Az Echo TV vendége volt nemrégiben Kovács Ákos, ám a vele készített interjú keretein belül adott nyilatkozatával sokak felháborodását vívta ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ákos szerint a nőknek gyerekeket kellene szülni, nem pedig dolgozni
2015. december 15. 08:24
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2015. december 15. 09:13
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Mondjuk ahhoz úgy kéne a férfiakat megfizetni, hogy asszonynak ne kelljen dolgozni. De még két bérből is simàn éhen lehet halni dràga kis országunkban.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. december 15. 10:00
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Echo TV, mégis mit vártam. Mondjuk eddig is tudtuk, hogy Ákos kedvenc színe a narancs. Na de nem akarok én egy sztárfórumon politizálni, csak annyit fűznék hozzá, hogy tökéletesen bemutatja, mennyire le vagyunk maradva nyugathoz képest. És az a baj, hogy sokan egyetértenek vele, és még azt se látják, hogy probléma van a nyilatkozatával.
Nekem ne mondja, hogy egy nő legnagyobb értéke, hogy szül, mert 1. mi van azokkal, akik valamilyen okból (szervi pl) nem tudnak szülni? 2. nem akarnak szülni? Mert ahhoz sincs senkinek semmi köze, ha egy nő nem szeretne gyereket vállalni. Kinek képzeli magát, hogy megmondja, hogy más hogyan élje az életét? Ha meg szerinte egy nőnek nem kell annyi fizetés, meg maradjon otthon a gyerekkel, akkor minden férfi tartsa el a feleségét. Ja, hogy akkor meg élősködőnek, meg hasonlóknak nevezik? Kettős mérce.
Undorom van az ilyen emberektől. Ha egy nő dolgozni szeretne, hadd dolgozzon. Franc közöd van hozzá.
Nekem ne mondja, hogy egy nő legnagyobb értéke, hogy szül, mert 1. mi van azokkal, akik valamilyen okból (szervi pl) nem tudnak szülni? 2. nem akarnak szülni? Mert ahhoz sincs senkinek semmi köze, ha egy nő nem szeretne gyereket vállalni. Kinek képzeli magát, hogy megmondja, hogy más hogyan élje az életét? Ha meg szerinte egy nőnek nem kell annyi fizetés, meg maradjon otthon a gyerekkel, akkor minden férfi tartsa el a feleségét. Ja, hogy akkor meg élősködőnek, meg hasonlóknak nevezik? Kettős mérce.
Undorom van az ilyen emberektől. Ha egy nő dolgozni szeretne, hadd dolgozzon. Franc közöd van hozzá.
9 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
Szandi0820,
janet7,
Jody,
Sally Sparrow,
Bátor Ventillátor,
House Of Wax,
MadHatter,
Phaedra
2015. december 15. 10:42
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
"A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak."
Persze hogy szerinte nem ez a dolgunk, elvégre nem egy olyan nő van, aki jóval többet keres nála...
Persze hogy szerinte nem ez a dolgunk, elvégre nem egy olyan nő van, aki jóval többet keres nála...
2015. december 15. 11:12
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (lola97122 @ 2015.12.15. 10:42)
"A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak."
Amúgy meg ha nekem 3x annyi eszem van mint a férfi kollégàmnak és sokkal több ügyet elintézek akkor se keressek annyit mert nő vagyok? Gondolkodhatna mielőtt előad ilyesmit...
2015. december 15. 11:26
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Idézet
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
- Tartja a mondás, és ez remekül igaz erre a helyzetre. Inkább maradt volna csendben, és koncentrált volna a saját dolgára ez a barom, minthogy ilyen társadalmi filozofálgatásokba kezdett volna, mert ezzel csak saját magának lőtt öngólt!
Egyszerűen bicskanyitogató ez a gondolatmenet... Mi az, hogy az a nőknek a dolga, hogy tartozzanak valakihez? Mert a férfinak nem dolga, ők repkedhetnek virágról-virágra, mert megállapodni csak a mi feladatunk?
Mi a fenét képzel magáról, hogy hogy tölt egy nő be vezető beosztást, ha gyereket kell nevelni? Mert a férfi minek van? Dísznek? Vulgáris leszek, de megcsinálja a gyereket, aztán el van felejtve, mert csak a nő feladata? Azzal, hogy keres a férfi, ki is vonja magát a gyereknevelésből? Nem is kell apa, csak valaki aki hazatalicskázza a pénzt, a nő meg majd szépen felneveli magának a gyereket?
Ez az ember egy hülye, egy barom!
Az meg hab a tortán, hogy szerinte egy nő ne akarjon egy férfival megegyező fizetést... Miért is nem? Ha nem fizikai munkáról van szó (bár, van, ahol még ott is) képesek a nők minimum úgy, de sokszor még eredményesebben, jobban dolgozni, mint a férfiak. Miért ne lenne jogunk az egyenlő fizetéshez?
2015. december 15. 12:01
Mondja az, aki nyúl módra szaporodik. Kövér 2. Most valami nagyon rondát lenne kedvem ehhez szólni, mert az ilyen hímsoviniszta dumáktól a falra tudnék mászni.
Ezek szerint Ákos a konyhába zárt, ezáltal depressziós nőket szereti. Minden tanulmány azt igazolja, hogy a szakmájukban sikeres nők sokkal kiegyensúlyozottabb anyák is.
Ezek szerint Ákos a konyhába zárt, ezáltal depressziós nőket szereti. Minden tanulmány azt igazolja, hogy a szakmájukban sikeres nők sokkal kiegyensúlyozottabb anyák is.
2015. december 15. 12:43
arcticllúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.19. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 240528 offline |
Undorító hímsoviniszta barom.Mi köze van hozzá?Ez egy elavult gondolkodás.Minden nő maga dönti el hogy neki mi a jó.Nem tudom miért van ez a férfiakkal már évszázadok óta és szörnyű hogy csak ilyen lassan akar megváltozni ez a helyzet.De ha a férfiak egy kicsit jobban elgondolkodnának lehet hogy hamar egy jobb világban találnánk magunkat(tisztelet a kivételnek).
2015. december 15. 12:52
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Nem tudom mi a fene bajotok van.Egyrészt igaza van,másrészt nem.Attól,hogy valaki véleményt nyilvánít nem kell rögtön anyázni.Nagyobb marhaságokon persze a tagok nem akadnak ennyire ki.Nem vagytok normálisak.
2015. december 15. 15:00
Idézet (N.k @ 2015.12.15. 12:52)
Nem tudom mi a fene bajotok van.Egyrészt igaza van,másrészt nem.Attól,hogy valaki véleményt nyilvánít nem kell rögtön anyázni.Nagyobb marhaságokon persze a tagok nem akadnak ennyire ki.Nem vagytok normálisak.
Nem vagyunk normálisak? Nem tudod, mi a fene bajunk van?! Gondolkozz már egy kicsit, ha nem terheli meg nagyon az agyadat! Nem tudom, hogy te mit szólnál, ha mondaná a párod, hogy gyárts le egy raklap gyereket, mondj fel a munkahelyeden, nevelgesd őket aztán legyél hálás, hogy eltartalak és maradj kussban.
Nem a középkorban vagyunk a francba is, hanem a 21. században, Európában! Modern korban élünk, az országok nagy részében egyenjogúság van! Az előttem írókkal értek egyet. Ákos olt már nő? Tudja, hogy milyen a terhesség meg maga a szülés? Nem és nem. Akkor meg milyen alapon mond ilyeneket, amikor halvány fogalma sincs róla, hogy miről beszél?! Operáltassa át magát, potyogtasson ki egy halom gyereket és, ha akkor is olyan marha jó ötletnek tartja még, amit mondott, akkor hozza fel újra. Ezzel az egésszel csak visszahozná a teljes elnyomást, ami jó néhány helyen alapból is adott. Mert szerencsétlen nő be van zárva a négy fal közé, foglalkozik a gyerekekkel és teljesen le van fáradva. A drága párja meg közben ki tudja, hol meg hogyan üti el az időt. Aztán meg, ha fel merné emlegetni, mi jönne?
" Te keresed a pénzt, amiből élünk? Nem. Te robotolsz a megélhetésünkért? Nem. Akkor csak foglalkozz a kölykökkel és hallgassál".
Meg mi van azzal, aki nem tud vagy nem akar szülni? Az utóbbi az ő dolga és az ő döntése. Nem másé! Nem nyulak vagyunk az istenért, hogy szaporodjunk, mint a hülyék!
Keressenek kevesebbet? Mégis miért? Az esetek többségében rengeteg területen sokkal jobban el tudják a nők látni a feladatokat, mint a férfiak. Ki van mutatva, hogy többet bírunk meg több dologra tudunk figyelni. Aki tehetséges abban, amit csinál, minek dobja sutba az álmait azért, mert nő?!
Úgyhogy Ákoskám inkább hanyagold az életvezetési tanácsokat és inkább maradj az éneklésnél. Mert ha az előbbinél maradsz, akkor nem tudod eltartani a négy gyereket meg a feleséged
2015. december 15. 15:03
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Érdekes, hogy amikor én vagy a húgom nagyobbacska gyerkőcök voltunk, akkor anyám is visszament dolgozni. Lám, mégis tudott annyi időt szakítani ránk, hogy ne minden hétvégén a diszkóból kelljen hazacipelni. Érdekes. Mondjuk nem hiába mondják azt, hogy a nők reszortja a több dologra való... Ákoskának ez nyilvánvalóan nem menne.
A bértémára meg inkább nem is mondok semmit, mert még kitiltanak a fórumról.
A bértémára meg inkább nem is mondok semmit, mert még kitiltanak a fórumról.
2015. december 15. 15:20
betyárka02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.20. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 237445 offline |
Ha a saját gyerekei alapján ítél akkor megértem miért nyilatkozott így....... Mellesleg ha valaki hát ő nem foglakozik a gyerekeivel
2015. december 15. 16:11
N.k kommentjére csak azért nem reagálok, mert nyilvánvalóan troll, azokat meg nem kell etetni.
Látom, drága Ákosnak a buzgó fideszes khm... nyalás mellett jut ideje még észt is osztani. Nem kéne. Először Kövér, aztán ő... emberek, hahó, ébredjünk fel, már nem a 12. században vagyunk! Hallott már a kedves a nők emancipációjáról, vagy tartsak egy gyorstalpalót történelemből?
Érdekes, sok családban ha az anyuka nem keresne annyit (vagy többet), mint az apuka, nem tudnák fenntartani saját magukat. Erre Ákos bácsi nem gondolt? De hogy még merészebbet mondjak: mi, nők is akarunk dolgozni. Akarunk pénzt keresni. Akarunk karriert építeni. Ugyanis minden jogunk megvan hozzá. És ezt a nehezen, vérrel-verítékkel kiharcolt jogot még az ilyen mitugrász anyaszomorítók sem vehetik el, mint Kövér vagy Ákos. Kíváncsi lennék, hogy kommentálta a nyilatkozatát a kedves neje...
És igen, benne van a pakliban, hogy nem akarok gyereket. Emiatt pedig senkinek nem tartozom magyarázattal. Sőt, az pedig már most biztos, hogy SENKI kitartottja nem leszek! Felőlem lehet a jövendőbelim egy Bill Gates, én akkor is dolgozni fogok és meg fogom keresni a magam pénzét. Mert nem azért tanultam és végeztem el az egyetemet, hogy valaki eltartson. Bennem is van méltóság, és engem a szüleim nem ingyenélőnek neveltek.
Szóval, Ákos bácsi, legközelebb gondolkodj, mielőtt kinyitod a csinos kis pofikádat. Mert ha még nem vetted volna észre, a "Kinder, Küche, Kirche" elve (magyarul "gyerek, konyha, templom") utoljára a Harmadik Birodalomban volt menő. Biztos szeretnénk azt a világot vissza? Naugye. Okos fiú, leülhetsz.
Látom, drága Ákosnak a buzgó fideszes khm... nyalás mellett jut ideje még észt is osztani. Nem kéne. Először Kövér, aztán ő... emberek, hahó, ébredjünk fel, már nem a 12. században vagyunk! Hallott már a kedves a nők emancipációjáról, vagy tartsak egy gyorstalpalót történelemből?
Érdekes, sok családban ha az anyuka nem keresne annyit (vagy többet), mint az apuka, nem tudnák fenntartani saját magukat. Erre Ákos bácsi nem gondolt? De hogy még merészebbet mondjak: mi, nők is akarunk dolgozni. Akarunk pénzt keresni. Akarunk karriert építeni. Ugyanis minden jogunk megvan hozzá. És ezt a nehezen, vérrel-verítékkel kiharcolt jogot még az ilyen mitugrász anyaszomorítók sem vehetik el, mint Kövér vagy Ákos. Kíváncsi lennék, hogy kommentálta a nyilatkozatát a kedves neje...
És igen, benne van a pakliban, hogy nem akarok gyereket. Emiatt pedig senkinek nem tartozom magyarázattal. Sőt, az pedig már most biztos, hogy SENKI kitartottja nem leszek! Felőlem lehet a jövendőbelim egy Bill Gates, én akkor is dolgozni fogok és meg fogom keresni a magam pénzét. Mert nem azért tanultam és végeztem el az egyetemet, hogy valaki eltartson. Bennem is van méltóság, és engem a szüleim nem ingyenélőnek neveltek.
Szóval, Ákos bácsi, legközelebb gondolkodj, mielőtt kinyitod a csinos kis pofikádat. Mert ha még nem vetted volna észre, a "Kinder, Küche, Kirche" elve (magyarul "gyerek, konyha, templom") utoljára a Harmadik Birodalomban volt menő. Biztos szeretnénk azt a világot vissza? Naugye. Okos fiú, leülhetsz.
2015. december 15. 16:35
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Igaza van abban h a nőnek szülnie kel és gyermeke mellett a helye de azért az túlzás h nem kell dolgoznia és még h ne ugy legyenek megfizetve mint a férfiak.. ez túlzás... De én Értem Ákost, Ő egy úri ember a felesége sose dolgozott szerintem mert ő megoldja ezt is
2015. december 15. 16:46
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline |
Abban egyet értek vele,hogy a munka mellett sokkal kevesebb idő jut a gyerek nevelésre,ez nyilvánvaló. Szerintem a sok feminista kicsit felfújta ezt a kijelentést,bár tényleg fogalmazhatott volna jobban is
2015. december 15. 16:51
Átgondoltam az életemet.. Most, hogy Ákos szerint folyton otthon kellene lennünk, kölköket kellene szülnünk, és tartozni kéne valakihez, hát gyerekek, azt hiszem, veszek magamnak egy mindent takaró fekete egybe ruhát, felkapok egy kereszt nyakláncot, és öt miatyánk elmondása után abbahagyom azon álmaim szövögetését, miszerint a jövőben dolgozni fogok és sikeres leszek. Elvégre, aztat' nem nagyon kellene erőltetni. *szarkazmus off
9 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
Szandi0820,
Wyrd,
janet7,
Jody,
MissTiniStoessel,
Bátor Ventillátor,
House Of Wax,
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.