Súlyos beteg volt Selena Gomez
2015. október 08. 21:38
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Nagyon örülök, hogy már jobban van!
Twitteren trend lett a #WeAreHereForYouSelena és a #DirectionersAreHereForSelenators. Köszönjük a Directionereknek, ez sokat jelent nekünk, és Selnek is:)
Egyébként a betegség miatt hízott meg egy kicsit, szóval nem értem, miért kell őt a súlya miatt piszkálni. Neki sem esik jól, és gondolom nektek sem. Inkább képzeljétek magatokat az ő helyébe, hogy ti, hogy éreznétek magatokat, ha súlyos betegek lennétek.
És rohadtul nem önsajnáltatásként mondta el a betegségét, hanem a sok utálkozó, meg kritika miatt, amiket kapott. De ti biztos jobban tudjátok. Meg nem tudom, honnna szedtétek, hogy cigizik, mikor rohadtul nem. Egy film kedvéért volt a kezében, de ha cigizne, se lenne hozzá semmi közötök!
A mondanivalómat itt és most befejeztem, köszöntem a figyelmet!
Get well soon, Princess!❤ We're here for you!♥
Twitteren trend lett a #WeAreHereForYouSelena és a #DirectionersAreHereForSelenators. Köszönjük a Directionereknek, ez sokat jelent nekünk, és Selnek is:)
Egyébként a betegség miatt hízott meg egy kicsit, szóval nem értem, miért kell őt a súlya miatt piszkálni. Neki sem esik jól, és gondolom nektek sem. Inkább képzeljétek magatokat az ő helyébe, hogy ti, hogy éreznétek magatokat, ha súlyos betegek lennétek.
És rohadtul nem önsajnáltatásként mondta el a betegségét, hanem a sok utálkozó, meg kritika miatt, amiket kapott. De ti biztos jobban tudjátok. Meg nem tudom, honnna szedtétek, hogy cigizik, mikor rohadtul nem. Egy film kedvéért volt a kezében, de ha cigizne, se lenne hozzá semmi közötök!
A mondanivalómat itt és most befejeztem, köszöntem a figyelmet!
Get well soon, Princess!❤ We're here for you!♥
2015. október 08. 21:39
Szivárványlány99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 230239 offline |
Szégény! Egyetértek vele!☺
2015. október 08. 21:57
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline |
Ha tényleg lupusos, akkor egyáltalán nem gyóult meg, mert az egy nem gyógyítható betegség. Legfeljebb épp enyhültek a tünetei bizonyos időre, aztán lehet később megint rosszabb lesz neki.
2015. október 09. 00:17
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Amikor először olvastam a neten, én magam sem akartam elhinni, hogy egy-egy autoimmun betegség kezelésére citosztatikumot adnak a betegnek. Viszont ezek a betegek azok, akik nem reagálnak semmilyen gyulladáscsökkentő, illetve immunmoduláló gyógyszerre. Mondjuk az nem igaz, hogy titokban tartotta, hiszen egy jó ideje már mindenki tud a feltételezhető lupuszáról. Eléggé szenzáció hajhász szaga van a nyilatkozatának, de kicsit sajnálom. Autoimmun betegséggel küzdeni úgy, hogy egyik terápia sem válik be... hát húzós lehet. Ilyenkor az ember úgy kel fel, hogy lehet az lesz utolsó nap.
2015. október 09. 07:04
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline |
Szegény. Remélem nem lesz semmi baja!!
2015. október 09. 09:07
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Fő az hogy már túl van az életveszélyen
2015. október 09. 12:17
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline |
Fu. Ennyi utálatos hozzászólást is rég olvastam. Szánalmasak vagytok...de tudjátok, csak EGYSZER kell ilyen helyzetbe kerüljetek, kíváncsi leszek, milyen hamar kerültök majd fel a fészbúkra segítséget kérve..(?) tudjátok, van az a pont, ahol kicsit félre kellene tenni a gyűlölködést.. hasonló esetben gondolom ti ugrálnátok örömötökben ennyi támadás és utálkozás után! S most nem csak róla van szó, elég sok sztárnál lehet ezt látni... Elfelejtetek valamit, valami nagyon fontosat.. MINDENEKELŐTT ŐK IS EMBEREK ! Ha te beteg vagy s az osztálytársaid zargatnak, h jaj mi bajod, miért nem jöttél stb, lehet nemfogod egyesével elregélni újra és újra, nem igaz ? Mikor majd bemész nagy eséllyel elmondod a társaidnak h ezért meg ezért nem voltál bent. Na, ugyanez a szitu vagy legalábbis hasonló történt most itt is. Selenát elég régóta támadják (tudjátok, sok neves újságnak vannak erre alkalmas embereik, akik a sztárokon csüngnek nonstop, mert előbb-utóbb úgyis célt érnek), amit látnak(nem csak az ő esetében) azt-független attól mennyire reális, illetve tudják e az egészét- már küldik is, így születik meg az a sok kitalált sz*r ami kis hazánkban is megjelenik, s amit Ti kedves gyerekek nyelitek, mint kacsa a nokedlit, nem érdekel titeket igaz e vagy sem, csak legyen min csámcsogni.
Lényeg a lényeg, ő megunta ezt, s ahelyett, hogy 1enként elmondta volna a soksoksoksok embernek aki figyelemmel kíséri az életét, adott egy hivatalos interjút ! Na bumm! Úgy vélem, az ő esetükben ez a legegyszerűbb formája, megoldása ezekre.
Ne feledjétek, csak mert valakit nem kedveltek, emberségesek még lehettek vele. Nem szeretnétek ti hasonló helyzetbe kerülni, én legalábbis úgy gondolom.
Szép napot,
S
Lényeg a lényeg, ő megunta ezt, s ahelyett, hogy 1enként elmondta volna a soksoksoksok embernek aki figyelemmel kíséri az életét, adott egy hivatalos interjút ! Na bumm! Úgy vélem, az ő esetükben ez a legegyszerűbb formája, megoldása ezekre.
Ne feledjétek, csak mert valakit nem kedveltek, emberségesek még lehettek vele. Nem szeretnétek ti hasonló helyzetbe kerülni, én legalábbis úgy gondolom.
Szép napot,
S
2015. október 09. 18:30
Frizzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 154644 offline |
Senkinek soha nem kívánnék egy betegséget sem, és hát persze, sajnálom őt, DE az mellett nem tudok elmenni, hogy rohadtul gyerekes egy lány. Ha annyira zavarja őt, hogy a nyilvánosság állandóan csak csesztetni tudja, minek kiabálja ezt is el? Szerinte jobb lesz minden? Talán mindenki sajnálni fogja?? Nem, nem fogják, főleg így nem, ahogy tálalja, és főleg azok az elvakult utálók nem, akik a földbe döngölik minden egyes adandó alkalommal.
2015. október 09. 18:57
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline |
A cím nem túl pontos mert nem csak küzdött hanem küzd mert a lupusz nem gyógyítható véglegesen.
És mégegyszer kitartást.
És mégegyszer kitartást.
2015. október 09. 20:14
Szegény, nem is gondoltam volna, hogy súlyos betegsége van.:/ Kitartást neki!
Csak így, mellékesen van igazság abban, amit Frizzie írt, sajnos tényleg gyerekesen reagál a róla alkotott kritikákra, egyszerűen nem tudja lesz*rni.. Pedig annyira lényegtelenek az utálkozók, és neki is tudnia kéne, hogy nincs olyan, hogy mindenki szereti, elfogadja őt úgy, ahogy van.. Egyszerűen nem kell foglalkozni a rosszakarókkal.
Csak így, mellékesen van igazság abban, amit Frizzie írt, sajnos tényleg gyerekesen reagál a róla alkotott kritikákra, egyszerűen nem tudja lesz*rni.. Pedig annyira lényegtelenek az utálkozók, és neki is tudnia kéne, hogy nincs olyan, hogy mindenki szereti, elfogadja őt úgy, ahogy van.. Egyszerűen nem kell foglalkozni a rosszakarókkal.
2015. október 10. 20:20
A kemoterápiában is van "lightosabb" verzió. Az is lehet, hogy fényterápiára járt. Az csak arra a részre irányul, esetünkben a lupusz csak egy szerv, bőr, izomzat ellen fordul.
Sajnálom szegényt, örülök, hogy meggyógyult. Remélem tünet mentes marad. Az albuma pedig jobb, mint valaha, akár csak a hangja.
Sajnálom szegényt, örülök, hogy meggyógyult. Remélem tünet mentes marad. Az albuma pedig jobb, mint valaha, akár csak a hangja.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.