Fun topik
2009. január 29. 13:25
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w0ffwDYo00Q&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w0ffwDYo00Q&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
2009. február 01. 14:28
|
|
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline
|
Híres hölgyek szõke nõs aranyköpései
Se vége, se hossza a butaságnak. Noha a férfiak legalább annyiszor mondanak "okosakat", mint a nõk, a Sun most mégis a hölgyek buta idézeteibõl szemezgetett.
Vannak híresen buta hírességek és vannak olyanok is, akiknek egy-egy hülye mondatán meglepõdünk, hiszen róla sosem gondoltuk volna, hogy ilyen "okos" is tud lenni. A Sun címû napilap összeállításából szemezgetünk. Most kizárólag hölgyekre koncentrálva.
Brooke Shields egy dohányzásellenes kampányban: "A dohányzás öl. Ha meghalsz, az életed legfontosabb részét veszíted el."
Mariah Carey a jordán király halála kapcsán. "Szerettem Jordant. Õ minden idõk egyik legjobb kosarasa volt."
Lady Victoria Hervey: "Télen szörnyû lehet hajléktalannak lenni. Ilyenkor el kellene menniük egy melegebb helyre, mondjuk a Karib-tengerhez, ahol egész nap friss halat ehetnének."
Jodie Marsh: "Szerintem az eszkimók civilizálatlanok, mert nincsenek boltjaik."
Paris Hilton a vörös szõnyegen való viselkedésrõl. "Nem gondolkozom közben. Csak sétálok."
Goldie Hawn arra a kérdésre: milyen típusú filmeket kedvel. "A vígjátékokat. Azok viccesek."
Britney Spears: "Sosem akartam Japánba menni, mert nem szeretek halat enni. És tudom, hogy Ahrikában azt nagyon szeretik."
Sam Fox a fitneszszokásairól. "Van 10 pár edzõcipõm. A hét minden napjára egy."
A Big Brother-es Helen Adam: "Nagyon zavar, amikor az újságokban csak egy csinos szõkének titulálnak. Nem vagyok buta. Drámairodalomból négyest kaptam, angolból kettest, elvégeztem egy fodrász- és egy szépségtanfolyamot
is."
Chantelle Houghton: "George Galloway egy soviniszta disznó, bármit is jelentsen az."
Britney Spears a színészi karrierjérõl: "Szeretném valami kisebb helyen kezdeni. Mondjuk Londonban vagy Angliában."
Christian Aguilera: "Idén hol tartják a Cannes-i Filmfesztivált?"
Pamela Anderson: "Nem szoktam sokat gondolkodni. A sok gondolat nagyon kifáraszt."
Se vége, se hossza a butaságnak. Noha a férfiak legalább annyiszor mondanak "okosakat", mint a nõk, a Sun most mégis a hölgyek buta idézeteibõl szemezgetett.
Vannak híresen buta hírességek és vannak olyanok is, akiknek egy-egy hülye mondatán meglepõdünk, hiszen róla sosem gondoltuk volna, hogy ilyen "okos" is tud lenni. A Sun címû napilap összeállításából szemezgetünk. Most kizárólag hölgyekre koncentrálva.
Brooke Shields egy dohányzásellenes kampányban: "A dohányzás öl. Ha meghalsz, az életed legfontosabb részét veszíted el."
Mariah Carey a jordán király halála kapcsán. "Szerettem Jordant. Õ minden idõk egyik legjobb kosarasa volt."
Lady Victoria Hervey: "Télen szörnyû lehet hajléktalannak lenni. Ilyenkor el kellene menniük egy melegebb helyre, mondjuk a Karib-tengerhez, ahol egész nap friss halat ehetnének."
Jodie Marsh: "Szerintem az eszkimók civilizálatlanok, mert nincsenek boltjaik."
Paris Hilton a vörös szõnyegen való viselkedésrõl. "Nem gondolkozom közben. Csak sétálok."
Goldie Hawn arra a kérdésre: milyen típusú filmeket kedvel. "A vígjátékokat. Azok viccesek."
Britney Spears: "Sosem akartam Japánba menni, mert nem szeretek halat enni. És tudom, hogy Ahrikában azt nagyon szeretik."
Sam Fox a fitneszszokásairól. "Van 10 pár edzõcipõm. A hét minden napjára egy."
A Big Brother-es Helen Adam: "Nagyon zavar, amikor az újságokban csak egy csinos szõkének titulálnak. Nem vagyok buta. Drámairodalomból négyest kaptam, angolból kettest, elvégeztem egy fodrász- és egy szépségtanfolyamot
is."
Chantelle Houghton: "George Galloway egy soviniszta disznó, bármit is jelentsen az."
Britney Spears a színészi karrierjérõl: "Szeretném valami kisebb helyen kezdeni. Mondjuk Londonban vagy Angliában."
Christian Aguilera: "Idén hol tartják a Cannes-i Filmfesztivált?"
Pamela Anderson: "Nem szoktam sokat gondolkodni. A sok gondolat nagyon kifáraszt."
2009. február 03. 14:01
|
|
Trinny |
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i_i1zumFTSI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i_i1zumFTSI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
2009. február 03. 14:12
|
|
imi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.06. Hozzászólás: 820 Csatolások: 2 Azonosító: 60146 offline
|
Idézet(Trinny @ 2009. February 3. - 14:01)
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i_i1zumFTSI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i_i1zumFTSI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
hû halálra röhögtük magunkat
2009. február 05. 20:22
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
2009. február 05. 22:14
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(apsilanikkk @ 2009. February 5. - 21:22)
Köszi a képeket, aranyos a szõrös (Állítólag harapós. Itt nem olyannak tûnik.
A téma összefügghet.
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...st=30&p=255727&
http://www.hqparadise.hu/index.php?showtop...&st=0&p=247457&
Én, jó érzéssel gondolok a régi témákra.
2009. február 06. 21:59
|
jjj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 2614 Azonosító: 451 offline
|
Idézet(Leo @ 2009. February 6. - 19:53)
uhoh 
http://www.youtube.com/watch?v=8KW3E9uikgI...2u2nCw&sa=X&oi=
De útálhatnak minket.
A fülmozgatás nagyon jó. Szegénykém.
Hol tartották? No eukaliptusz.
2009. február 06. 23:04
|
|
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline
|
vadkender: what can there
hol van a wc?: hole one a wait say?
van két libám: one cate Lee bumm
hátsórész: hot show race
alkatrész: all cut race
kicsengetnek:kitchen get nek
van hatvankét kecském: one hut onekte catch came
határozószó: hut are row zoe saw
varjú van a vetésen: war you on avation
szánkó: sun cow
két nomád tacskó van a bokron túl: kate no mud touch cow one bock Ron tool
bírlak!: beer luck
szól anyu!: soul a new!
tapéta: tap eat a
fogpiszkáló: fog peace call low
tépett varjú van a fán: tape at war you one a fun
nyuszi van apród?: new see one up road?
gofri: go free
van hat bicskám: one hot bitch come
anyu szól: a new soul
hideg van: he dag one
disznóól: this no al
van két libám: one cate Lee bumm
hátsórész: hot show race
alkatrész: all cut race
kicsengetnek:kitchen get nek
van hatvankét kecském: one hut onekte catch came
határozószó: hut are row zoe saw
szánkó: sun cow
két nomád tacskó van a bokron túl: kate no mud touch cow one bock Ron tool
bírlak!: beer luck
szól anyu!: soul a new!
tapéta: tap eat a
fogpiszkáló: fog peace call low
tépett varjú van a fán: tape at war you one a fun
nyuszi van apród?: new see one up road?
gofri: go free
van hat bicskám: one hot bitch come
anyu szól: a new soul
hideg van: he dag one
disznóól: this no al
2009. február 07. 11:04
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(zilinda @ 2009. February 6. - 23:04)
kicsengetnek:kitchen get neck
van hatvankét kecském: one hut one kate catch came
tapéta: tap ate a
disznóól: this no all
van hatvankét kecském: one hut one kate catch came
tapéta: tap ate a
disznóól: this no all
Javítva.
Ez viszont nem jön ki és nem is tudok most olyanra gondolni, amivel jó lenne.
2009. február 07. 18:55
|
|
apsilanikkkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.17. Hozzászólás: 393 Csatolások: 683 Azonosító: 49769 offline
|
vadkender: what can there
(Talán nem moderálnak a következõért, van benne szex is néger is:)
A taszári amerikai bázison a konyhán dolgozott Mari néni és egy kétméteres néger szakács. Egy alkalommal Mari néni leejtette a fakanalat.
- Jajj, leesetta a fakanál!! - rikoltotta el magát.
A néger erre felkapta a fejét:
- Fuck anal!! Yeah!!!
Plusz két szóvicc nélküli katonavicc:
1944-ben behívót kap egy német férfi, akinek mind a két keze hiányzik. Tágranyílt szemekkel jelenik meg a sorozóbizottság elõtt:
- Kérem szépen itt valami tévedés lehet a behívóval, nekem ugyanis amputálták mind a két kezemet...
- Ilyen gyerekes kifogásokkal itt semmire sem megy. - Inti le a sorozóbizottság elnöke. - Mindenkinek áldozatokat kell hozni a Führerért, majd mi megtaláljuk a módját, hogy hasznát vegyük magának is!
El is kerül egy laktanyába, ahol egy csomó katona vizet pumpál vödrökbe.
- Kérem szépen én nem tudok vizet pumpálni a kútból - mondja a karnélküli férfi - nekem hiányzik a ...
- Hallgasson már! - Szól rá az õrmester - Akik vizet pumpálnak mind vakok, a maga dolga az lesz, hogy szóljon nekik mikor hagyják abba!
A spanyol polgárháborúban a köztársaságiak ostromzár alá vették az Alcazár erõdöt és kiéheztetéssel próbálták megadásra kényszeríteni.
A védõk egy katonája már nem bírta a nélkülözéseket és a parancsnokához fordult:
- Ezredes úr, nem bírom tovább az éhezést, maga a tiszt találjon ki valamit, hogy szerezzünk ennivalót!!
Az ezredes megvakarja a fejét, aztán elõhúz egy százpezetást.
- Fiam, menj ki és vegyél magadnak valamit, más most nem jut az eszembe.
2009. február 07. 22:06
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Idézet(apsilanikkk @ 2009. February 7. - 18:55)
A taszári amerikai bázison a konyhán dolgozott Mari néni és egy kétméteres néger szakács. Egy alkalommal Mari néni leejtette a fakanalat.
- Fuck anal!! Yeah!!!
- Fuck anal!! Yeah!!!
Az ilyesmi témáról mindig Hofi örökzöldje jut eszembe (biztos nem pontos, de a lényeg benne van):
Taszár, amerikai támaszpont, a polgármester a helyieknek szeretné bemutatni a bázist, köztük ott van Mari néni is, aki meglátja az egyik fekete katonát és így szól:
- Né má'! Majom!
Erre a polgármester elvörösödve: - Hallgasson már Mari néni, nem szabad ilyet mondani! Kérjen tõle bocsánatot!
- Sajnálom. - mondja a néni némileg megilletõdve.
- It's okay. - feleli a katona.
Erre Mari néni: - Beszél!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.

0 felhasználónak tetszik: