Liam-nek igaza van <3
Bár nekem hiányzik Zayn,de tényleg azt csinálja amit akar :/ <3
Liam Payne szerint okos döntés volt Zayn Malik részéről a One Directionből való kilépés
2015. október 15. 15:38
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline |
2015. október 15. 15:39
Így kívülálló szemmel is lehet tényleg látni, hogy Zayn teljesen más forma, mint a többiek, illetve az ízlése és stílusa is nagyon más. Hiányozni hiányzik, viszont nem lehet ellene mit tenni, tiszteletben tartom a döntését.
2015. október 15. 15:42
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Habár annyira hiányzik Zayn, hogy néha a szívem is belefájdul, azt kell mondanom,hogy igaza van Liamnak. Ha megnézzük az utolsó videókat koncertekről amiken még Zayn is jelen volt, megláthatjuk,hogy mennyire boldogtalan. Én, őszintén szólva, akkor vettem először észre rajta, amikor a Four című albumukat promózták.
Nagyon tetszenek az 1D új dala, amik eddig kijöttek. Biztos vagyok benne,hogy hatalmas siker lesz a Made in the A.M. nevezetű új albumuk és abban is biztis vagyok,hogy habár Zayn most azt a képet motatja magáról,hogy most mennyire boldog stb... szerintem igenis magányos és boldogtalan.
Kezdjük azzal,hogy ott hagyta az 1D-t és ezzel tulajdonképpen a fél életét, amiért nem vetem meg, mert azt csinál amit akar.
Aztán szakítottak Perrievel és ezzel a szerelemének is annyi.
És végső soron, most legutóbbi tudonásom szerint L.A-ban tartózkodik, úgyhogy nem is a családjával és lehet,hogy sok "haver" veszi körül,de mint tudjuk... milyen az ilyen barátság.
Zayn egyedül van és magányos, mert mindent és mindenkit eltaszított magától. Ezért 3n csak sajnálni tudom.
Nagyon tetszenek az 1D új dala, amik eddig kijöttek. Biztos vagyok benne,hogy hatalmas siker lesz a Made in the A.M. nevezetű új albumuk és abban is biztis vagyok,hogy habár Zayn most azt a képet motatja magáról,hogy most mennyire boldog stb... szerintem igenis magányos és boldogtalan.
Kezdjük azzal,hogy ott hagyta az 1D-t és ezzel tulajdonképpen a fél életét, amiért nem vetem meg, mert azt csinál amit akar.
Aztán szakítottak Perrievel és ezzel a szerelemének is annyi.
És végső soron, most legutóbbi tudonásom szerint L.A-ban tartózkodik, úgyhogy nem is a családjával és lehet,hogy sok "haver" veszi körül,de mint tudjuk... milyen az ilyen barátság.
Zayn egyedül van és magányos, mert mindent és mindenkit eltaszított magától. Ezért 3n csak sajnálni tudom.
2015. október 15. 16:23
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline |
Igaza van Liamnak ezért is szeretem őt annyira valahogyan,mindig olyan bölcsen és éretten kezeli a helyzetet(hiszen felnőtt).És igen talán tényleg így lesz a legjobb,hiszen láthattuk,hogy Zayn másra vágyik,és alig fér meg a bandában,ezért is válhatott ki,meg hát más is a stílusa mostanság.Ezért igazán senki sem hibáztathatja.Ő neki így volt jó,és gondolom mindenki először a saját érdekét nézi.A fiúk így,hogy Zayn kilépett még összetartóbbak lettek,és nagy erőbedobással dolgoznak(mint eddig).A pihenő meg teljesen megérthető,ha ők azt mondják,hogy vissza fognak térni akkor az igazi rajongó nem kérdőjelezi meg őket,persze mindenkiben benne van az "hogy mi van ha..".Egyszerű megoldás hinni kell bennük,megígérték akkor tartsák is be,és ha nem is így lenne akkor sok rajongó szíve fájna,amit gondolom ők sem akarnak,mivel szeretik a rajongóikat.Legutolsó sorban,mint ahogy Liam említette tényleg,mindenki egészen jól jött ki ebből,Zayn is azt csinál amihez kedve,van a banda pedig dolgozik tovább együtt.Azt kell,hogy mondjam ez a helyes.Bár persze Zayn távozása minden rajongónak fájt/fáj mert ő is tagja volt egykoron a bandának.
2015. október 15. 16:24
én nem vettem észre hogy Zayn úgymond kívülálló lenne..
2015. október 15. 16:39
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Ő legalább optimista és nem hibáztatja.
2015. október 15. 16:44
Hát, oké. De akkor most már nem a ,,nagyon fáj, hogy Zayn kilépett" című lemez megy?
2015. október 15. 17:26
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline |
Szerintem is feloszlik,hiszen Louis-nak gyereke lesz,biztos nem fogja ott hagyni.Harry színészkedni akar,ketten meg már nem folytatják.De jó döntés volt Zayn részéről.
2015. október 15. 17:52
Szerintem is helyesen döntött Zayn. Már látszódott rajta, hogy nem élvezi. Mindenki azt csinálja ami neki jól esik.
Nem sértésként mondom, de szerintem a Made In The A.M. Zayn nélkül lesz a legjobb. Már nem volt benne a szíve és ha bent maradt volna azzal csak lefelé húzta volna őket. Én imádom mind az 5 srácot (köszi a bókot), és tiszteletben tartom a döntésüket. Így lett a legjobb.
Nem sértésként mondom, de szerintem a Made In The A.M. Zayn nélkül lesz a legjobb. Már nem volt benne a szíve és ha bent maradt volna azzal csak lefelé húzta volna őket. Én imádom mind az 5 srácot (köszi a bókot), és tiszteletben tartom a döntésüket. Így lett a legjobb.
2015. október 15. 18:28
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Liam-Daddy Direction - Imádom, mindig pozitívan áll hozzá a dolgokhoz és mindig felelősség teljes.
Popcornnal értek egyet, bár Zayn nekem mindig csak a másik 4 fiú után fog következni, a szívem legmélyét pedig örökké Tommo fogja birtokolni <3
Popcornnal értek egyet, bár Zayn nekem mindig csak a másik 4 fiú után fog következni, a szívem legmélyét pedig örökké Tommo fogja birtokolni <3
2015. október 15. 19:37
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
teljesen igaza van!
végre valami ami nem zayn ellen szól
végre valami ami nem zayn ellen szól
2015. október 15. 20:15
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline |
NEM FOGNAK SZÉTMENNI
megérdemlik a pihenést
megérdemlik a pihenést
2015. október 15. 21:03
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline |
Szerintem is jobb így és nem fognak szétoszlani!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.