Starity

Evangline. profilja

Evangline.  
  • Statisztika
  • 27 hozzászólást írt
  • 0 témát indított
  • 0 véleményt írt
  • 0 cikket írt
  • 0 barátja van
  • 1 szavazatot kapott
  • Csatlakozott
  • 2015. november 28.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • új tag

Evangline. még nem állította be a státuszát

Evangline.
Utoljára aktív: 2019.01.03. 09:09Státusz módosítva: Ma, 06:45

Mi újság nála?

2016.08.24. 23:11Evangline. új kedvence Kylie Jenner

2016.08.24. 23:11Evangline. új kedvence Kris Jenner

2016.08.24. 23:11Evangline. új kedvence Kim Kardashian

2016.03.02. 19:07Evangline. új kedvence Shawn Mendes

2015.12.22. 22:10Evangline. új kedvence Chrissy Teigen

Bemutatkozás


Hú, hát sziasztok!

Azt hiszem most azt kéne mondanom, hogy én is valami őrült fanatikus vagyok, aki azért regisztrált erre az odlalra, hogy mindenkire jót vagy rosszat mondjon, és minden cikk alatt feltűnik. De nem. Én igazából azért regisztáltam - immáron harmadszor -, hogy eltudjam menteni azoknak a profilját, akivel majd később el tudnám képzelni a blogomban a szereplést, ugyanis író vagyok a nagy világban. A nevemet nem sokan ismerik ( mármint az álnevem ), de nem zavar, hisz nem azért csinálom, hogy mindenki ismerjen, hanem azért, mert élvezem, kikapcsol, és oldja bennem a stresszt. .. pont úgy, mint a zene. 

És itt kapcsolódnék ahhoz, hogy kiket is szeretek. A Little Mix-ek 2013. október 28. - án ismerkedtem meg, a kórházban töltött napok során. Először Jade, aztán Pezz, aztán Jesy, aztán Leigh - Anne lett a kedvencem, egészen addig, amíg rájöttem, hogy őket együtt szeretem, és nincs igazi kedvencem, hisz mindenkit a magaszemélyiségéért szeretem. Nem így voltam a One Direction-nal... Ott rögtön Liam lett a kedvencem. Nemmellesleg őket 2013 novemberében ismerkedte meg.. Addig messziről kerültem őket. De vissza. Harry-t szerettem a legkevésbé, mert tömeg-szép-fiúnak gondoltam. Mindig őt lehetett hallani, és mindenki őt szerette a legjobban, de atán rájöttem, hogy ennek van oka, hisz egy aranyszívű fiú. Aztán jött a 5 Seconds of Summer. Luke volt az első igazi szerelmem, közülük. Aztán Calum, aztán újra Luke, aztán Michael, és izgalmasan várom az Ashton korszakom, de gyanítom, hogy az nem most lesz. És most jön az a fiú, aki éppen most a szerelmem; Shawn Mendes. Először tavaly nyáron hallottam a Something Big című számát. Akkor döntöttem el, hogy helyes, és nagyon szép hangja van. Picit hanyagoltam, és nem rég kezdtem úgy rajongani érte, mint egy bolond. Nagyon aranyos, tehetséges, és cuki fiú, aki borzasztó sokat ért el, így 17 évesen.

És talán most jönnének azok akiket nem szeretek. Hát először a Fifth harmony-val kezdeném, hisz egyáltalán nem a szivem csücske a banda, pláne nem úgy,hogy kopizza a Little Mix-et. Róluk nagyon nem írnék, hisz senkit sem szeretnk megbántani, így itt abba is hagynám. És igazából ennyi is lenne ez a rész, mert nem nagyon tudnék írni senkiről, kivéve egy-két emberről, de ugyanúgy vagyok, mint az 5H-val.. Senkit nem szeretnék megbántani.

És akkor el is érkeztünk a profilom végéhez. Köszönöm ha végig olvastad ezt a kis sösszenetet szerény személyiségemről. 

Love ya, Én

Kedvenc sztárok

1 Brenda Song
2 Perrie Edwards
3 Jade Thirlwall
4 Leigh-Anne Pinnock
5 Jesy Nelson
további kedvencek

Üzenőfal

Még nem írt senki az üzenőfalára. Legyél Te az első!