Meghalt Avril Lavigne?
2015. október 03. 10:39
Ez tényleg nagy hülyeség volt! Megijedtem, hogy tényleg meghalt! Gáz, hogy miket hitetnek el az emberekkel, ez lett volna a cikk lényege. De az író kitalálhatott volna valami más címet, hogy ne jöjjön rá a szívbaj Avril rajongóira -.-
2015. október 03. 10:42
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát ez marha nagy hulyeség!!!!!!!!!
2015. október 03. 10:49
|
flamingo1017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 250179 offline
|
Úristen mikor megláttam a cimet, majdnem szívinfarktust kaptam
nagyon szeretem Avril-t...borzasztó h miket hitetnek el emberekkel...
2015. október 03. 10:56
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Kurvara gratulalok a cikk szerzojenek. H lehet ekkota idiota?
2015. október 03. 11:05
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ez még viccnek is rossz volt. -.-
2015. október 03. 11:13
Én személy szerint örülök, hogy vannak olyan blogok, ahol rávilágítanak arra mennyi mindent ki tud találni, felfújni és evvel más embereket átverni a média. Azonban, azt teljes mértékben elítélem, hogy más halálhírét vetették fel példának.
Nem mondhatnám, hogy rajongója vagyok Avril-nek (van egy két száma, amit mondjuk szeretek), de ha más hírességről is lett volna szó, még akkor is azt kell mondanom, hogy én is a szívemhez kaptam. A szöveg elég nagy butaság, viszont ha tényleg próbálkozott már öngyilkossággal, akkor nem ilyen címet adnék neki (mégha ütősnek is kell lennie), amitől szívrohamot kapnak a rajongók.
Bárki más megijedne, ha korábban híreszteltek már hasonlót, ami szerencsére sikertelen eredmény volt.
Bárki más megijedne, ha korábban híreszteltek már hasonlót, ami szerencsére sikertelen eredmény volt.
2015. október 03. 11:19
Ez még viccnek is rossz. De a legnagyobb szánalom, hogy ezt valaki még el is hiszi. Kareast, egyetértek.
2015. október 03. 11:28
|
|
Violetta2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 224541 offline
|
Már 31?!Siman letagadhatna legalbbb7-8 évet...Ilyennel nem kéne viccelődni,meg kísérletezgetni,mert ez komoly dolog...de tenyleg azt bizonyitja,hogy az emberek mennyire de mennyire naivak.....
2015. október 03. 11:53
Hát ez egy orbitális hülyeség volt. Nem is értem, hogyan lehet ilyeneket kitalálni és terjeszteni...valaki most is nagyon rá ért.
2015. október 03. 11:55
Ez most nagyon tetszett...
Hol is kezdjem? Ötletes sztori, ijesztő, meg minden, de ez csak ilyen mesének jó, hogy a hiszékenyeket átdobják a palánkon. El nem tudom képzelni egyáltalán azt, hogy ezt valaki akár egy másodperc ezredrészére is elhitte volna. Mostanában valahogy az a divat, hogy más hírességek halálhírét terjesszék... Nagyon ötletgazdag!
Hol is kezdjem? Ötletes sztori, ijesztő, meg minden, de ez csak ilyen mesének jó, hogy a hiszékenyeket átdobják a palánkon. El nem tudom képzelni egyáltalán azt, hogy ezt valaki akár egy másodperc ezredrészére is elhitte volna. Mostanában valahogy az a divat, hogy más hírességek halálhírét terjesszék... Nagyon ötletgazdag!
2015. október 03. 12:00
Egy Avril Lavigne halálhírét terjesztették-kaliberű cím közel sem lenne ennyire röhejes.
2015. október 03. 12:13
Azt hittem, az internet már nem tud meglepetéseket okozni. Tévedtem.
2015. október 03. 12:14
Fúúú...Nem ezt a címet kellett volna adni a cikknek.-.-
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: