10 dolog, amit soha ne mondj egy piercingesnek
2015. november 30. 16:20
A 6. pont sajna igaz. Több munkahelyről hallottam hogy kirúgtak/nem vettek fel embereket, csak azért mert x mennyiségű piercing-je volt, vagy végig volt tetoválva a karja.
2015. november 30. 20:06
Nagyon jó cikk. Az egyik barátnőmnek is van és nagyon jól néz ki. Amúgy a sorból még Tinashe is kimaradt(orr), igaz ő nem olyan felkapott sztár,de meg kellett említenem.
2015. november 30. 20:13
Nekem is van piercingem és leggyakrabban a 2. és a 7. kérdést tették fel nekem.
2015. november 30. 20:27
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3781 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline |
igen fájt, igen egy életre szól. őszintén nekem összesen 5 fül pc-m van, és nem bánom, sőt. nagyon is szeretem őket. és nem zavar. és, mindegyik kérdés megkaptam már
2015. november 30. 21:29
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline |
Nagyon jó cikk lett!
2015. november 30. 23:21
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline |
Most nem azért de ha megbánod kiveszed,összeforr és szevasz,nem?
Ráadásul én nem randiznék fültágítós pasival,mert NEM TETSZIK és TASZÍT. De hát akkor mi van? Ha nem vonzódom hozzá akkor mit bánjak meg azon,hogy nem ismertem meg? Ha meg barátságról van szó felőlem az ördög is rá lehet tetoválva mert ebben szerintem pont nagyon mindegy a külső
Sajnos el tud az fertőződni akkor is ha vigyázol. Nekem rengeteg lyuk van a fülemben és időről-időre begyullad hiába van benne orvosi fém,elég ha poros helyen vagy pár órát és simán kikészül a lyukacska.
Ráadásul én nem randiznék fültágítós pasival,mert NEM TETSZIK és TASZÍT. De hát akkor mi van? Ha nem vonzódom hozzá akkor mit bánjak meg azon,hogy nem ismertem meg? Ha meg barátságról van szó felőlem az ördög is rá lehet tetoválva mert ebben szerintem pont nagyon mindegy a külső
Sajnos el tud az fertőződni akkor is ha vigyázol. Nekem rengeteg lyuk van a fülemben és időről-időre begyullad hiába van benne orvosi fém,elég ha poros helyen vagy pár órát és simán kikészül a lyukacska.
2015. december 01. 06:24
Engem mamám bszogat miatta állandóan, de az évek során már ő is inkább átcsapott ugratásba Mondjuk én szerencsétlen fajta vagyok nekem nem gyógyultak be a hegek például hiányzik egy darab a szemöldökömből és van alatta egy pont is a medusam helye is látszik és mintha az ajak piercingem se akarna eltűnni. Minden nap pörgök egy kicsit, hogy hova kéne még, de igazából most jó úgy ahogy van a bőség zavara néha nagyon el tudja rontani az összképet.
- Egy boldog nyelv & orr piercing tulajdonosa
- Egy boldog nyelv & orr piercing tulajdonosa
2015. december 01. 16:34
ReeceBibbyfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 243529 offline |
Abszolút ez van amúgy. Általában normálisan kezelik az emberek, hogy pirszingem van, de vannak olyanok, akik simán fel tudnak húzni ilyenekkel, mint a kérdések, amik ebben a cikkben voltak. A kedvencem, amikor azt mondják, hogy minek neked pirszing, még csak 14 éves vagy -.- azt hiszem eléggé átgondoltam mit csinálok a testemmel -.-
2015. december 01. 19:56
nono2002 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 690 Csatolások: 2 Azonosító: 143247 offline |
Nekem nagyon tetszenek a piercinget
Majd később én is szeretnék egyet.
Bár azt még mindig nem értem miért jó a mellbimbó piercing..Valaki azt elmagyarázná?
Am jó cikk lett
Majd később én is szeretnék egyet.
Bár azt még mindig nem értem miért jó a mellbimbó piercing..Valaki azt elmagyarázná?
Am jó cikk lett
2015. december 01. 20:32
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline |
Az orr és köldök pc, amiknek a helye pár óra alatt beforrhat, ha kiveszed az ékszert. Egyébként nem javaslom 17-8 éves kor alatt ezeket, mmint tetkót vagy pc-t, mert addig még baromi sokat változhat a stílusotok, ízlésetek, s bizony akad olyan hely(pl. az ajak pc-k), amiknek a nyoma ottmarad örökre, és nem tudsz eltüntetni. A fültágítást meg végépp nem, ezt csak műtéti úton lehet "helyrehozni" de a nyoma nagy valószínűséggel megmarad. Akad persze kevés kivétel, de a tapasztalat az, hogy aki 14-5 vagy ne adj isten fiatalabb korában csináltat ilyet, pár éven belül meg is bánja.. Lázadásból meg aztán végképp hülyeség ilyenre vetemedni, mert hát erre is van példa.. Lényeg a lényeg, anyukák apukák többsége nem véletlen nem enged ilyeneket a fiatal gyereknek, no.
2015. december 01. 20:36
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline |
Mellesleg aki ilyenre adja a fejét az számítson is az ilyen jellegű kérdésekre. Tudni kell kezelni őket, az emberek 90%-a pusztán kíváncsi, a maradék 10%-ot meg kilehet szúrni a kérdezés pillanatában, ezekre nem kell különösebb figyelmet fordítani.
2015. december 02. 14:45
Én nem rajongok a piercingért, de nem fogok valakit elítélni egy ékszer miatt...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.