A Flare magazin Selena Gomezt választotta novemberi száma címlaplányának, a vele készült interjújában pedig az énekesnő őszintén mesélt arról, mi mindenen kellett keresztülmennie az elmúlt egy évben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez büszke arra, hogy nem kellett csalódnia az ítélőképességében – interjú
2015. október 04. 09:40
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. október 04. 10:06
Egész jó lett a cikk. Nem gondoltam volna, hogy ennyire intelligens. Nagyon sok igazság van a szavaiban és olvasva őket, érezhető, hogy őszintén beszél. A leginkább ami megfogott az az a kérdés volt mikor a riporter megkérdezte, hogy mivel biztatná azokat hölgyeket akiknek a mindennapi életük része az internet,média...
A többi is válasz is nagyon jó, de szereintem ebben a pár mondatban minden benne van.
"Ez az egész nem valódi. Senki nem valódi, ahogy a kommentek sem igazak. Ez különösen a nőknek és a lányoknak nehéz, akik azt hiszik, úgy kell kinézniük, mint ezeken a képeken. Tudom, hogy én is posztoltam képeket, amikor jól néztem ki egy-egy outfitben és jól is éreztem magam bennük, de én nem teszek közzé olyasmit, hogy Így megyek az utcára és társaik. Számtalan előnytelen képet találhatsz rólam a Google-ön. Bárhol megtalálhatod őket, de engem nem érdekel."
A többi is válasz is nagyon jó, de szereintem ebben a pár mondatban minden benne van.
"Ez az egész nem valódi. Senki nem valódi, ahogy a kommentek sem igazak. Ez különösen a nőknek és a lányoknak nehéz, akik azt hiszik, úgy kell kinézniük, mint ezeken a képeken. Tudom, hogy én is posztoltam képeket, amikor jól néztem ki egy-egy outfitben és jól is éreztem magam bennük, de én nem teszek közzé olyasmit, hogy Így megyek az utcára és társaik. Számtalan előnytelen képet találhatsz rólam a Google-ön. Bárhol megtalálhatod őket, de engem nem érdekel."
2015. október 04. 10:09
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Büszke vagyok rá.
2015. október 04. 10:17
nagyon szép a képeken, és nagyon jó lett az interjú is<33
2015. október 04. 10:28
Jó cikk, viszont már kicsit unom Sel-t. De most még a képek is jók!
2015. október 04. 10:31
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Jó lett az interjú, viszont a képek nem igazán tetszenek.
2015. október 04. 11:28
Tringerbogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 244000 offline |
Ez egyre csúnyább!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.