Justin nemrég még arról mesélt, milyen sokat változott, ám úgy tűnik, hogy a mondás igaz, miszerint „Kolbászból nem lesz szalonna”.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hosszú idő után ismét botrányba keveredett Justin Bieber
2015. október 05. 12:43
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. október 05. 13:09
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Őőőőőőőőő, hát én már voltam olyan koncerten, ahol nem limonádét ittak a zenészek a színpadon, őőőőőőő, most akkor mi van? Ez olyan szörnyű dolog?
(Jó, a fű az más kérdés, de már arra se tekintenek olyan szigorúan, mint régebben. Nem mintha mentegetni akarnám, nekem édesmindegy mit csinál a koncertjén)
(Jó, a fű az más kérdés, de már arra se tekintenek olyan szigorúan, mint régebben. Nem mintha mentegetni akarnám, nekem édesmindegy mit csinál a koncertjén)
2015. október 05. 14:19
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline |
Oké hogy piál de miért nem birta ki a koncert végét, gratulàlok a híres tini kedvenc füvezik nem vagyok meglepve, zac effron és még sok,, álompasi"is csinálta már(ne értsétekfélre nem védem homikát)
2015. október 05. 14:31
Az addig oke hogy iszik es az nem almale de hogy fuvezik az mar tulzas. Nem tudta volna kivarni a koncert veget? Most csalodtam benne. Pedig mar kezdtem tenyleg elhinni hogy mas lett.
2015. október 05. 14:42
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Gratu neki. Jobbat / mást nem is vártam tőle.
Nevetséges és szánalmas.
Nevetséges és szánalmas.
2015. október 05. 14:47
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Engem nem érdekel.... én akkor is szeretem. Persze most jön a cikk a alá sok utálkozo komment de ha Taylorka csinálná akkor biztos nem lenne.
2015. október 05. 15:08
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Nem tudom, de én nem láttam füvet szívni ebben a videóban...Lehet, hogy en vagyok hülye, de én inni sem láttam..Mindegy is.
2015. október 05. 15:12
:DDDD Én mindig tudtam,hogy egy kinyalt seggű szánalmas és elkényeztetett gyerek,akinek mellesleg jó hangja sincs,és hogy ezt is tetézzem : még csak nem is helyes:DDD Bocsi fanok:/:D
2015. október 05. 15:36
Olvasom a címet és gondolom magamban, hogy baszki megint mit csinált. Erre kiderül, hogy ezekért. Nagyobb dologra számítottam. Na mindegy. Igazából nem izgat, ő döntése. Én akkor is kiállok mellette míg lehet, bármi rosszat vagy jót csinál, mert úgy hiszem, akik igazán szeretnek egy sztárt, példaképüknek tekintik, tökéletesség nélkül is elfogadják őket.
2015. október 05. 15:41
Ez egy bolond g*** sosem volt normáli
Bocsi fanok !!
Bocsi fanok !!
2015. október 05. 15:42
Idézet (natipinke @ 2015.10.05. 15:12)
:DDDD Én mindig tudtam,hogy egy kinyalt seggű szánalmas és elkényeztetett gyerek,akinek mellesleg jó hangja sincs,és hogy ezt is tetézzem : még csak nem is helyes:DDD Bocsi fanok:/:D
Akkor miért van több millió rajongója? Oké, a többség csak a külső miatt szereti (vannak kivételek is, mint például én, mert én mindent imádok benne), viszont szerinted akkor sem helyes. Egy kérdés: neked hogyan néz ki az a 'helyes'? Nem kötekedés céljából, csak érdekel.
2015. október 05. 15:54
Ahhaaa, hát a videóban egyiket se csinálja, de tök8. 21 éves, felnőtt hímnemű emberről beszélünk, nem mintha ti 21 éves korotokban szentvizet iszogatnátok otthon. Igazán eldöntheti, mit enged meg magának a SAJÁT koncertjén. A rajongótábora pedig már nem pisisekből áll, akinek nem jön be a viselkedése, ne menjen el a koncertjére, ez egy koncert, biztos nem altatódalokat fognak hallani az emberek, Justin-ról, és még kb az összes előadóról lehet gondolni, hogy füvezik, mert egyrészt ott sokkal engedékenyebbek a törvények, másrészt meg ki akarja próbálni. A mai generáció is szétszívja itt a fejét, de persze nekik nem pofázik senki, viszont ha Justinka csinálja akkor kifordul magából a világ.
2015. október 05. 16:14
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline |
hahahaha! végre! látjátok, nem tökéletes! muhahaha! I HATE JUSTIN! bu... (bocs
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.