Taylor Swift kiakadt, amikor nem nyert Grammyt a Red című albumáért
2015. október 12. 15:29
jaj csak nem hall bele abba, ha egyszer nem nyeri meg azt a díjat, amiben jelölték...nevetséges.
2015. október 12. 15:41
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline |
Hát igen ebből is látszik hogy egy bekébzelt lány. Nem lehet mindent megkapni az életben, veszíteni is tudni kell...
2015. október 12. 15:45
A Red albuma tényleg béna lett. Bírom Taylort, de a hisztirohamot kihagyhatta volna. Mellesleg az 1989 egy nagyon jó lemez.
2015. október 12. 15:51
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Gyerekes és nevetséges.
Meg kellene tanulni veszíteni.
Meg kellene tanulni veszíteni.
2015. október 12. 16:38
Szörnyen gyerekes és hisztis egy lány. És az a legidegesítőbb benne, hogy mindig áldozatnak vallja magát, vagyis ha konfliktusba kerül/hibázik, nem ő tehet róla, hanem a másik... Bocsánat, de már nem bírtam magamban tartani.
2015. október 12. 16:48
Én ezt Taylor helyében nem szívesen hangoztatnám, mert anno a jelöltek között Taylor albuma volt a leggagyibb. Szóval természetes, hogy nem ő nyert.
Egyébként meg vannak tőle százszor jobb előadók, és nemhogy Grammyt nyernek, de még jelölést sem kapnak. Ő csak kussoljon, mert a zenei iparban jelenleg őt tartják az egyik legnagyobbnak előadónak, és ő az, aki minden második díjátadóról 8 díjjal megy haza, nem értem ez miért nem elég neki.
Egyébként meg vannak tőle százszor jobb előadók, és nemhogy Grammyt nyernek, de még jelölést sem kapnak. Ő csak kussoljon, mert a zenei iparban jelenleg őt tartják az egyik legnagyobbnak előadónak, és ő az, aki minden második díjátadóról 8 díjjal megy haza, nem értem ez miért nem elég neki.
2015. október 12. 17:06
Hülye p*csa! Így is gáz volt, hogy mindig mindent ő nyert meg! >.< A díjat átadónak meg a díj felől döntőknek legalább megjött az eszük! Örüljön a 20.000 000 díjának és fogja be a száját! Nagyon utálom ezt a nőt! Mit elégedetlenkedik?! Eddig is nyert már egy csomószor, pedig a felét sem érdemelné meg! Ha ennyire nem bírja feldolgozni, hogy egyszer az életben nem Taylor-baba a győztes, akkor meg komoly bajok vannak a fejében!
2015. október 12. 17:10
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline |
Ugh, te jó isten ennél nagyképűbb már nem is lehetne :/ Ígyis sokkal több grammy-je van mint amit megérdemelne...
2015. október 12. 17:35
Brittany0417új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 194980 offline |
A dolognak előzménye is volt, történetesen az, hogy úgy konferálták fel a nyertest, hogy megnyomták a Random Access Memories-ben az RRRRRR-t... Ami szerintem rohadtnagy pofátlanság. Én is elhittem volna, hogy akár RRRRRRed is lehet a vége, és már a kezemben éreztem volna a díjat.
Na most ezek után ne mondja nekem senki, hogy nem lenne csalódott. És egyáltalán nem siránkozva osztotta ezt meg a videóban, hanem hogy ez mennyire inspirálta a következő albumában. Pont.
Akit érdekel az eredeti videó itt a link: https://www.grammypro.com/professional-development/video/listening-session-taylor-swift-1989-part-1
Egyébként feltűnt, hogy ezzen cikk szerzője megír napi 10 darabot és mindegyik 5 mondatból áll. Talán ha a mennyiség helyett a minőség lenne előtérben, akkor esetleg nem vezetné félre az olvasókat szinte minden egyes bejegyzés...
Na most ezek után ne mondja nekem senki, hogy nem lenne csalódott. És egyáltalán nem siránkozva osztotta ezt meg a videóban, hanem hogy ez mennyire inspirálta a következő albumában. Pont.
Akit érdekel az eredeti videó itt a link: https://www.grammypro.com/professional-development/video/listening-session-taylor-swift-1989-part-1
Egyébként feltűnt, hogy ezzen cikk szerzője megír napi 10 darabot és mindegyik 5 mondatból áll. Talán ha a mennyiség helyett a minőség lenne előtérben, akkor esetleg nem vezetné félre az olvasókat szinte minden egyes bejegyzés...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2015. október 12. 17:37
Phoenix Wentzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 244292 offline |
Jesszus...ezért akadt ki? Te jó ég
2015. október 12. 17:51
ördögmanóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.12. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 250616 offline |
Nem vagyok egy fanatikus rajongó, még csak rajongó sem igazán, de a kommenteket olvasva kivételesen beszállok a vitába. Egyrészt ez bulvár, és a cím teljesen félreérhető. Olvasta valaki az eredeti interjút esetleg? Másrészt, nem igazán értem, mi számít ebben hisztinek.
Szerintem nem gyerekes vagy szánalmas az, ha valaki őszinte. A másik, hogy természetes, hogy az ember csalódott esetleg dühös, ha veszít, mikor az akkori legjobb tudását hozta.
Az interjú alatt szó sincs arról, hogy Taylor ne tudna veszíteni. A második megjegyzésében éppen arról beszél, hogy motivációnak használta fel a rossz élményeket a következő albumához. Tessék visszaülni magyarórára, mert a szövegértés sokaknak nehezére esik.
Mókás, hogy ahhoz képest, mennyien nem szeretitek, fejből tudjátok, miket mondott az interjúk során. Ehhez két megjegyzésem lenne. Újabb támadófelületek következnek: 1. amit egyszer mond az ember, nem kőbe vésett, és bármikor megváltozhat. 2. az, hogy valaki ezt is, meg azt is gondolja, nem álszentség. A világ nem fekete fehér, és a kontextus sokban befolyásolja a jelentést.
Szerintem nem gyerekes vagy szánalmas az, ha valaki őszinte. A másik, hogy természetes, hogy az ember csalódott esetleg dühös, ha veszít, mikor az akkori legjobb tudását hozta.
Az interjú alatt szó sincs arról, hogy Taylor ne tudna veszíteni. A második megjegyzésében éppen arról beszél, hogy motivációnak használta fel a rossz élményeket a következő albumához. Tessék visszaülni magyarórára, mert a szövegértés sokaknak nehezére esik.
Mókás, hogy ahhoz képest, mennyien nem szeretitek, fejből tudjátok, miket mondott az interjúk során. Ehhez két megjegyzésem lenne. Újabb támadófelületek következnek: 1. amit egyszer mond az ember, nem kőbe vésett, és bármikor megváltozhat. 2. az, hogy valaki ezt is, meg azt is gondolja, nem álszentség. A világ nem fekete fehér, és a kontextus sokban befolyásolja a jelentést.
2015. október 12. 17:52
Én a helyében ezt nem hangoztattam volna, mert csak még ellenszenvesebbé tette magát. Pont ő elégedetlenkedik, aki minden díjátadót megnyer a tucat zenéjével. Nála sokkal jobb előadók ezred ennyi figyelmet sem kapnak, mint ez a nagyravágyó nő.
2015. október 12. 18:06
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Legalább nem azt tette, mint a drága Kanye vele, hanem magában vezette le a feszkót.
Ezzel a tízzel még keveset is mondtál...
Idézet (Brittany0417 @ 2015.10.12. 17:35)
Ezzel a tízzel még keveset is mondtál...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.