Starity

Percekkel a színpadra lépés előtt mondta le fellépését a One Direction

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. október 24. 07:55 #41
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1027
Csatolások: 0
Azonosító: 234293
szegény szervező! biggrin.gif még jó h nem lincselték meg biggrin.gif
jobbulást liam <3
2015. október 24. 09:39 #42
Becka73
Becka73
Queen

StátuszL.I.F.E.: Living isn't fucking easy...
Hozzászólás: 2898
Csatolások: 90
Azonosító: 229376
"Török búzát neki!"
2015. október 24. 09:52 #43
rara022
rara022
visszatérő vendég

StátuszNIALL HORAN and One Direction FOREVER :D
Hozzászólás: 183
Azonosító: 207142
Liam jól van, a koncertet bepótolják, szerintem ebben nincs semmi "érdekes"! wink.gif
2015. október 24. 14:39 #44
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Szüksége volt bátorságra annak az emberkének aki ezt a hírt közölte a fanokkal.
2015. október 24. 16:59 #45
AryaStark
AryaStark
visszatérő vendég

StátuszCsak egy isten van. És az a Halál.
Hozzászólás: 301
Azonosító: 219266
Na, ez az, amire az 'undorító' szó már túl kevés.
Mi a faszom az, hogy "illett volna"? Nem a rajongók tettek szívességet Liamnek azzal, hogy eljöttek a koncertjükre, A ONE DIRECTION TESZ SZÍVESSÉGET NEKIK AZZAL, HOGY EGYÁLTALÁN TART KONCERTEKET. Ergó, ha Liam nem érzi jól magát, akkor kurvára joga van hozzá, hogy emiatt lemondják a koncertet, amit egyébként utána bepótoltak. Btw, simán elképzelem Liamről, hogy szarul érezte magát, és mégis fel akart lépni, csak már tényleg nem bírta, esetleg a srácok győzték meg.
Megjegyezném még, hogy az, hogy szabadságra mennek, kurvára nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem fognak fellépni, kolo?
Amúgy meg kicsit fájdalmas, hogy a rajongók gyakorlatilag elvárták volna Liamtől, hogy betegen koncertezzen. Magyarul felőlük Liam bele is dögölhetett volna, csak tartsa meg a koncertet, amire ők voltak olyan kedvesek, és elmentek.
2015. október 24. 17:02 #46
TearsOnMirror
TearsOnMirror
rat whisperer

Státusz"Your love is just a frail disguise to hide the pain behind your eyes."
Hozzászólás: 22345
Csatolások: 7012
Azonosító: 245558
Biztosan csalódottak voltak a rajongók, de lényeg a lényeg, a koncert be lesz/be lett pótolva.
2015. október 24. 19:32 #47
Éjla100
Éjla100
visszatérő vendég

Státusznem találtam jó idézetet....
Hozzászólás: 459
Azonosító: 230669
először kicsit igazságtalannak tűnt a dolog, de aztán tovább olvastam, és így már nem látom hogy egyáltalán mért vannak akik még esetleg mindig pofáznának emiatt.
2015. október 24. 21:19 #48
- törölt felhasználó -    
Most mindenki el van ájulva. Oda ne rohanjak, inkább odarókáznék a színpadra, minthogy lemondjam. Egyrészt a rajongóknak ez rohadt sok pénzbe kerül, másrészt volt már rá példa, hogy valaki betegen állt színpadra, és túlélte..
2015. október 24. 21:55 #49
- törölt felhasználó -    
Szegény Liam, ez a legfontosabb hogy ő jól legyen. wub.gif A koncert meg lessz tartva máskor!!
2015. október 25. 05:52 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (AryaStark @ 2015.10.24. 16:59)
Na, ez az, amire az 'undorító' szó már túl kevés.
Mi a f*szom az, hogy "illett volna"? Nem a rajongók tettek szívességet Liamnek azzal, hogy eljöttek a koncertjükre, A ONE DIRECTION TESZ SZÍVESSÉGET NEKIK AZZAL, HOGY EGYÁLTALÁN TART KONCERTEKET.

Te el vagy tévedve, de nagyon! Az 1D szolgáltatást nyújt, melyet a rajongók (akik a vevők) ellenszolgáltatás (jegyvásárlás) fejében vehetnek igénybe. Tehát a te gondolatmeneted szerint ha nem kapod meg azt amiért pénzt adtál ki, ne is légy felháborodva, ne reklamálj, csak vedd tudomásul nem te voltál az aki szívességet tett, hanem neked tettek volna szívességet.

Amúgy ezt az üzenetet kaptam a starity-től, mikor válaszolni szerettem volna:
"Üzenet: A szöveg tiltott szavakat tartalmaz, így nem küldheted el! Felhívjuk figyelmedet, hogy sem a sztárokat, sem a felhasználókat nem sértheted meg az üzeneteddel! A rendbontókat figyelmeztetés nélkül kitiltjuk."
- így kénytelen voltam kicsit szerkeszteni az irományodat, amit idéztem. rohog.gif
2015. október 25. 11:15 #51
Lucus18
Lucus18

Státuszhello
Hozzászólás: 525
Azonosító: 210218
hát gratulálok hogy a koncert előtti pár percben jutott eszébe hogy beteg biggrin.gif
2015. október 25. 17:39 #52
AryaStark
AryaStark
visszatérő vendég

OceanSoul, inkább azt mondanám, hogy a "rajongók" vannak eltévedve. Ugyanis nekik a srácok elvileg a mindenük, az életük, és imádják őket. Erre amikor bejelentik nekik, hogy LIAM BETEG, ezért nem tudják megtartani a koncertet, nem úgy reagálnak, hogy aggódni kezdenek, és nem is úgy, hogy jézusom, ugye jobban lesz, hanem a halálba kívánják konkrétan, hogy nem áll betegen a színpadra. Megjegyzem, a koncertet két nappal később bepótolták, akik meg aznap nem tudtak elmenni, visszakapták a pénzüket.
Ha azt hiszed, megijeszt a tény, hogy kibasznak starity-ről, tévedsz. Az oldalra én csak röhögni járok, na meg felcseszni az agyamat az idióta cikkeken és az idióta kommenteken. A fiókot meg azért csináltam, hogy tudjak kommentelni - azt pedig egy új fiókról is meg tudom tenni, ha erről törölnek.
Egyébként barátnak akartalak jelölni, mert én is imádom a Nightwish-t, de végül nem tettem, mert félreértheted, úgy meg nem éri meg.
2015. október 25. 20:03 #53
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of Playstation Platinum♛

StátuszPlaystation for the Gamers
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3343
Csatolások: 30
Azonosító: 210618
Ó ne már megint ezek. dry.gif
2015. október 25. 21:27 #54
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Tudom hogy most nagyon könnyen pofázok, mert személy szerint én is biztosan nagyon felhúztam volna magamat, ha ott lettem volna (hah, én meg a koncertek) de szerintem az igazi rajongó megérti, ha a példaképe rosszul érzi magát. Nem mellesleg pedig nem hinném, hogy ez önző lett volna Liamtől, hiszen ha rosszul érzi magát, nem koncertezhet, ez evidens. Az egy kicsit más volt, mikor eltörte a karját és úgy állt színpadra, nyilvánvalóan ha lázas volt, ha rosszul érezte magát nem tudott volna énekelni. Egyébként meg be lett pótolva, szóval szerintem nem történt helyrehozhatatlan baj, maximum annyi, hogy akik nem várhatták meg a koncertet, azok mégsem mentek el. Nos igen, biztos nem az volt életük legszebb élménye...
2015. október 26. 10:33 #55
Vlover13
Vlover13
×Suicide Squad×

Státusz#PLLEndGame
Hozzászólás: 2155
Csatolások: 88
Azonosító: 241895
Egy ellszàllt fanatikus szàmàra ez lehetett élete egyik legrosszabb napja!
2015. október 28. 09:01 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (AryaStark @ 2015.10.25. 17:39)

Ha azt hiszed, megijeszt a tény, hogy kibasznak starity-ről, tévedsz. Az oldalra én csak röhögni járok, na meg felcseszni az agyamat az idióta cikkeken és az idióta kommenteken. A fiókot meg azért csináltam, hogy tudjak kommentelni - azt pedig egy új fiókról is meg tudom tenni, ha erről törölnek.
Egyébként barátnak akartalak jelölni, mert én is imádom a Nightwish-t, de végül nem tettem, mert félreértheted, úgy meg nem éri meg.

Kabarézunk? Hát jó! biggrin.gif
Ránéztem az oldaladra, max ha 0,5%-ban egyezik az ízlésünk, még ha be is jelöltél volna a NW-re hivatkozva sem jelöltelek volna vissza. Soha nem beszéltünk, az egymás felé történő megnyilvánulásaink sem azt tükrözik, hogy közös lenne az értékrendünk vagy egyáltalán tudnánk társalogni bármiről is.
2008 óta vagyok tagja az oldalnak, összesen 14 barátom van és kevesebb mint 100 szavazatom. Ezek a számok azért magukért beszélnek. Egyáltalán nem arra törekszem, hogy másoknak tetszőt vagy minél hangzatosabbat írjak, de a tisztelet mindenkinek megadom (még, ha nehezemre esik is). Felőlem nyugodtan írhatsz olyan stílusban amilyenben akarsz, légy figyelemfelkeltő, megbotránkoztató, add önmagad - ha ez te vagy-, és tiltasd ki magad, különösebben nem érdekel. Megértettem, annyi accot csinálsz amennyit akarsz mert csak szórakozni jársz fel.
2015. október 28. 14:35 #57
AryaStark
AryaStark
visszatérő vendég

Ezért mondtam, hogy félreértenéd. biggrin.gif Nehogy azt hidd, hogy híve vagyok az internetes barátkozásnak, főleg, ha max. egy dolog közös bennünk, és azon kívül semmit nem tudunk egymásról.
2015. november 02. 12:06 #58
FloraT
FloraT
visszatérő vendég

StátuszW- wait a minute, hold up!
Hozzászólás: 308
Csatolások: 1
Azonosító: 240999
Grat, most látszik milyen emberek ezek valójában.
2015. november 02. 20:24 #59
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
szánalmasak....
2015. december 08. 20:34 #60
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
Hozzászólás: 559
Azonosító: 233969
Hu. El tudom képzelni a lelkiállapotukat. De a lényeg, hogy végül mindenki rendben lett lelkileg és egészségileg is.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok