5 tény, amely a One Direction végét jelzi
2015. szeptember 24. 18:18
Disney fan 21új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.12. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 248328 offline |
UUUU REMELEM FELOSZLANAK
2015. szeptember 24. 18:19
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
2015. szeptember 24. 18:21
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Idézet (Erika 18 @ 2015.09.24. 18:04)
De miért mindig a legjobb együttesek oszlanak fel?
A legjobb együttesek nem oszlanak fel, hanem 30-40-50 évig is zenélnek együtt. Pl U2, AC/DC, Rolling Stones stb.
Csak az ilyen összerakott, producerek által megcsinált tehetségtelen fiúcskák oszlanak fel miután megszedték magukat és lejár a szerződésük ...
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. szeptember 24. 18:26
A kedves cikkíró biztosan unatkozott, és írt egy alaptalan, mégis figyelemfelkeltő cikket, gratulálok.
Aki meg elhiszi, annak csak ajánlani tudom a százas zsepkendőt. Ha van egy kis esze a társaságnak, figyelmen kívül hagyja. Négy és fél éve vagyok Directioner, higgyétek el, nem fognak feloszlani, több ilyen pletyka volt, mint ahágy hajam szála.
Aki meg elhiszi, annak csak ajánlani tudom a százas zsepkendőt. Ha van egy kis esze a társaságnak, figyelmen kívül hagyja. Négy és fél éve vagyok Directioner, higgyétek el, nem fognak feloszlani, több ilyen pletyka volt, mint ahágy hajam szála.
2015. szeptember 24. 18:40
adrienaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 218368 offline |
Évek óta megállás nélkül együtt vannak, ez senkinek sem jó. Még akkor is ha egy bandát alkotnak, mindenkinek szüksége van egyedüllétre. Sajnos én sem jósolok túl sok reményt az újraegyesülésre, de azért nagyon reménykedek hogy az egy év után is visszataláljanak egymáshoz )
2015. szeptember 24. 18:51
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline |
Baszki. Ha nem vagy tisztában a dolgokkal,ne írj cikket,köszipuszi :*
2015. szeptember 24. 18:54
Hat ez egy jo nagy hulyeseg
De komolyan. Lehet hogy tartanak egy ev szunetet. Es? Megerdemlik. 5 evig megallas nelkul turneztak, dalt irtak es mindent csinaltak amit csak el lehet kepzelni. Nem volt szunetuk es most vegre tarthatnak egy kicsit. Tobb interjuban is elmondtak hogy nem oszlanak fel es meg is erositettek. En bizom bennuk. Es mellekesen nem ertem miert gondoljak, hogy Harry tehetsegesebb es menobb... ok egy csapat
De komolyan. Lehet hogy tartanak egy ev szunetet. Es? Megerdemlik. 5 evig megallas nelkul turneztak, dalt irtak es mindent csinaltak amit csak el lehet kepzelni. Nem volt szunetuk es most vegre tarthatnak egy kicsit. Tobb interjuban is elmondtak hogy nem oszlanak fel es meg is erositettek. En bizom bennuk. Es mellekesen nem ertem miert gondoljak, hogy Harry tehetsegesebb es menobb... ok egy csapat
2015. szeptember 24. 19:16
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Ez viccnek is rossz és kizártnak tartom. Valamint utolsó primitív embereknek akik olyanokat irogatnak, hogy idézem "remélem feloszlanak ". Én meg remélem, hogy a kedvenc énekese vagy énekesnője visszavonul. Nem kell őket szeretni, de azért adjuk már meg nekik a tisztességet, de ha nekik nem is akkor legalább a rajongóknak és ne névtelenül beszéljünk. Úgy nagyon könnyű. Szánalmas...
2015. szeptember 24. 19:40
Dzseenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 315 Csatolások: 14 Azonosító: 138527 offline |
Ez egy fos cikk lett. Most én is írjak egyet "5tény amely nem jelzi a One Direction végét" címmel?? Kedcencem a cikk elején lévő "határozatlan időre különválnak" kijelentés azok utan, hogy itt is született egy cikk, miszerint egy év lesz az a határozatlan idő.
Köszönjük egyes!
Köszönjük egyes!
2015. szeptember 24. 19:51
Ez hülyeség.. attól még, hogy elegetek van belőlük, nem kell ilyeneket kitalálni, hogy vége. Mert NEM. Meg lett ERŐSÍTVE, hogy CSAK szünetre mennek.
Máshova menjetek légyszíves hülyéskedni. Hála ezerrel.
Máshova menjetek légyszíves hülyéskedni. Hála ezerrel.
2015. szeptember 24. 19:54
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline |
Nem szeretem őket de egyetértek laaura_love.Elég nagy bunkóság ilyeneket írni,hogy reméllem feloszlanak.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.