Kendall Jennerrel randizik Orlando Bloom?
2015. szeptember 29. 20:34
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Nem hinném,hogy ez a pletyka igaz. Amikor " állítólagos barát" vagy "benfentes" nyilatkozik...na már akkor tuti,hogy nem igazságot mondd, ha meg mégis, akkor túlkomplikálva ;D
2015. szeptember 30. 14:10
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Szerintem sem igaz.Egy "allitolagos" barat lehet csak egy valaki aki pletykat akar.Es szerintem Orlando es Kendall is okosabb ennel mert azert ekkora korkulonbseg az sok.Es Kendall meg nagyonnagyon fiatal.
2016. március 17. 18:03
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
isten ments...
2016. március 17. 18:18
Idézet (Lejlus @ 2015.09.30. 14:10)
Szerintem sem igaz.Egy "allitolagos" barat lehet csak egy valaki aki pletykat akar.Es szerintem Orlando es Kendall is okosabb ennel mert azert ekkora korkulonbseg az sok.Es Kendall meg nagyonnagyon fiatal.
ugyan ezt gondolom.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: