Zayn Malikra ismét rátalált a szerelem?
2015. szeptember 27. 19:05
Hát...erre nem tudok mit mondani. Még mindig nagyon sajnálom Perrie-t, Zayn pedig jól láthatóan nagyon meg akart szabadulni tőle...és nem tudom, hogy az volt-e a szándéka ezzel a képpel, hogy Perrie-t bántsa, de ha igen, akkor ez nagyon önző dolog volt...ha mégsem, akkor pedig gratulálok(?), ha együtt vannak...
2015. szeptember 27. 20:22
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
ehhez én már nem tudok hozzászólni
én nem ilyennek ismertem meg Zayn-t
én azt a 17 éves kisfiút szerettem meg azt akinek nem a versengésből áll az élete nem olyan volt amilyen most
tudom változnak az emberek de akkor is sose mutatta meg ilyen módon a barátnőit
amikor először megláttam reggel ezt a képet akkor azt hittem hogy csak photoshop
Remélem Perrie már jobban van
Ha Zayn szereti ezt a lányt akkor legyenek együtt és legyenek boldogok
én nem ilyennek ismertem meg Zayn-t
én azt a 17 éves kisfiút szerettem meg azt akinek nem a versengésből áll az élete nem olyan volt amilyen most
tudom változnak az emberek de akkor is sose mutatta meg ilyen módon a barátnőit
amikor először megláttam reggel ezt a képet akkor azt hittem hogy csak photoshop
Remélem Perrie már jobban van
Ha Zayn szereti ezt a lányt akkor legyenek együtt és legyenek boldogok
2015. szeptember 27. 20:33
Galambos Eszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 243717 offline |
Gratulálok ehhez a kitűnő cikkhez ismét
2015. szeptember 27. 20:36
Galambos Eszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 243717 offline |
Majd ha Zayn közölte valahogy velünk hogy ő az új barátnője, na akkor írjatok meg ezt a cikket! Mivel könyörgöm ez csak egy kép egy lánnyal...
2015. szeptember 27. 20:56
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
Komolyan nem ertem ezt a Zaynt
2015. szeptember 27. 21:45
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Galambos Eszter: Értelmezd a cikket kérlek, utána ítélkezz. Senki nem állította, hogy együtt vannak, kérdőjel került a cím végére is, a tartalom pedig nem mondja ki nyíltan, hogy igen, együtt vannak.
2015. szeptember 27. 21:48
Zayn Malik fan VOLTAM,
nem azért utáltam meg ,mert Elméletileg új brátnője van ,hanem azért mert megváltozott.
nem azért utáltam meg ,mert Elméletileg új brátnője van ,hanem azért mert megváltozott.
2015. szeptember 27. 22:56
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline |
Kicsit meglepett a kép, amikor megláttam instán, de végül is örültem neki.
Nem tudom, és nem is értem miért vannak egyesek kiakadva erre a képre. Zayn és Perrie szétmentek, szóval... tulajdonképpen miért is ne lehetne együtt ezzel a lánnyal? Szánalmas, hogy együtt van (már ha együtt van, de feltételezem) valakivel? Ööm.. miért is? Nem értem a logikát.
Erősen kétlem, hogy Zayn Perrie bosszantásának céljából tette ki ezt a képet... x) Ahogy itt olvastam a kommenteket, azzal is meg lett vádolva. Miért tenné?
Nem akarok kötözködni, csak úgy zárójelben megjegyzem, hogy szerintem a cikk megírásával lehetett volna addig várni, amíg valami konkrétabb dolog ki nem derül kettejükről. Szerintem a legtöbb ember nem szereti az ilyen találgatós híreket. Nem a cikk szerzőjét kívántam támadni, csak úgy megjegyeztem.
Btw, én örülök, ha Zayn talált valakit :') Legyen nagyon boldog, tegye rendbe az életét, szedje össze magát, és foglalkozzon azzal, amivel foglalkozni szeretne.
Nem tudom, és nem is értem miért vannak egyesek kiakadva erre a képre. Zayn és Perrie szétmentek, szóval... tulajdonképpen miért is ne lehetne együtt ezzel a lánnyal? Szánalmas, hogy együtt van (már ha együtt van, de feltételezem) valakivel? Ööm.. miért is? Nem értem a logikát.
Erősen kétlem, hogy Zayn Perrie bosszantásának céljából tette ki ezt a képet... x) Ahogy itt olvastam a kommenteket, azzal is meg lett vádolva. Miért tenné?
Nem akarok kötözködni, csak úgy zárójelben megjegyzem, hogy szerintem a cikk megírásával lehetett volna addig várni, amíg valami konkrétabb dolog ki nem derül kettejükről. Szerintem a legtöbb ember nem szereti az ilyen találgatós híreket. Nem a cikk szerzőjét kívántam támadni, csak úgy megjegyeztem.
Btw, én örülök, ha Zayn talált valakit :') Legyen nagyon boldog, tegye rendbe az életét, szedje össze magát, és foglalkozzon azzal, amivel foglalkozni szeretne.
2015. szeptember 28. 06:43
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Szánalmas ez a Zayn:DD
2015. szeptember 28. 07:08
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Már bocs, de most már ki kell mondanom, hogy ez a Zayn Malik egy p.öcs. Nem elég, hogy összetöri Perrie szívét, de képes ilyen képeket posztolni...
2015. szeptember 28. 07:30
Jajj istenem, most kövezzük meg Zaynt, mert túltette magát a kis Perrie-n. Új barátnője van (ami ugye még nem is biztos) és még közös képet is mer vele posztolni? Hát megáll az eszem, hogy merre tart ez a világ. Borzasztó.
Néhány embernek, aki annyira sajnálja a kiscsajt, eszébe sem jut, hogy esetleg Perrie mellett az élet nem fenékig tejfel? Én például egy hisztis, követelőző p.csának tudom elképzelni, amit egy értelmes férfi nem visel el.
Zayn élete, azt tesz vele, amit csak akar. Ha mindennap másik nővel van, akkor úgy tesz és kész. Senki nem szólhat bele. Idővel Perrie is biztos talál majd valakit, aki mellett boldog lehet és pont.
Egyébként meg honnan veszitek, hogy megváltozott? Ismeritek? Ismertétek valaha is? A One Directionben ráagattak egy imidzset, hogy a banda eladható legyen. Lehet, hogy ő mindig ilyen is volt, csak szerződés kötötte a bandához.
Néhány embernek, aki annyira sajnálja a kiscsajt, eszébe sem jut, hogy esetleg Perrie mellett az élet nem fenékig tejfel? Én például egy hisztis, követelőző p.csának tudom elképzelni, amit egy értelmes férfi nem visel el.
Zayn élete, azt tesz vele, amit csak akar. Ha mindennap másik nővel van, akkor úgy tesz és kész. Senki nem szólhat bele. Idővel Perrie is biztos talál majd valakit, aki mellett boldog lehet és pont.
Egyébként meg honnan veszitek, hogy megváltozott? Ismeritek? Ismertétek valaha is? A One Directionben ráagattak egy imidzset, hogy a banda eladható legyen. Lehet, hogy ő mindig ilyen is volt, csak szerződés kötötte a bandához.
2015. szeptember 28. 15:25
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Annyira bírom ezeket a találgatásokat. Biztosan ezzel is csakis Perrie-nek üzenhetett! Nem hagynák már békén szegény lányt?
2015. szeptember 28. 16:33
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
És mi van akkor ha csak a rokona vagy a barátja?
2015. szeptember 28. 19:25
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline |
Hadják már őket békén. Szakítottak és kész. Nem kell ezt túl gondoli. Meg különben is attól, hogy egy másik lánnyal fotózkodott még nem azt jelenti, hogy már járnak is a lánnyal. Lehet, hogy csak barátok vagy akár valami rokoni kapcsolat van köztük.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.