Irigykedni fogsz Nádai Anikóra, ha meglátod a szülés utáni alakját!
2015. október 06. 17:07
Snoopi1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 249884 offline |
Mindenkinek aki az irta ,hogy nem irigyli az alakját vagy sokkal vékonyabb az egy idióta már bocs mert tök nehéz vissza szerezni az alakunkat szülés után és aki vékonyabb az meg EGYEN VALAMIT mert neki tök jüó az alakja és méghogy nem foglalkozik a gyerekével,...Ez egy nagy marhaság igen is foglakozik vele nem is kicsit!Meg ha alszik a gyerek akk mit csináljon meg amugy is én is szivesen dicsekednék ha majd majd később amikorm szülnék és ilyen lenne az alakom
2015. október 06. 17:07
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Nagyon jó alakja van ahhoz képest!
Jó neki!
Gratulálok!
Jó neki!
Gratulálok!
2015. október 06. 19:03
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Szerintem tökéletes alakja van, és attól még, hogy megenged magának egy 1 másodperces képet a tükör előtt nem fog kevesebbet foglalkozni a kisbabájával.
2015. október 06. 19:17
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline |
Wow pozitív negatív kritika egybe.......
Hát vékonynak vékony de....ááá hadjuk . Úgy is mindenkivel egyetértek.
Hát vékonynak vékony de....ááá hadjuk . Úgy is mindenkivel egyetértek.
2015. október 06. 19:24
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Szerintem baromi jó alakja van még szülés után is. Egyébként meg nevetségesen viselkedtek. Nyilván egy 10 másodperc alatt elkészülő kép miatt nem figyel eleget a kisfiára, hogyne.
Aki meg kamasz létére büszkén kijelenti, hogy ő sokkal vékonyabb Anikónál, annak megsúgom, hogy miután a gyerek "kipottyan" az anyaméhből, a bőr és a méh nem fognak rugóként visszapattanni az eredeti állapotukba. Ahhoz idő kell, de aki van annyira szerencsés, az már pár hónap után olyan lapos hassal büszkélkedhet, mint Anikó. (Bár szerintem szülés után méhösszehúzót is kapott...)
Aki meg kamasz létére büszkén kijelenti, hogy ő sokkal vékonyabb Anikónál, annak megsúgom, hogy miután a gyerek "kipottyan" az anyaméhből, a bőr és a méh nem fognak rugóként visszapattanni az eredeti állapotukba. Ahhoz idő kell, de aki van annyira szerencsés, az már pár hónap után olyan lapos hassal büszkélkedhet, mint Anikó. (Bár szerintem szülés után méhösszehúzót is kapott...)
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2015. október 06. 19:33
Szerintem igenis irigylésre méltó az alakja! Szülés után (gondolom) kell azért idő h újra jó (stb.) alakja legyen! És jahjjj Istenem 5 másodpercig amíg fotózta magát nem figyelt a babára!? Omg! Most komolyan! Ennyire azért senki se keresse benne a hibát!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2015. október 06. 19:41
flowerGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 204134 offline |
Gratulálok neki nagyon ügyes.
2015. október 06. 19:52
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (draculina @ 2015.10.06. 14:35)
már nem azért,de amikor én szültem, nekem valahogy fontosabb volt a babám egészsége a saját "alakom"-nál. mindig utáltam az ilyen nőket,akik azzal dicsekednek, milyen bombaformában vannak szülés után.inkább a gyerekéről készítsen fotókat, ne a saját hasáról.
Jaj de tudtam, hogy lesz, aki ebben is hibát talál Zseniálisak vagytok!
Ne merjen már büszke lenni a kinézetére, hát milyen nő az ilyen. Nem csak hogy jól mer kinézni de még büszke is rá??? FÚJ. A rendes nő szülés után eltemeti magát. Utálni is kell az ilyet (lefordítom a mondatodat: utáltam mindig is azokat a nőket, akik jól néznek ki), igazad van. Akinek gyereke van ne merje fotózni magát, de jobb, ha levegőt se vesz, mert azzal is elpazarolja az időt, ami alatt a babával foglalkozhat. Mert mi tökre tudjuk mennyit foglalkozik vele, mert ugye vele élünk, ismerjük, jogunk is van megmondani, hogy mit fotózgasson, persze ha a gyereket fotózgatná, abban is találnánk hibát, amiről magyarázhatunk, de ez nem számít most.
Idézet (Pocok2001 @ 2015.10.06. 17:06)
öhm inkább a babájával foglalkozzon, ha már megszülte komolyan jobban örül az alakjának, mint a gyereknek? ez ciki
Ez nyilván így van, Sherlock.
Ez egy komédia, amit csináltok basszus.
2015. október 06. 20:10
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 offline |
Már nem de basszus nemrég szült...más nő ilyenkor ugy néz ki mit egy tehén!!Nincs gyerekem, nem is szeretnék de akkor sem kell egy anyának minden percét a babával tölteni meg amúgy sincs közünk hozzá!!
2015. október 06. 20:51
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline |
Álom alak *--* Bár szerencsésnek tartom, mert terhesen is csak annyit hízott amennyit a baba kinyomott
2015. október 06. 21:01
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Látom toppon vannak az agyhullámok. Abból hogy lefényképezte magát nem az következik, hogy nem foglalkozik a babával. Konkrétan hol van az leírva a cikkben, hogy jobban örül az alakjának, mint a gyereknek? Tehát szülés után ha jól nézel ki, akkor nem törődsz a gyerekeddel, sőt dicsekszel? Szabályszerűen el kell hízni utána vagy mi? Kérlek meséljetek már még egy kicsit
2015. október 06. 21:22
Idézet (draculina @ 2015.10.06. 14:35)
már nem azért,de amikor én szültem, nekem valahogy fontosabb volt a babám egészsége a saját "alakom"-nál. mindig utáltam az ilyen nőket,akik azzal dicsekednek, milyen bombaformában vannak szülés után.inkább a gyerekéről készítsen fotókat, ne a saját hasáról.
Idézet (Desteny Rose @ 2015.10.06. 14:49)
Ahelyett hogy a gyerekével lenne inkább magád fotózgatja a tükörbe. A nagy példamutató szülő.
Idézet (f.petra @ 2015.10.06. 15:59)
Már nem azért de annyira nem is lapos... Tenyleg az a legfontosabb hogy hogy néz ki??
Idézet (stelli1212 @ 2015.10.06. 16:17)
Gratulálok hozzá, mi a francnak fotózza le magát ,jó lehet hogy ő kifogta azt a gént hogy neki vissza jött az eredeti alakja de akkor is... Inkább foglalkozzon a gyerekével.
Idézet (Pocok2001 @ 2015.10.06. 17:06)
öhm inkább a babájával foglalkozzon, ha már megszülte komolyan jobban örül az alakjának, mint a gyereknek? ez ciki
Tök jó, hogy így tudjátok, hogy mennyire törődik a gyerekével abból kiindulva, hogy csinált magáról egy-két képet.
2015. október 06. 21:46
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline |
Ki mondta hogy jobban örül az alakjának mint a gyerekének? Te jó ég! Szerintem no problem ha valaki lefotózza magát, és törődik magával. Semmit se tudtok arról hogy hogy foglalkozik a gyerekével, csak a felszínt nézitek. Nehogy véletlen merészeljen egy képet készíteni xdd
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.