Igaaaz!
Imádom a piercingeket, van is, és lesz is még sok. És utálom amikor a sok "butus" emberke beszól. Ez az én életem, az én testem, az én döntéseim, oké? Én sem szólok be, ha valakin valam olyat látok, ami nem tetszik.
10 dolog, amit soha ne mondj egy piercingesnek
2015. november 29. 18:41
2015. november 29. 19:34
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
LENNY KRAVITZ....... :D:D:D:DD:D:D:D:DDDDDDDD am nekem is van és kurvajó
2015. november 29. 19:35
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Jó kis cikk
2015. november 29. 19:43
Evangline.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.28. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 251939 offline |
Perrie Edwards-nak is van az orrában... khm...
2015. november 29. 19:57
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Egyenlőre nincsen piercingem, de majd szeretnék. Ha lesz, ezeket a megjegyzéseket biztosan meg fogom kapni.
2015. november 29. 20:02
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Pedig a hatodik pont sajna valós dolog, nagyon sok munkahelyen az állásinterjún az ember külsejét is figyelembe veszik. Ha pl két ugyanolyan képességekkel, végzettséggel, korral és tudással rendelkező egyén jelentkezik, akkor több mint valószínű, hogy nem azt fogják visszahívni, akinek volt piercingje/tetoválása látható helyen. Néhány pont csak kíváncsiság (például most mi abban az olyan felháborító ha egy pc nélküli személy megkérdezi hogy fájt-e?), normális ember meg nem szólogat be másoknak emiatt. Szóval ez a cikk elég értelmetlen
2 felhasználónak tetszik:
Marhsmallooow,
Phaedra
2015. november 29. 20:11
Marhsmallooowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 349 Csatolások: 31 Azonosító: 250996 offline |
Idézet (MadHatter @ 2015.11.29. 20:02)
Pedig a hatodik pont sajna valós dolog, nagyon sok munkahelyen az állásinterjún az ember külsejét is figyelembe veszik. Ha pl két ugyanolyan képességekkel, végzettséggel, korral és tudással rendelkező egyén jelentkezik, akkor több mint valószínű, hogy nem azt fogják visszahívni, akinek volt piercingje/tetoválása látható helyen. Néhány pont csak kíváncsiság (például most mi abban az olyan felháborító ha egy pc nélküli személy megkérdezi hogy fájt-e?), normális ember meg nem szólogat be másoknak emiatt. Szóval ez a cikk elég értelmetlen
Pontosan ezt akartam én is mondani.
2015. november 29. 21:05
Cressida Rilnen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 544 Csatolások: 0 Azonosító: 237827 offline |
Luke és Michael*-*♡
2015. november 29. 21:38
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Nekem immáron 12 éve van nyelvpiercingem, a kedvencem, amit mindig megkérdeztel: "Ha olyannal csókolózol, akinek szintén van nyelvpiercingje akkor nem akadtok össze?" De....mert két egyenes képes összeakadni.
Jaj....és a kedvencem, ami az egyetlen dolog ami kiakaszt ha megkérdezik. "Azért csináltattál a nyelvedbe piercinget, mert orális szexnél jobban élvezik a fiúk a dolgot?" Ja, persze, azért....
Jaj....és a kedvencem, ami az egyetlen dolog ami kiakaszt ha megkérdezik. "Azért csináltattál a nyelvedbe piercinget, mert orális szexnél jobban élvezik a fiúk a dolgot?" Ja, persze, azért....
2 felhasználónak tetszik:
PinkPoison,
Phaedra
2015. november 29. 21:42
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline |
Utálom az ilyen cikkeket, annyira lerágott csont hogy az nem igaz. Pont mint a tetoválás : "Hogy fogsz kinézni 60 évesen?!" Azt mégjobban utálom hogy még válaszolva is van a kérdésekre..
2015. november 29. 21:51
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
"10. Van máshol is piercinged? Talán igen, talán nem. Ez legyen az én titkom. *kacsint*"
Ha már egyszer csináltatott máshova is akkor szégyenli elárulni, vagy mi?
Ha már egyszer csináltatott máshova is akkor szégyenli elárulni, vagy mi?
2015. november 29. 22:02
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Katy Perrynek is van.
2015. november 29. 22:57
MadHatter, ezen én is gondolkoztam, amikor a piercingemet csináltattam, de aztán arra jutottam, hogy a francba is, amelyik munkáltató a 21. században az alapján ítéli meg a képességeimet, hogy mi van az orromban, annak nem is akarok dolgozni. Mert egy ilyen felfogással rendelkező munkahely valószínűleg nem is teremtené meg azt az elfogadó környezetet számomra (semmilyen téren sem), amiben én jól tudnám magam érezni. Márpedig nem azért tanulok évekig keményen az egyetemen, hogy aztán olyan munkahelyen kelljen dolgoznom, amit nem szeretek és ahol rosszul érzem magam, mert nem lehetek önmagam.
Ja, és engem nem szokott zavarni, ha megkérdezik, hogy fájt-e. Szívesen veszem az érdeklődő kérdéseket, elvégre nem bántani akarnak Ha meg igen, azt meg elintézzük
Ja, és engem nem szokott zavarni, ha megkérdezik, hogy fájt-e. Szívesen veszem az érdeklődő kérdéseket, elvégre nem bántani akarnak Ha meg igen, azt meg elintézzük
2015. november 30. 01:27
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Nekem ajak piercingem van 15 eves korom ota (5 eve) es ezekbol a kerdesekbol jo parat altalaban feltesznek uj emberek
Amúgy en se rocker se emos nem vagyok. Szerintem tok alap manapság a piercing, sot nem is nagy szo mar. Megszokott.
En pl nelkule mar alig erzem onmagam ugy megszoktam.
Amúgy en se rocker se emos nem vagyok. Szerintem tok alap manapság a piercing, sot nem is nagy szo mar. Megszokott.
En pl nelkule mar alig erzem onmagam ugy megszoktam.
2015. november 30. 10:33
awwparadiseHalf-Blood Princess ♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 2890 Csatolások: 222 Azonosító: 231501 offline |
és miért is ne mondjam? nem lehet véleményem vagy mi? őszintén nem érdekel, hogy más mit tesz a testével, tetkók, piercingek (én is szeretnék majd egy tetkót egyszer), és egyéb furcsaságok. mindenki rendelkezik a saját testével, arcával, stb, de attól még szerintem a legtöbb itt felsorolt kérdést egyáltalán nem lehet abba a kategóriába sorolni, amit sose kérdezz meg valakitől. természetes, hogy az ember kíváncsi, ezért szerintem ennek most semmi értelme.
2015. november 30. 11:54
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Nekem a fülemben van piercingem a porcban, és én nagyon szeretem Sőt még többet is akarok a fülembe.
Nekem ezzel nincs semmi bajom, de azért vannak elég durva piercingek is amik, azért tényleg elég "érdekesek"
Nekem ezzel nincs semmi bajom, de azért vannak elég durva piercingek is amik, azért tényleg elég "érdekesek"
2015. november 30. 14:19
hűű hát nagyot néztem ennél--> Kendall és Kylie Jenner (mellbimbó)...
most ez komoly?? jesszus!
most ez komoly?? jesszus!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.