Utoljára állt az X-Factor színpadára a One Direction
2015. december 16. 00:08
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline |
Igazat adok azoknak akik számára furcsa. Számomra ez egy tökéletes búcsúnak tűnik, olyan mintha végleg búcsúzkodnának. Éééés mivel pontos dátumot nem adtak a visszatérésükre, ezért viszonylag el is tudnák tusolni a nagy felhajtást és senki nem vágná hozzájuk, hogy ne köszöntek volna el rendesen. Remélem nem így lesz. Az a 18 hónap is sokkal több a srácok nélkül amit épp ésszel el lehet viselni. Szívből remélem, hogy visszatérnek.
2015. december 16. 06:36
Azert bucsuztak el igy, mert szeretik a rajongoikat, es tudjak, hogy valakiknek ok 4-en az eletet jelentik, tehat mert nem akartak akkora fajdalmat okozni.
2015. december 16. 08:07
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Más előadóknak is ugyanilyen fontosak a rajongóik! De mindegy! Nem akarok senkivel sem veszekedni, ez az Én véleményem, és ne legyen igazam, de nem hagy nyugodni a dolog. Minden esetre ha mégse térnének vissza akkor tényleg méltó módon elbúcsúztak, ezt tényleg nem lehet Nekik felróni. Másfél év múlva minden kiderül.
2015. december 16. 13:10
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 705 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline |
Visszaolvastam néhány kommentet és láttam hogy jó páran említették hogy van akinek az 1D az élet és hogy nélkülük nem is tudnak élni...nos ezeket a személyeket őszintén tudom sajnálni. Én is nagy rajongója vagyok a fiúknak, főleg a zenéjüknek na de nem ilyen "beteges" módon. Amúgy szerintem is azért búcsúzkodtak így mert már nem térnek vissza. Azért remélem tévedek és 18 hónap múlva ott folytatják ahol most abba hagyták
2015. december 16. 15:31
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline |
szép elbúcsúzás volt egy időre tőlük és marha jóóó ez a szám
2015. december 16. 15:51
Bírom ezeket a kishitű véleményeket. Szerintem van bennük annyi, hogy ha tényleg nem jönnének vissza azt most megmondanák, mert igenis szeretik a rajongóikat. És ha ők megígérték, és ez nem is egyszer történt meg, akkor én hiszek nekik és bízom bennük. Nem csak ők azok akik szünetre mentek, nem is egy évre és visszatértek.
2015. december 16. 20:03
Hoxa18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.17. Hozzászólás: 876 Csatolások: 0 Azonosító: 246729 offline |
Bírom azt hogy egyesek nem képesek mások véleményét tiszteletben tartani..... Szólás szabadság van ha jól tudom, ha nem tetszik amit mások írnak maradj csendben! Szerintem teljesen normálisan írtuk le a véleményünket. Mi is rajongók vagyunk akármennyire hihetetlen! Csókolom.....
2016. január 02. 14:05
liluska888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.10. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 252187 offline |
Olyan cukik, főleg a végén mikor Liam kezdene beszélni de Louis odahúzza ölelkezni.Imádom őket!!! <3 <3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.