Starity

Így emlékeztek szerettei a néhai Paul Walkerre

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 01. 20:58 #21
- törölt felhasználó -    
Annyira sajnálom, olyan jó ember volt, es nagyon fiatalon itthagyott minket. Nyugondj békében Paul sad.gif
2015. december 01. 21:07 #22
Gemma21
Gemma21
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1114
Csatolások: 0
Azonosító: 212314
Még mindig mély szomorúsággal tölt el, hogy egy ilyen jó ember mint ő, meghalt sad.gif
2015. december 02. 00:39 #23
bpelikn
bpelikn
visszatérő vendég
Hozzászólás: 216
Azonosító: 133979
Nyugodjon Békében ! sad.gif((((((
2015. december 02. 20:55 #24
goldman
goldman
Hozzászólás: 2470
Csatolások: 6673
Azonosító: 67315
Idézet (Gureka10 @ 2015.12.01. 20:14)
Persze,persze nyugodjon békében. Mist lehetek szörnyeteg,de nem unalmas már egy kicsit ez a Paul Walker sztori? Meghalt. Na és?? Nem volt olyan világmegmentő színész,van egy-két jó filmje,de ennyi. Más nála híresebb színészt,aki sajnos meghalt,azt pedig mindenki letojja. Nagyon kezdem unni,hogy minden róla szól,de saját magának okozta a halálát. Tanuljatok inkább belőle. nem azt mondom,hogy nem sajnálom,csak ez a sztori már kicsit nagyon erőltetett. Túl nagy feneket kerítenek neki.

Nem kell szeretned Pault, de mielőtt leírnál valamit, nem ártana ha előbb utánanéznél, mivel jelen esetben Paul az áldozata, és nem az okozója volt a balesetnek. A más, "híresebb színész letojásával" meg az a helyzet, hogy a pampogók közül senki se veszi a fáradtságot, hogy írjon róluk. pardon.gif A lehetőség mindenkinek adott, de ne akarja már más eldönteni, hogy kiről írjunk cikket.
Nekem se tetszik minden, de ami nem érdekel, azzal nem foglalkozom, és nem járok a cikkek alá hőbörögni. Ha nem tetszik valami, akkor ott az a kis piros X a jobb felső sarokban, és ha megnyomod, megoldja a problémádat.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2015. december 02. 21:09 #25
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (goldman @ 2015.12.02. 20:55)
Nem kell szeretned Pault, de mielőtt leírnál valamit, nem ártana ha előbb utánanéznél, mivel jelen esetben Paul az áldozata, és nem az okozója volt a balesetnek. A más, "híresebb színész letojásával" meg az a helyzet, hogy a pampogók közül senki se veszi a fáradtságot, hogy írjon róluk. pardon.gif A lehetőség mindenkinek adott, de ne akarja már más eldönteni, hogy kiről írjunk cikket.
Nekem se tetszik minden, de ami nem érdekel, azzal nem foglalkozom, és nem járok a cikkek alá hőbörögni. Ha nem tetszik valami, akkor ott az a kis piros X a jobb felső sarokban, és ha megnyomod, megoldja a problémádat.

Paul színészi tehetségét szerintem nem az Iram-filmek alapján kell megítélni (én szeretem az akciófilmeket és a sportkocsikat, de már a F&F első részét sem bírtam végignézni, untatott). Mielőtt leszólod Pault, nézd meg az Hours és a The Skulls című filmjeit.
1 felhasználónak tetszik: goldman
2015. december 03. 00:18 #26
Mensch
Mensch
visszatérő vendég
Hozzászólás: 161
Azonosító: 242652
Éltek olyan emberek, akiket haláluk után is, életben tart a tisztelet és a szeretet! Paul, közéjük tartozik. Mert egy csodálatra méltóan tiszta, és jóságos ember volt, aki okkal érdemelte ki a halhatatlanságot! Gyakran eszembe jut a mosolya, ahogyan egy állatot ölel, vagy ahogy könnyes szemmel beszél a szenvedőkről. Beleégette a tudatomba a jóság és az önzetlenség pillantását, ami kísérőm lesz már egész hátralévő életemben!! UI: Kedves némely sekélyes véleményezők!! Ismeritek azt a mondást, hogy " bölcsebb maradtál volna, ha halgatsz,,(írsz)?? Mert minden leírt szóval, a lényetek kongó üressége csak hangosabb! S ha azt feltételezem, hogy közületek 1-sem válik halhatatlanná, akkor (sajnos),, nagyon közel járok az igazsághoz! (Bibliai idézet:) "Boldogok a lelki szegények......
1 felhasználónak tetszik: goldman
2015. december 03. 18:10 #27
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Idézet

Goldman:
Nem kell szeretned Pault, de mielőtt leírnál valamit, nem ártana ha előbb utánanéznél, mivel jelen esetben Paul az áldozata, és nem az okozója volt a balesetnek. A más, "híresebb színész letojásával" meg az a helyzet, hogy a pampogók közül senki se veszi a fáradtságot, hogy írjon róluk. A lehetőség mindenkinek adott, de ne akarja már más eldönteni, hogy kiről írjunk cikket.

Eszemben sincs megmondani,hogy ki miről írjon cikket. De,tudod azért létezik a komment részleg,hogy ide leírja bárki a véleményét. Gondoltam,hogy ha már egy ember em isteníti Paul-t már is kitörik a vita. Tudod,nem mindenki egyforma. Nekem nem Paul-ból van elegem (értelmezzetek szöveget) hanem abból,hogy a halálából csinálnak pénzt,és ha kell hanem,mindig felhozzák. Ez az,ami szánalmas. De jó tudom,úgy is én maradok a rossz,mert nem szeretem,mert számomra nem volt akkora színész,mint mondják.

2015. december 05. 00:54 #28
Mensch
Mensch
visszatérő vendég
Hozzászólás: 161
Azonosító: 242652
Gureka10!! Érdekesnek találom a megállapításaidat! És nagyon kíváncsi lennék arra, hogy miből gondolod azt, hogy Paul-t, csak a pénz miatt emlegetné a világ? Az gondolom,, elkerülte a figyelmedet, hogy Paul már pelenkás-korától modellkedett, és egész fiatalon film-szerepeket is kapott. A " Halálos Iram-béli szereplésével pedig, végérvényesen bekerült az ismert, és népszerű színészek ligájába! De e mellett, ott van a jótékonysági szervezete, és számos segély-programja, amivel emberek és állatok ezreinek mentette meg már az életét!! De volt példa arra is, hogy kifizette egy katona jegy-gyűrűjét(csupán hálából),,amiért harcolt a hazájáért!Sejtésem szerint,, arról sincs tudomásod, hogy a tengerek élővilágát is nagyon a szívén viselte, és eme jó-cél érdekében is alapítványt hozott létre! Azon a tragikus késő-délutánon is, azon fáradozott, hogy támogatókat szerezzen az éppen akkor aktuális természet-katasztrófa áldozatainak megsegítéséhez! Sorolhatnám neked a számos olyan megnyilvánulásait, amivel Paul kiérdemelte a tiszteletet, vagy azt, hogy az emberek emlékezzenek rá, vagy éppen írjanak a jó tetteiről! Ő ellenben veled, egy említésre és tiszteletre érdemes ember!! Aki nem csak az egóra apellálhat, mint te,, hanem Ő volt is valaki!! Bocs,, hogy ezt kell írjam neked,, de a profilodat elolvasva, csak egy beképzelt, buta, lusta, de egyéniségnek képzelő valaki,, rajzolódott ki a jellem-rajzodból. Mivel,, én simán az anyád lehetnék,, adok neked egy jó tanácsot az élethez!! Inkább a matek és a torna,, az még a javadra válhat....
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ludacris Ludacris 1745.