Ismét rátalált a boldogság a népszerű zenészre, méghozzá 18 évvel fiatalabb, színésznő kedvese oldalán.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megnősült a Kispál és a Borz frontembere
2015. november 05. 07:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. november 05. 21:55
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Uuuu sok boldogságot nekik!
Most nagyon felcsigázott ez a hír, mert én is Győrben lakom és református is vagyok, lehet, hogy a mi drága lelkészünk volt az a "kedves református pap"...? *-*
Most nagyon felcsigázott ez a hír, mert én is Győrben lakom és református is vagyok, lehet, hogy a mi drága lelkészünk volt az a "kedves református pap"...? *-*
2015. november 08. 19:30
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Gratulálok nekik, sok boldogságot! Andrást nagyon szeretem -nagy hatással volt rám a Kispál és nagy hatással van rám a Kiscsillag is-; illetve Eszter az általános iskolai osztálytársam nővére
Eszter többször is nyilatkozta, hogy nekik az idősebb férfiak voltak mindig is a zsánerei -amit bizonyos szinten meg is értek.
Amúgy 20 év különbség van köztük, Eszter 87-es, Lovasi 67-es.
Eszter többször is nyilatkozta, hogy nekik az idősebb férfiak voltak mindig is a zsánerei -amit bizonyos szinten meg is értek.
Amúgy 20 év különbség van köztük, Eszter 87-es, Lovasi 67-es.
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.

0 felhasználónak tetszik: