Starity

Ákos szerint a nőknek gyerekeket kellene szülni, nem pedig dolgozni

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 15. 17:07 #21
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of Playstation Platinum♛

StátuszPlaystation for the Gamers
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3343
Csatolások: 30
Azonosító: 210618
A mai világban ez már nem lehetséges!
2015. december 15. 17:31 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (emily92-17 @ 2015.12.15. 16:35)
Igaza van abban h a nőnek szülnie kel és gyermeke mellett a helye de azért az túlzás h nem kell dolgoznia és még h ne ugy legyenek megfizetve mint a férfiak.. ez túlzás... De én Értem Ákost, Ő egy úri ember a felesége sose dolgozott szerintem mert ő megoldja ezt is smileeee.gif

Kell? Szabad emberek vagyunk, Albus Dumbledore vagy Voldemort sem kötelezhet rá senkit erre. Mindenkinek szíve joga eldöntenie, hogy akar-e szülni vagy sem. Senki sem mondhatja meg neki, hogy szülnie kell. Nem valami disztópiában vagyunk, ahol megtámadott minket egy idegen faj és "fent kell tartani az emberiséget".
A hozzá hasonlóaknak az kell, hogy mindenki "legyen Éva", alárendelt. "Lilith-ek" nem kellenek, mert nem maradnak csöndben és hagyják, hogy irányítsák őket...
Kezdjük ott, hogy egy úriember nem mond ilyet. Másrészt meg lehet valaki úriember, ha nem olyan a helyzete. Így ez is hülyeség. Lehet valaki tele pénzzel és megoldhatja, hogy ne dolgozzon a felesége,akkor is ha az illető egy idióta, erőszakos bunkó. Ákoska se lenne a feleségét eltartó úriember, ha nem fedezték volna fel és nem látna mindent narancssárgában.
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, janet7, Jody, Bátor Ventillátor, MadHatter
2015. december 15. 17:33 #23
- törölt felhasználó -    
Ó, hogyne, mert mi, nők csak azért vagyunk, hogy tudjunk szaporodni, ami ugyebár alapkövetelmény függetlenül attól, hogy akarunk-e szülni vagy sem. Álmaink se legyenek, elvégre azok megvalósításához dolgoznunk kellene. rolleyes.gif Undorító ez a felfogás.
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor
2015. december 15. 17:53 #24
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿✿ ASIA ✿✿
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1455
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Jön Ákos a dumájával hogy a nők maradjanak otthon és szüljön gyereket és ennyi :/ Minden nő tudja hogy mit akar és a nőknek is ugyan annyi joga van dolgozni és el tartani a családját és önmagát.
2015. december 15. 18:22 #25
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1562
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
Hogy tud időt szakítani a gyermekre, ha főállásban dolgozik?
Kedves Ákos kérdezd meg erről édesanyámat, aki főállású orvos, teljes odaadással nevel(t) engem meg a nővéremet, és mellette volt ideje az összes házimunkát elvégezni, mert ugyebár az is a nők dolga. És nem ő az egyedüli anyuka, aki így éli mindennapjait. Akkor ők mik? Szuperhősök? mellow.gif A tartoznia kell valakihez duma, meg hatalmas baromság. Attól, hogy párkapcsolatban élsz, még nem válsz a másik fél tulajdonává. Őszintén szólva már csak a régi pénz számolva, asszony verve jó szólás hiányzott a monológjából, és teljesen megállná a helyét a hímsovinizmus propagandája ként.
4 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bátor Ventillátor, drfan, MadHatter
2015. december 15. 18:48 #26
- törölt felhasználó -    
Ó! És ha a nő egyedülálló anya? Akkor szegényedjen el a gyerekeivel együtt?És ha valaki nem akar gyereket ? Az is? Na álljunk már meg..-.-
1 felhasználónak tetszik: MadHatter
2015. december 15. 19:36 #27
- törölt felhasználó -    
Ezzel nem értek egyet xd
2015. december 15. 19:39 #28
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of Playstation Platinum♛

StátuszPlaystation for the Gamers
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3343
Csatolások: 30
Azonosító: 210618
Viktoriya hozzászólásával értek a leginkább egyet.
2015. december 15. 20:42 #29
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 0
Azonosító: 227220
Ebbe a mai világban nem teheti meg senki, hogy főállású anya legyen...
2015. december 15. 21:18 #30
Fanny Holt
Fanny Holt

StátuszDreamin'
Hozzászólás: 1026
Azonosító: 208604
Na nédd má', megjött Kövér Lacika 2?
lol
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. december 15. 21:32 #31
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
Pitypang szerint a nőknek az a dolguk, amit választanak.
Habár nem vagyok eléggé idős ahhoz, hogy átérezhessem azt, amikor úgy érzed hogy te igen is szeretnél gyereket szülni egy olyan embernek, akihez érzelmileg nagyon erősen kötődsz, szerintem a nőnek nem az az elsődleges és kizárólagos feladata, hogy gyereket neveljen, ez tipikusan egy olyan női sztereotípia, amit a hozzá hasonló hímsoviniszta f*szok előszeretettel aggatnak minden nőre. Néhány hete olvastam csak, hogy egy fiatal nő elköttette magát, mert nem akart gyereket, és én már akkor sem értettem a felháborodás tárgyát. Lehet, hogy a középkorban még így éltek a nők és tényleg ez volt az elsődleges és egyetlen feladatuk, ma, a 21.-ik században nem hinném, hogy egy nőnek ne lenne ugyan annyi joga dolgozni és élni, mint egy férfinak. Elvégre szerintem a legtöbb országnak és kultúrának már sikerült túljutnia ezen a dolgon és képesek voltak és képesek is egyenjogú személyként kezelni a nőket.
Történetesen mi hárman vagyunk testvérek, mindemellett pedig az anyám kasszásként dolgozik német viszonylatban nem sok pénzért, azonban mégis elegendőhöz ahhoz hogy kijelenthessem, megéri a munka mindannyiunk számára és láss csodát, ő is össze tudja egyeztetni a gyereknevelést és a munkát! Nem azt mondom hogy ez mindenkinek menne, hiszen néha nálunk is kisiklanak a dolgok és olyankor én is azt kívánom, hogy bár inkább ne dolgozna és maradna otthon, de szerintem mindenkinek van joga saját maga dönteni az életéről és ez így van rendjén. Nekünk manapság már a szexuális felvilágosításon is azt tanítják, hogy minden nőnek van joga azokat a dolgokat csinálni, akár hobbiként űzni, akár szakmaként tanulni, mint egy férfinak. És pontosan az ilyen emberek miatt süllyedünk vissza újra és újra és vetődnek fel ezek a rétegelt kérdések, hiszen tudom hogy minden éremnek két oldala van.
Jó hosszadalmas okfejtést olvashattatok tőlem biggrin.gif
2015. december 15. 21:45 #32
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
fogadják már el hogy ez már nem a 19. század vagy a 20. század legeleje...Már nagyanyám is dolgozott az ötvenes években és mellette anya is volt...
2015. december 15. 22:22 #33
- törölt felhasználó -    
Pityang egyetértek.
2015. december 15. 22:57 #34
oranje31
oranje31
visszatérő vendég

Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
Hozzászólás: 445
Azonosító: 49968
igaza van lol ....
2015. december 16. 00:29 #35
ElenaBells
ElenaBells
visszatérő vendég

StátuszMrs. Styles
Hozzászólás: 115
Azonosító: 144061
Ez teljes mértékben hülyeség. Hol él ez??? o.O
Mellesleg egy ennyi éve médiaszakmában dolgozó embernek igazán lehetne annyi esze, hogy nem tesz olyan kijelentést ami ma is rengeteg vitát szít és valljuk be: manapság egyre több a feminin nő és férfi, szóval ne csodálkozzon, hogy az emberek kiakadnak.biggrin.gif Mindenesetre lenne néhány keresetlen szavam felé ezzel kapcsolatban még, hogy nem kell úgy megfizetni a nőket és csak ez a dolguk. Hát... *** biggrin.gif
2015. december 16. 02:13 #36
thestupidboy96
thestupidboy96
visszatérő vendég

Státuszthey could sedate u, but what good would drugs be?
Hozzászólás: 412
Azonosító: 177188
Hát még a végén megint rajta fognak csámcsogni, mint anno mikor lenácizták. rohog.gif (bár az más tészta)
De röviden, és tömören: ebben az esetben ha hallgatott volna, most jobban járt volna. Bármennyire is Ákos fanatikus vagyok, ez azért kukiság volt tőle.
2015. december 16. 13:59 #37
Danger
Danger
visszatérő vendég

StátuszPlaying With Fire*
Hozzászólás: 161
Azonosító: 195848
Mekkora egy egoista, és arrogáns ember ez a pali. Ha meglátja magát a tükörben, már attól eldurran.
2015. december 16. 15:17 #38
- törölt felhasználó -    
Hát Ákos takarodj a konyhába szülni az edények közé biggrin.gif 110.gif
2015. december 16. 15:47 #39
Bertina
Bertina
porg

Státuszsweet lies
Hozzászólás: 1217
Csatolások: 102
Azonosító: 219449
Én nem tervezem hogy fogok szülni valaha is, remélem Ákoska ezért nem fog megveretni. rohog.gif
2015. december 16. 17:30 #40
- törölt felhasználó -    
Jaj Ákoskám sajnálom... Nem akarok szülni, ugye nincs vele bajod? Komolyan menj szüljél gyorsan, mert nekünk kell gyerek! Hallod a Kövér Lajos is elég nekünk, te maradjál már kussban, vagy szüljél te ha ilyen jól tudod. Mindenki eldöntheti hogy mit akar csinálni, nehogy már valaki megmondja nekünk, embereknek, nőknek, férfiaknak hogy mit csináljunk... Komolyan ennek semmi értelme. Az ilyen szexista és bekategorizáló vélemények nélkül is megleszünk, köszönjük. Amúgy azért ez kb olyan, hogy "Nő vagy? Menjé' oszt szüjjé!"... Komolyan szégyen hogy valaki így gondolkodik a 21. századi Európában ahol a nők állítólag TELJES JOGÚ POLGÁROK! Komolyan ne gyertek nekem ezzel a szöveggel, mert kezd felforrni az agyvizem. Miért? Miért? Miért kell ennyire nagy hülyeségeket kitalálni? Még ha egy politikusnak lenne csak egy ilyen véleménye... Az ellen lehet lázadni, de ne már hogy egy sztár is támogassa őt! Anyám egyedül nevel, és dolgozik.. Képzeljétek: Ha nem is tökéletes a kapcsolatunk és még akkor is ha minden percben vitatkozunk elég sok időt töltünk együtt. Különben mi van ha az a nő épp egyedülálló és egyedül neveli a gyerekeit? Ne dolgozzon, hogy éhen halljanak? Szüljön minden percben, pasi nélkül? Komolyan drága az épp elme, vagy mi van?
2 felhasználónak tetszik: Rory gilmore 12, Szandi0820
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ákos Ákos 699.