Nemcsak a nézők, hanem a zsűri is kiakadt a Bodysoma produkcióján a Hungary's Got Talent válogatóján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Horrorfilmbe illő produkcióval érkezett egy csapat a Hungary's Got Talent színpadára
2015. október 26. 08:00
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. október 26. 08:27
igen ...igen.. láttam a műsort, de amúgy nem tudom hogy ennek mi értelme volt, azt hitték hogy ezzel majd továbbjutnak?xdd
2015. október 26. 08:43
Én láttam a műsorban és hát annyi a véleményem, hogy: ha nekik ez jó...
2015. október 26. 08:46
Te jó ég... Én csak később csatlakoztam be a legutóbbi adásnál, úgyhogy erről lemaradtam, de így visszanézve, jobb is. Alig volt olyan ember, aki tényleg jó lett volna, mindegyik vagy izgult, vagy egyszerűen minősíthetetlen volt (tisztelet a kivételnek, kevés volt, csak azért). Ezt betudom annak, hogy ez egy (Magyarországon) új tehetségkutató, még nem teljesen alakult ki ez az egész, úgyhogy én megvárom ennek a végét, nagy érdeklődéssel fogom figyelni a műsor menetét továbbra is.
2015. október 26. 08:57
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline |
Borzalmas néhány ember nem tudják hol a határ,és basszus mit képzelnek hogy ezzel majd tovább jutnak? Mert akkor nagyot tévedtek
, és láttam hogy ha valami rosszat szóltak volna a zsűri tagok akkor biztos voltam benne hogy meg nekik állna feljebb. Az ilyet ki kellene irtani mert ez nem ember.....
, és láttam hogy ha valami rosszat szóltak volna a zsűri tagok akkor biztos voltam benne hogy meg nekik állna feljebb. Az ilyet ki kellene irtani mert ez nem ember.....
2015. október 26. 09:09
Láttam. Nem kell ezen felháborodni! A csaj a produkció után mosolygott! Azt mondta, élvezi. Kórházba kellett vinni? Nem! A műsor célja az volt, hogy ledöbbenjenek az emberek. El is érték a céljukat, nem mert a zsűri megszólalni, odanézni. Nem, nem betegek. Tudják hol a határ.
2 felhasználónak tetszik:
Phaedra,
Bátor Ventillátor
2015. október 26. 09:18
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline |
Zagyvai Gábor munkásságár ismerem, nem volt meglepő a produkció, az viszont már inkább hogy miért jelentkezett a műsorba. Gondolom a negatív reklám is reklám, bár neki már nem kell bizonyítania..
2015. október 26. 09:34
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline |
Ez egy kicsit beteges....az ember azért különb az állattól,hogy végig tudja gondolni a cselekedeteit....ez viszont egyáltalán nem lett átgondolva...nem is értem.
2015. október 26. 09:40
Fuu én láttam... Borzalmas volt... alig mertem odanézni..
2015. október 26. 10:38
Nem is mutatott semmit -.- mindig máshol volt a kamera és a véres részt is kicenzúrázták.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. október 26. 11:29
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline |
Ezek után még én is vissza adnám a pénzt, amit a zsűrinek adtak. Nem tudom mit gondolnak az ilyen emberek, de ha valami baja van, akkor menjen el kivizsgáltatni magát!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.