Íme, a 2015-ös American Music Awards jelöltjei!
2015. október 14. 17:05
liszidorka2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 211955 offline |
Hajrá Ari! Sztem a See you again c. dal megérne egy dijat. sztem Selenát is jelölhették volna, de neeeeeeem Swift kisasszonyt kell.... Most kom??? A Bad Blood dala egy semmi, csak a klip miatt van ekkora sikere -.-
2015. október 14. 17:11
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline |
OneDirection:3
Ariana Grande:3
Little Mix hol van ?
Ariana Grande:3
Little Mix hol van ?
2015. október 14. 17:51
selenalove4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.11. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 241359 offline |
Az 1D meg Taylor Swift jó, de hol van Selena!!!
2015. október 14. 18:24
Remélem a Fifty Shades Of Grey megnyeri a legjobb filmzenéért járó díjat, mert ha másért nem, de a zeneszámokért igen is lehet szeretni. Rég nem hallottam olyan jó összeállítást, mint ami ennek a filmnek van.
Jesus... számomra ez is egy abszolút kritikán aluli versenynek tűnik.
ROCK? Milyen rock? Mi a fenéért kell azt odaírni, amikor még szánalmas próbálkozásnak sem tűnnek ezeknek a borzalmas előadóknak a rockzene gyártás, illetve, ha egyetlen értékelhető rockegyüttest sem említenek benne? Jesus, nehogy már, hogy még ez a kifejezés is tucat legyen. Vagy ez ennyire tipikus, és csak én vagyok olyan figyelmetlen, hogy először találkoztam ezzel?
Jesus... számomra ez is egy abszolút kritikán aluli versenynek tűnik.
Idézet
Legjobb férfi előadó pop/rock kategóriában:
Nick Jonas
Ed Sheeran
Sam Smith
Legjobb női előadó pop/rock kategóriában:
Ariana Grande
Taylor Swift
Meghan Trainor
Legjobb duó vagy csapat pop/rock kategóriában:
Maroon 5
One Direction
Walk the Moon
Az év pop/rock albuma:
Ed Sheeran – x
Sam Smith – In the Lonely Hour
Taylor Swift – 1989
Nick Jonas
Ed Sheeran
Sam Smith
Legjobb női előadó pop/rock kategóriában:
Ariana Grande
Taylor Swift
Meghan Trainor
Legjobb duó vagy csapat pop/rock kategóriában:
Maroon 5
One Direction
Walk the Moon
Az év pop/rock albuma:
Ed Sheeran – x
Sam Smith – In the Lonely Hour
Taylor Swift – 1989
ROCK? Milyen rock? Mi a fenéért kell azt odaírni, amikor még szánalmas próbálkozásnak sem tűnnek ezeknek a borzalmas előadóknak a rockzene gyártás, illetve, ha egyetlen értékelhető rockegyüttest sem említenek benne? Jesus, nehogy már, hogy még ez a kifejezés is tucat legyen. Vagy ez ennyire tipikus, és csak én vagyok olyan figyelmetlen, hogy először találkoztam ezzel?
2015. október 14. 18:31
DamonSalvatoreLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.19. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 248611 offline |
Igazad van,akárki is vagy Violet Shadow.Egyetlen értékelhető banda/énekes ebben a felsorolásban Fall Out Boy.A többi szar.A pop/rock -ot simán szerintem szét lehetett volna szedni,így abban a kategóriában nincs is rock banda.Én tisztában vagyok vele ,hogy a pop a legnépszerűbb(megjegyzem,véleményem szerint alaptalanul),de ha már country is van,istenem,csináljanak már egy Rock/Metálosat is,mert ezeket össze se lehet hasonlítani a 1D féle szarokkal.
1 felhasználónak tetszik:
Pocok2001
2015. október 14. 18:34
Véleményem szerint ez az eddigi leggyengébb összeállítás.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. október 14. 18:47
Nem tetszik nekem ez a lista, de azért vannak kifejezetten jó előadók (Beyoncé, Rihanna, Nicki Minaj). Egy-két zavaró tényezőt viszont szeretnék kiemelni.
Ugyan szeretem Drake munkásságát, az idei albuma azonban nem sikerült valami jóra, nagyon kevés olyan dal van rajta, amire azt tudom mondani, hogy "igen, ez tetszik". Végülis megértem, hogy jelölték ezt az albumot, mert ugye nagy sikereket ért el vele, csak nem értem, hogy miért, mert annyira tényleg nem jó, de kinek mi... Én személy szerint Big Sean és A$AP Rocky albumát simán beraktam volna a legjobb rap/hip-hop album kategóriába, mivel az idei rapalbumok közül messze a 2 legjobb alkotás (legalábbis azok közül, amiket hallottam). Nicki albumával nincs problémám, az egész jó lett.
Nekem is szúrja a szemem, hogy Selenát nem jelölték, pedig az egyik dalát simán jelölhették volna, ha már az albumot nem. Amúgy az albumot szerintem azért nem jelölték, mert az nemrég jelent meg, a listát is nemrég állították össze ugye... Hiába, hogy remek albumot hozott össze.
Mindenesetre sok sikert a jelölteknek, mégha sokak jelölésével nem értek egyet.
Ugyan szeretem Drake munkásságát, az idei albuma azonban nem sikerült valami jóra, nagyon kevés olyan dal van rajta, amire azt tudom mondani, hogy "igen, ez tetszik". Végülis megértem, hogy jelölték ezt az albumot, mert ugye nagy sikereket ért el vele, csak nem értem, hogy miért, mert annyira tényleg nem jó, de kinek mi... Én személy szerint Big Sean és A$AP Rocky albumát simán beraktam volna a legjobb rap/hip-hop album kategóriába, mivel az idei rapalbumok közül messze a 2 legjobb alkotás (legalábbis azok közül, amiket hallottam). Nicki albumával nincs problémám, az egész jó lett.
Nekem is szúrja a szemem, hogy Selenát nem jelölték, pedig az egyik dalát simán jelölhették volna, ha már az albumot nem. Amúgy az albumot szerintem azért nem jelölték, mert az nemrég jelent meg, a listát is nemrég állították össze ugye... Hiába, hogy remek albumot hozott össze.
Mindenesetre sok sikert a jelölteknek, mégha sokak jelölésével nem értek egyet.
2015. október 14. 18:48
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline |
Egyedül a Fall Out Boy és az 1D az amit előadónak-bandának neveznék. A többi mind felkapott egyslágeres sztárocska.
Csak hogy válaszoljak néhány előttem kommentelő kérdésére: Selena Gomezt mi a szarért jelölték volna már bocsánat? A legunalmasabb se veled se nélküled kapcsolat ribije dijáért?!?
Csak hogy válaszoljak néhány előttem kommentelő kérdésére: Selena Gomezt mi a szarért jelölték volna már bocsánat? A legunalmasabb se veled se nélküled kapcsolat ribije dijáért?!?
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.