10 dolog, amiért örülünk, hogy véget ért a nyár
2015. október 05. 21:37
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Az első pontban leírt dolog az nagyon fekszík nekem is. Én még annak tudok örülni,hogy elkezdődött a legizgalmasabb futball torna a Bajnokok Ligája.
2015. október 05. 21:38
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline |
Dr.Csont,TVD,TO <3 tényleg megéri,kivéve,hogy szét tanulom magamat
2015. október 05. 21:41
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Az ok, hogy végre nem folyik le rólam a napi vakolatom, meg szépek az őszi paletták, de minden más irtó szar, esetleg még a szép leveleket tudom pozitívnak leírni Viszont suli, fáradtság, időhiány, hideg, hamarabbi sötétedés, óraátállítás, és ünnepek, amiket sose szerettem túlzottan.
2015. október 05. 22:18
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17626 Csatolások: 18427 Azonosító: 168141 offline |
Idézet (Madame @ 2015.10.05. 18:43)
1. középiskolába a lefekvés jobb esetbe időhöz van kötve..
2. Felsőbb osztályokba heti 1 torna óra van (felmérések szerint), és azt legtöbbször nap végére teszik, hisz a tanfelügyelőség sem idióta.
Inkább lenne kötve, de nem igazán tudod betartani, ha megszakadsz a sok tanulnivaló miatt. Én éjfélig tanulok - van mikor tovább-, egy héten háromszor pedig háromnegyed hétkor már az iskolában vagyok a nulladikok miatt.
Nálunk akkor nem kérdezték az embereket. Tizenegyedikes vagyok, heti öt tesivel, abból három az első órában.
2015. október 05. 22:42
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Az 1-el és a 2-vel nem értek egyet. Egyáltalán nem tudom kipihenni magamat sőt kevesebbet alszok. Plusz már nem azért,de nyáron sokkal jobban kitudjuk magunkat aludni + sokáig is tudunk.
A ketteshez pedig ennyit mondanék:
Kivasalt haj + Hideg levegő/Pára = Borzalom.
A ketteshez pedig ennyit mondanék:
Kivasalt haj + Hideg levegő/Pára = Borzalom.
2015. október 06. 00:28
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline |
Végignézve a listát, nem lettem meggyőzve.
1. Végre tudunk aludni. Nyáron is tudtam, csak megfelelő mennyiségű alkohol kellett hozzá.
2. Nem izzadjuk szét a frizuránkat.Kopasz vagyok.
3. Nem megy tönkre a sminkünk. Az enyém nyáron sem.
4. Ha már smink és színek: az őszi paletták a legszebbek! Oké-oké, szép a türkiz, csak olyan buzinak érzem magam kifestve.
5. Visszatérnek a ruhatárunkba a garbók, poncsók és a sálak. Inkább a miniszoknya, meg a kivágott ruha, de ezek sem rajtam.
6. Ilyenkor a legjobb a szabadban lenni! Ha jegesmedve vagy pingvin az illető...
7. Eljön az ünnepek ideje! Igen, pl. a karácsony, amikor jópofizik mindenki, aki egész évben le se szarja az embert. Álszent este a legocsmányabb dolog.
8. Végre az egészség kerül a fókuszba! Akit nem érdekelte nyáron az egészség, azt nem fogja télen sem. Pláne karácsony és az egészséges táplálkozás nem jön össze.
9. Ha már egészség: Aki nyáron nem mozgott az a télen sem fog.
10. És ha már ősz, elérkezik az ehhez az évszakhoz kapcsolódó finomságok ideje is! Mondom én, nincs itt semmi egészséges meg testalakítás...
+1 És az egyik legeslegjobb dolog az őszben, hogy végre visszatérnek a képernyőre kedvenc sorozataink. Nem érdekelnek.
1. Végre tudunk aludni. Nyáron is tudtam, csak megfelelő mennyiségű alkohol kellett hozzá.
2. Nem izzadjuk szét a frizuránkat.Kopasz vagyok.
3. Nem megy tönkre a sminkünk. Az enyém nyáron sem.
4. Ha már smink és színek: az őszi paletták a legszebbek! Oké-oké, szép a türkiz, csak olyan buzinak érzem magam kifestve.
5. Visszatérnek a ruhatárunkba a garbók, poncsók és a sálak. Inkább a miniszoknya, meg a kivágott ruha, de ezek sem rajtam.
6. Ilyenkor a legjobb a szabadban lenni! Ha jegesmedve vagy pingvin az illető...
7. Eljön az ünnepek ideje! Igen, pl. a karácsony, amikor jópofizik mindenki, aki egész évben le se szarja az embert. Álszent este a legocsmányabb dolog.
8. Végre az egészség kerül a fókuszba! Akit nem érdekelte nyáron az egészség, azt nem fogja télen sem. Pláne karácsony és az egészséges táplálkozás nem jön össze.
9. Ha már egészség: Aki nyáron nem mozgott az a télen sem fog.
10. És ha már ősz, elérkezik az ehhez az évszakhoz kapcsolódó finomságok ideje is! Mondom én, nincs itt semmi egészséges meg testalakítás...
+1 És az egyik legeslegjobb dolog az őszben, hogy végre visszatérnek a képernyőre kedvenc sorozataink. Nem érdekelnek.
2015. október 06. 13:56
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
1,5,7,10, +1 miatt nem vagyok szomoru, hogy vege a nyarnak!
Foleg a sorozatok miatt Grimm is jon vegreeeee.
Egyebkent en az Oszt meg a telet azert is szeretem, mert annyira hangulatos tud lenni minden
Foleg a sorozatok miatt Grimm is jon vegreeeee.
Egyebkent en az Oszt meg a telet azert is szeretem, mert annyira hangulatos tud lenni minden
2015. október 06. 14:30
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Ezt vlgig sem tudom olvasni, mert eszembe nem jutna örülni annak ,hogy vége a nyárnak. Pedig munka mellett nincs nagy különbség az évszakok közt, de akkor is. #summer4ever
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. október 06. 15:03
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Ez teljesen igaz!
2015. október 06. 18:19
Én szeretem az őszt is meg a nyárt is, bár tényleg az ősz tartozik a kedvenc évszakom közé. Viszont az alvásos dologgal nem értek egyet, mert most meg korábban kell kelni. :/ És én személy szerint nyáron is aludtam, kb. 3 szúnyogcsipést kellett leküzdenem és takaró nélkül simán elaludtam...
De az ünnepek miatt valóban örülök
De az ünnepek miatt valóban örülök
2015. október 06. 20:27
TomDelongefanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 217976 offline |
Nagyon jó cikk lett
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.