A T Magazine RiRit választotta legújabb száma címlaplányának, így ebből az alkalomból egy magvas interjú is készült a barbadosi szépséggel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna elárulta, mire vágynak a férfiak
2015. október 13. 08:43
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. október 13. 14:43
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Szóval, ha egy férfi nem tud nyelveket, akkor már nem is jó neki??? Hát...nem tudom, ez fura.
Azt mondta kultúrális, történelmet jól ismerő, új dolgokat mutató férfi kell neki. Ez mind szép és jó,de hol vannak a belső tulajdonságok.
Nekem is sok idő volt rájönnöm,de mostmár tudom,hogy ezek a dolgok amiket Rihanna említett, mind fontosak és nagyon jó, ha megvan egy férfiban,viszont mit sem érnek, ha mondjuk agresszí, nem törődöm, kihasznál.. stb...
Azt mondta kultúrális, történelmet jól ismerő, új dolgokat mutató férfi kell neki. Ez mind szép és jó,de hol vannak a belső tulajdonságok.
Nekem is sok idő volt rájönnöm,de mostmár tudom,hogy ezek a dolgok amiket Rihanna említett, mind fontosak és nagyon jó, ha megvan egy férfiban,viszont mit sem érnek, ha mondjuk agresszí, nem törődöm, kihasznál.. stb...
2015. október 13. 15:02
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Szerintem,ha tényleg ezen érvek alapján választ magának partnert,akkor nehéz dolga lesz,de szerintem elég racionálisan választ társat,hiszen az ilyen személyek igen érdekes társaság lehetnek.
2015. október 13. 15:39
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
tényleg fontosak ezezlk a tulajdonságok a férkiaknál de kicsit azért így sok az ellvárársa
2015. október 13. 16:29
Minden sornak aláírok, az "erősebbik" nem, igazából a gyengébb.
És igen, egy férfi legyen művelt, sokoldalú!
És igen, egy férfi legyen művelt, sokoldalú!
2015. október 13. 16:31
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Idézet (BoryHanna @ 2015.10.13. 14:43)
Szóval, ha egy férfi nem tud nyelveket, akkor már nem is jó neki??? Hát...nem tudom, ez fura.
Nyilván nem kell szó szerint venni (csak példákat sorakoztatott fel), amit mondott, meg azt azért ő sem várja el, hogy legalább nyolc nyelven tudjon az illető. De most mi baj azzal, hogy egy okos pasit szeretne? Neki ezek szerint fontos az, hogy egy pasi intellektuális legyen, ezzel semmi gond nincs. És ja, nyilván más a helyzet, ha 140as a pasija IQ-ja, de közben meg egy agresszív állat.
Az az esete, ha valaki okos, na és. Lehet azok vonzzák, aztán majd jön valaki, aki nem az eszéről híres. De attól még mondhatja, hogy ő ezt szereti/szerette alapvetően.
2015. október 13. 17:44
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Vannak benne igazságok!
2015. október 13. 20:52
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline |
Hat nem tudom, nekem nem az a fontos. De ha őt az ilyen férfiak vonzzák.. Ízlések és pofonok..
2015. október 13. 22:03
Fontos dolgokat említett, sok mindenben igaza volt.
2015. október 13. 22:49
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
"Erősebbik nem" meg a jó édes anyukádat.
Amúgy hiába nem szeretem annyira Riri-t, még mindig gyönyörű. Plusz egyetértek vele.
Amúgy hiába nem szeretem annyira Riri-t, még mindig gyönyörű. Plusz egyetértek vele.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.