filóznak ezen annyit??
4: Az egész csak pletyka! Miért hinné el akárki is, hogy nem jó barátok? Mert a média azt terjeszti? Ugyan már! Ha utálnák egymást, vagy hasonlók, akkor nem hitegetnék a rajongóikat azzal, hogy valamikor újra összeállnak, és folytatják ott, ahol abbahagyták.
5: Na, ez a legnagyobb baki az egész cikkben! Mi köze van ennek ahhoz, hogy feloszlanak?? Hát, az egész nagy kerek világon semmi!
3: Ez az N'Sync-es, vagy milyenes dolog is abszolút vaklárma. Egyrészt, attól még hogy Harry-nek van a legnagyobb rajongótábora, az miért jelenti azt, hogy a többi nem állna meg a lábán? Egyébként meg ha kiderült, hogy nem is az igazi volt tag írta, akkor meg miért filóznak ezen annyit??
4: Az egész csak pletyka! Miért hinné el akárki is, hogy nem jó barátok? Mert a média azt terjeszti? Ugyan már! Ha utálnák egymást, vagy hasonlók, akkor nem hitegetnék a rajongóikat azzal, hogy valamikor újra összeállnak, és folytatják ott, ahol abbahagyták.
5: Na, ez a legnagyobb baki az egész cikkben! Mi köze van ennek ahhoz, hogy feloszlanak?? Hát, az egész nagy kerek világon semmi!
2015. szeptember 24. 17:29
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline |
Fájó szívvel,de kimondom,hogy ez sajnos igaz.Bár szerintem a 4es pont nem igaz de a többi teljesen.És Zayn távozása csak rontott ezen.Nekem mindig a kedvenceim maradnak akik csodás hangulatot adtak nekem es csodás lánykort (zeneileg) és ezt bárcsak megköszönhetném nekik..De úgyse tartott volna örökké.
2015. szeptember 24. 17:31
Ennek a nagy része hülyeség! Eleve október 25-én NEM fognak fellépni az EMA-n, mert Newcastle-ben lesz koncertjük. Sehogy se tudnak Milánóba menni koncert közben...
(Egyébként meg rájuk fér a szünet, mert 5 évig megállás nélkül dolgoztak, mint a mérgezett egerek. Az meg már rajtuk áll, hogy fognak visszatérni utána)
(Egyébként meg rájuk fér a szünet, mert 5 évig megállás nélkül dolgoztak, mint a mérgezett egerek. Az meg már rajtuk áll, hogy fognak visszatérni utána)
2015. szeptember 24. 17:48
booklovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.07. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 240057 offline |
Már annyira unalmas a téma, de tényleg. Igen, szünetet tartanak, amit egyébként teljes mértékben megérdemelnek 5 igen húzós év után. Szinte mindegyikük megerősítette, hogy visszatérnek még, de ha mégsem, akkor mi van?! Előbb-utóbb úgyis feloszlana a banda, ráadásul most vannak a csúcson, ettől sikeresebbek már úgysem lesznek, már nem nagyon van hova. Az meg, hogy Louis apa lesz..más bandában is vannak apukák. "a barátság meg csak a látszat" könyörgöm, 5 éve éjjel-nappal együtt vannak, a repülőn, a hotelben, a próbán, a koncerten, mindenhol. Még jó, hogy kicsit szeretnének már távol lenni egymástól.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.