Íme a 2015-ös MTV EMA nyertesei
2015. október 26. 09:25
Véleményem szerint, lennének a zene iparban olyanok, akik jobban megérdemelnék a díjakat, de gratulálok nekik.
2015. október 26. 09:44
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline |
Hát azért az eég fura, hogy Justin megnyerte a Legjobb rajongók díjat, mert a díjátadó előtt pár órával még a One Direction vezetett, több mint félmillióval és nem hiszem, hogy JB olyan hamar behozta volna a lemaradását.
2015. október 26. 09:55
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline |
Tegnap láttam èlőben a showt. Felkèszültem, hogy minden díjátadásnál Taylor nevèt mondják ki, de nem így törtènt...
Nqgyon csodálkoztam, azèrt sajnálom Taylort. Jó, bevallom, egy kicsit örültem neki, hisz már szinte minden díjátadón róla szólt minden.
Örülök, hogy Justinnak sikerült ilyen sokat nyernie, habár a legjobb rajongók... Őszintèn bevallva, nem neki adtam volna. Az èrdekes pedig az, hogy az 1D vezetett vègig, a díjátadó előtt is, sokkql Justin előtt... nem tudom, hogy ezt hogy hozták be a belieberek, de, ha tènyleg sikerült behozniuk ès nem valami baki törtènt...akkor csak gratulálni tudok. Tory Kelly egyre szinpatikusabb nekem, a tegnapi show-n is kedves volt, szèpen ènekelt.
Ed Sheeran szerintem nagyon j9 házogazda volt. Lehet, hogy nem repkedek extra ruhákban, mint tavaly Nicki Minaj, de talán az egyszerűsègèvel sikerült megfognia a közönsèget.
Összesègèben nagyon jó show volt, minden nyertesnek gratulálok!
Nqgyon csodálkoztam, azèrt sajnálom Taylort. Jó, bevallom, egy kicsit örültem neki, hisz már szinte minden díjátadón róla szólt minden.
Örülök, hogy Justinnak sikerült ilyen sokat nyernie, habár a legjobb rajongók... Őszintèn bevallva, nem neki adtam volna. Az èrdekes pedig az, hogy az 1D vezetett vègig, a díjátadó előtt is, sokkql Justin előtt... nem tudom, hogy ezt hogy hozták be a belieberek, de, ha tènyleg sikerült behozniuk ès nem valami baki törtènt...akkor csak gratulálni tudok. Tory Kelly egyre szinpatikusabb nekem, a tegnapi show-n is kedves volt, szèpen ènekelt.
Ed Sheeran szerintem nagyon j9 házogazda volt. Lehet, hogy nem repkedek extra ruhákban, mint tavaly Nicki Minaj, de talán az egyszerűsègèvel sikerült megfognia a közönsèget.
Összesègèben nagyon jó show volt, minden nyertesnek gratulálok!
2015. október 26. 10:21
Minaj4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 249591 offline |
Yaaaay Örülök hogy Nicki is nyert ♥ de kár hogy nem tudott ellenni . Gratu mindenkinek
2015. október 26. 10:22
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Taylor után Justin nyer meg mindent ? Egyre jobb .
2015. október 26. 10:22
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Justin megint tarolt!!!!! Imádlak Justin!!!! És Rihannának a One Directionnek és Shawn Mendesnek is gratulálok. Legalább Taylor nem nyert csak egyett.
2015. október 26. 10:40
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
gratulálok a győzteseknek.
2015. október 26. 10:45
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Látom, hogy Taylor nyerte a legjobb dalnak járó díjat a Bad Blood-dal. Legalább tudom, hogy a videoklip a 2NE1 - Come Back Home-jának a kopizása. -3- A dal egyébként nem rossz, ezt bevallom, de a 'legjobb' jelző talán túlzás.
2015. október 26. 10:48
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline |
pfff.... ennyi Justin díj? Miért????
2015. október 26. 10:50
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Szemét leszek DE Andrea az egyetlen értékelhető eőadó ezen a sh*t gálán... A többiek bazári majmok csak hozzá képest - már bocsánat. A Coldplay mióta rock?? Annyian tevékenykednek ebben a műfajban, nem tudtak jobb jelölte(ke)t, és díjazott(ak)at?
2015. október 26. 11:06
Látszik, hogy a díjátadónak a színvonala mennyire a béka feneke alatt van. Csodálkoztam, hogy Lana Del Rey, aki egyébként az egyetlen tehetséges előadó ezek közül díjat nyert ezen az értékelhetetlen gálán.
2015. október 26. 11:07
és bumm Justin Bieber utálók
nagyon gratulálok Justinnak, tudtam, hogy ő fogja vinni a prímet
nagyon gratulálok Justinnak, tudtam, hogy ő fogja vinni a prímet
2015. október 26. 11:17
BodaiBellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 242239 offline |
Gratula Justinnak! Megérdemelte...<3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.