Már bocsánat, de ezerek mind lehet olyan magyarázatot találni, ami nem egyenlő a végleges feloszlással...
1. Azért koncentrálnak az egyéni karrierjükre, mert ebből a szakmából nem könnyű kiszállni. Habár meglepően jól kezelik a hírnevet, mégis tizenévesen csöppentek bele a sűrejébe, ergo, szerintem aligha tudnak maguknak másmilyen jövőt elképzelni, minthogy ameddig csak lehet, a pályán maradjanak. Harryt különösen meg tudom érteni, ha nekem lenne olyan hangom, mint neki, én sem ülnék otthon naphosszat és olvasgatnám a heti újságot...
2. Igen, Louis apa lesz. Mindannyian tudtuk, hogy ők sem maradnak örökké ugyan annyi idősek, és ők sem maradnak örökké szinglik, hiába ez a vágya minden Directionernek (megjegyezném, nekem is). Az, hogy gyereke lesz, nem egyenlő azzal, hogy feloszlanak. Ezt csak úgy megjegyzem...
3. Tény, hogy Harry tehetséges, de azt nem mondanám, hogy tehetségesebb a többieknél, még úgy sem, hogy bevallottan Harry-girl vagyok. Mindannyian végtelenül tehetségesek, szólóban nemcsak ő, de a másik három is biztosan nagy sikereket fog elérni, ezzel együtt pedig nem hinném, hogy Harry tényleg kiválna a bandából. Ez az élete.
4. Na ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam! Az, hogy Malik elment, nemhogy elválasztotta volna őket, hanem összekovácsolta a fiúkat. Már bocsánat, de ez nekem egy kicsit úgy hangzik, mintha Zayn lett volna a fal, ami elválasztja őket a konfliktusoktól. Nem kamuznak. Olyanok mint a testvérek, még ha lehet, hogy néha szünetet is kell hogy tartsanak, de a barátság nem ilyen. Főleg nem az ő esetükben.
5. Ez nem ok, ez egy tény. Igen, tényleg lassan közelednek az utolsó fellépések, és igen, tényleg el fog jönni a március, még ha lehet hogy én vagyok az, akinek ez a legjobban is fáj. És csak annyit mondhatok, hogy számolni fogom a napokat, ameddig el nem jön megint az, amikor minden hírportálon az ő képük fog virítani és ismét világgá kürtölik a One Direction új turnéját.
Szóval minden tiszteletem a cikkíróé, tudja hogyan kell felkelteni az emberek figyelmét...
5 tény, amely a One Direction végét jelzi
2015. szeptember 25. 18:30
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Rory gilmore 12
2015. szeptember 25. 19:02
Az egész 1D, és a rajongótábor pont akkor kezd gyengülni, mikor egy kicsit is kezdem megszeretni őket...
2015. szeptember 25. 19:11
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Pont most? Amikor végre csináltak egy jó zenét is?!
2015. szeptember 25. 21:00
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
ez a szünet már eléggé kell nekik és jogosan,mert ez az 5év nagyon sűrű volt neki,de megérte nekik meg a rajongóknak is azt meg nem tudom elhinni,hogy nem barátok,mert az látszódna és azért nem jó színészek,hogy ezt úgy megjátsszák jövőt meg senki nem látja előre és biztos saját terveikkel is szeretnének törődni de majd eljön az a idő is amikor külön lesznek,de gondolom előtte még egy turnét beiktatnak
2015. szeptember 26. 10:03
farkascintiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 250050 offline |
Hhh...konyorgom miert nem lehet felfogni hogy Louis a “Cinderella Ball„-on azt mondta, hogy NINCS SEMMILYEN GYEREK???!!! +a kedves draga, imadott,jacuzziban dugo Brajanank baszottul nem ugy nez ki mintha terhes lenne!!! Ha az akkor meg nagyon jol titkolja!!!!!!!! +a Modest! egyik benfektese azt nyilatkozta hogy Brajana elvetelt(de mit vetelt el pls???
2015. szeptember 26. 10:07
farkascintiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 250050 offline |
Zayn “kilepese miatt tavolodtak el a fiuk egymastol„? Konyorgom ezzel csak megjobban osszekovacsolodtak!!!!
2015. szeptember 26. 11:44
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline |
ennyi hazugágot és kamut egy cikkben
2015. szeptember 26. 16:51
Anne_14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.16. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 244955 offline |
Először is:
1. Szerintem ez nem teljesen igaz, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni...
2. Igen, mind tudjuk, hogy Louis apa lesz és, hogy majd a baba lesz akkor neki a legfontosabb meg minden... pont ezért (is) szerveztek be egy év szünetet. Aztán 2017-ben jönnek megint a turnék, fellépések stb., de tudom, hogy megoldják majd.
3. Attól, hogy az a Joey Fatone így járt nem biztos, hogy a 1D tagjainak is ez a sorsa. Ez semmit bizonyít.
4. Egyfolytában együtt vannak, szerintem érthető, ha nem egy hotelben szállnak meg. MAGÁNSZFÉRA.
5. Nem tudom ezt honnan szedték, hogy az "utolsó fellépés".
1. Szerintem ez nem teljesen igaz, ehhez nem tudok mit hozzáfűzni...
2. Igen, mind tudjuk, hogy Louis apa lesz és, hogy majd a baba lesz akkor neki a legfontosabb meg minden... pont ezért (is) szerveztek be egy év szünetet. Aztán 2017-ben jönnek megint a turnék, fellépések stb., de tudom, hogy megoldják majd.
3. Attól, hogy az a Joey Fatone így járt nem biztos, hogy a 1D tagjainak is ez a sorsa. Ez semmit bizonyít.
4. Egyfolytában együtt vannak, szerintem érthető, ha nem egy hotelben szállnak meg. MAGÁNSZFÉRA.
5. Nem tudom ezt honnan szedték, hogy az "utolsó fellépés".
2015. szeptember 26. 18:49
Zayn-nel még most se tartják a kapcsolatot lol. Persze, hogy csak látszat, össze voltak válogatva...kár, hogy Zayn-en kívül egyik fiúka sincs megáldva hangi adottságokkal...
2015. szeptember 26. 21:20
Lisaxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 250109 offline |
Én kedvelem ezt az együttest, de lássuk be elsősorban termékek voltak ők, kitaposták belőlük, amennyit lehetett, a legtöbb fiúbandát ennyi időre tervezik. Felfuttatják őket, megfeszített tempóban ontják a lemezeket, koncerteket, infókat, parfümöt, kiskutyát stb. majd végül valaki mindig besokkal, kilép, és a menedzsment nem is húzza tovább a dolgot...Amúgy szerintem egyenként is meg fogják állni a helyüket, anyagiak terén meg nem valószínű, hogy bármi gondjuk lesz életük végégig.
2015. szeptember 26. 21:27
liloislifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 250111 offline |
nemtudom ki írta nem is érdekel but fuck u please
ha már kiírsz valamit legalább próbálj meg valami igazat írni:(
EZ A BANDA ÖRÖKKÉ EGYÜTT LESZ KK?ÖRÖKKÉÉÉÉÉÉ!!44!!!4!
INFINITYYYY
SZOROS KAPCSOLATBAN ÁLLOK HERRIVEL SZÓVAL SHUT UP
ha már kiírsz valamit legalább próbálj meg valami igazat írni:(
EZ A BANDA ÖRÖKKÉ EGYÜTT LESZ KK?ÖRÖKKÉÉÉÉÉÉ!!44!!!4!
INFINITYYYY
SZOROS KAPCSOLATBAN ÁLLOK HERRIVEL SZÓVAL SHUT UP
2015. szeptember 27. 09:59
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
farkascinti,honnan veszed h nem lesz gyereke ?
2015. szeptember 27. 15:19
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline |
Én sem bánnám ha vége lenne
2015. szeptember 27. 16:39
blacksidevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.11. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 234349 offline |
az nagyon fura hogy végigröhögtem az egészet? csak mert akkora hülyeségeket írnak...
"Louis saját lemezkiadó céget indítana, Harry a színészkedés és a szóló karrier gondolatával kacérkodik, miközben saját ruhakollekcióját készül piacra dobni. Liam szintén színészként, esetleg komikusként próbálná ki magát, míg Niall saját albumán dolgozik majd a szünet alatt."
jó az az egy igaz ,hogy Louis egy saját lemezkiadó céget akar csinálni, de a többi... Harryt szólóénekesnek el tudom képzelni, na de színésznek:DD láttátok az icarlyban amikor benne voltak? hát Harry ott megmutatta a "nagy" színészi tehetségét:D és ezt a ruhakollekciós hülyeséget honnan szedték?D Liam mint komikus???? :'DD hát ezen sírtam. ez mi??? meg színész na most már ő is??? hagyjuk már... és Niall saját lemezen dolgozik??? mikor és hol??? honnan szedtétek ezeket a hülyeségeket?
és igenis jó barátok!! miért mennének együtt fesztiválokra ha utálják egymást?? csak nézzetek meg egy koncertet és meglátjátok mennyire "nem jó barátok". és persze külön hotelek meg minden hagyjuk már meg külön busz jó lehet 2 busszal mennek néha de akkor miért vannak olyan képek amikor együtt szállnak fel a repülőre meg a youtubon videó amikor kijönnek a hotelekből EGYÜTT? és igen néha külön utaznak mert nekik is van családjuk, barátaik stb.
(és ez a "Louisnak gyereke lesz" dolgoknak én már nem hiszek... nem tudom miért először is voltak azok a hírek hogy lesz aztán meg hogy egy másik embertől és csak tévedés volt és most meg semmit nem hallani erről.. na mind1)
ps: ha egy cikket írsz legalább olyat próbálj kitalálni ami hihető..
"Louis saját lemezkiadó céget indítana, Harry a színészkedés és a szóló karrier gondolatával kacérkodik, miközben saját ruhakollekcióját készül piacra dobni. Liam szintén színészként, esetleg komikusként próbálná ki magát, míg Niall saját albumán dolgozik majd a szünet alatt."
jó az az egy igaz ,hogy Louis egy saját lemezkiadó céget akar csinálni, de a többi... Harryt szólóénekesnek el tudom képzelni, na de színésznek:DD láttátok az icarlyban amikor benne voltak? hát Harry ott megmutatta a "nagy" színészi tehetségét:D és ezt a ruhakollekciós hülyeséget honnan szedték?D Liam mint komikus???? :'DD hát ezen sírtam. ez mi??? meg színész na most már ő is??? hagyjuk már... és Niall saját lemezen dolgozik??? mikor és hol??? honnan szedtétek ezeket a hülyeségeket?
és igenis jó barátok!! miért mennének együtt fesztiválokra ha utálják egymást?? csak nézzetek meg egy koncertet és meglátjátok mennyire "nem jó barátok". és persze külön hotelek meg minden hagyjuk már meg külön busz jó lehet 2 busszal mennek néha de akkor miért vannak olyan képek amikor együtt szállnak fel a repülőre meg a youtubon videó amikor kijönnek a hotelekből EGYÜTT? és igen néha külön utaznak mert nekik is van családjuk, barátaik stb.
(és ez a "Louisnak gyereke lesz" dolgoknak én már nem hiszek... nem tudom miért először is voltak azok a hírek hogy lesz aztán meg hogy egy másik embertől és csak tévedés volt és most meg semmit nem hallani erről.. na mind1)
ps: ha egy cikket írsz legalább olyat próbálj kitalálni ami hihető..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.