Starity

Milliókat bukott Ákos a beszólása miatt

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. december 21. 13:56 #41
- törölt felhasználó -    
AlienMonster:
Hogyha mondjuk az lenne a véleménye, hogy embereket megnyúzni jó muri, akkor se lenne szabad "megutálni őt", mert "ő az országunk legértékesebb énekese/dalírója"? Attól még, hogy sokan szeretik meg ennyire "értékes" még nem felsőbb rendű semmilyen élőlénynél, ergo nem lehet neki mindent elnézni. Ez pedig egy olyan kijelentés volt, ami a modern Európában nem állja meg a helyét.
2015. december 21. 17:21 #42
Enchanted Hunter
Enchanted Hunter
comfortably numb
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1348
Csatolások: 1245
Azonosító: 221
Aljasnak és/vagy butának tartom azokat, akik helyeslik, hogy valakit büntetés érjen azért, mert kimondja a véleményét.
2015. december 21. 22:23 #43
pillango55
pillango55
visszatérő vendég

StátuszBoom-clap, the sound of my heart, the beat goes on and on and on and on and.. <3
Hozzászólás: 356
Csatolások: 0
Azonosító: 176513
Szerintem nem volt ez akkora hatalmas istenkáromlás, ami miatt fél napnál tovább kéne rágódni rajta. Különben sem egy 34 másodperces kivágás, és a szerintünk vélt mögöttes tartalom alapján kellene véleményt mondani (amihez mellesleg mindenkinek joga van - így Ákosnak is), hanem végignézni a 47 perces teljes interjút. smileeee.gif
2015. december 22. 10:08 #44
xilence
xilence
visszatérő vendég
Hozzászólás: 210
Csatolások: 31
Azonosító: 155931
Azért ha egy nő úgy éli le az egész életét, hogy 1 gyereke sincs az úgy elég hiányos.
2015. december 22. 10:20 #45
fanni_györfi
fanni_györfi

StátuszNow you see me, now you don't
Hozzászólás: 1027
Azonosító: 234293
jó nem volt szép..sőt egyáltalán nem volt szép amit mondott de A VILÁGON TÖBB EZER FÉRFI ÍGY GONDOLJA, ÉS MÉG ROSSZABBAKAT IS TETSZNEK, ÉS NEM KAPNAK ÉRTE SEMMIT. szerintem felfújják egy kicsit ezt a dolgot...
2015. december 22. 16:53 #46
firyn
firyn
új tag

Státusznem kell nekem szőke herceg fehér lovon csak Harry Styles piros buszon <3
Hozzászólás: 98
Csatolások: 12
Azonosító: 240122
sztem nagyon is megérdemli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2015. december 22. 19:59 #47
- törölt felhasználó -    
Megérdemli. biggrin.gif Különben teljesen érthető, hogy szerződést bontott vele a Telekom - hiszen valamilyen szinten őket képviseli, és hogyha egyszer más nézeteik vannak, akkor ne ő képviselje őket hanem más.

Látszik ezen a csávón hogy kompenzál. Ha egy igazi férfi forma valaki mondaná ezt a nagy maradi bölcsességet, nyilván akkor is elítélném, de hogy valaki itt pattog hogy a nők meg a férfiak, mikor ez is úgy néz ki, olyan az egész gyerek mint egy lány... ja bocs, nem akartam megsérteni a lányokat. biggrin.gif

Az a baj, hogy a nők rájöttek arra, hogy jól megvannak akár férfi nélkül is, míg egy férfinak kell valaki aki ugrál neki és kinyalja a s*ggét - a férfiak pedig arra jöttek rá, hogy ezt már a nők is látják, és megijedtek, ezért egyre inkább próbálják a mindennapokban, és a média területein is visszataszítani a nőket ebbe a maradi felfogásba, és elhitetni velük, hogy ez aztán így a fasza.
2015. december 22. 20:25 #48
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 794
Azonosító: 197734
Azért kiemelném, nem azt mondta, hogy a nők ne dolgozzanak, hanem szüljenek. Nem mondta meg mit csináljál, te iszonyatosan szabad ember. Nem mondott, vagy szabott meg senkinek semmit, nyugalom. Mindössze annyit mondott, a nőknek inkább a családra kéne koncentrálniuk a meló helyett, szerinte.

Ez nem olyan vérlázító, mint amilyennek beállítják.

Egyedül azt nem tudom megérteni, hogy lehetett olyan hülye, hogy nem gondolt bele, ha ilyet mond, azt az ezerszeresére felfújják...
2015. december 23. 15:43 #49
- törölt felhasználó -    
Én szerintem félig igaza van, de megérdemelte
2015. december 23. 16:07 #50
- törölt felhasználó -    
Megengedhetetlen. Nem elég, hogy arrogáns még ostoba is. És az ilyen emberek kerülnek be a showbusiness-be, hogy formáják a magyar köztudatot. Szép.
2015. december 23. 18:42 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet
Nem mondta meg mit csináljál, te iszonyatosan szabad ember. Nem mondott, vagy szabott meg senkinek semmit, nyugalom.

Ezt nekem mondtad? Köszönöm az értékes tájékoztatást, élni fogok a kapott szabadságommal, Ákos " jó tanácsával " viszont... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. december 23. 23:11 #52
fromtheget-go
fromtheget-go
új tag

StátuszYou deserve the love you keep trying to give everyone else
Hozzászólás: 84
Azonosító: 251282
Én egyetértek vele, csak kissé furcsán fogalmazta meg.
2015. december 24. 23:06 #53
hirschzsofi0711
hirschzsofi0711
You don't own me

Státusz“There are much worse games to play.” ♥❤❥ ❦❧♥♡✦❉ ❥❦❧❃ ❂❁❀♔♕
Hozzászólás: 1241
Csatolások: 31
Azonosító: 202533
Szánalmas ez az ember. Ezt komolyan így gondolja, vagy azt sem tudja miről beszél és betanulta a szöveget?
2015. december 28. 23:19 #54
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Elég vegyesen állok ehhez a témához Először is, Ákost mindig hazánk egyik legjobb énekesének tartottam, és ma is az.

Az, más tészta megint, hogy mi a véleménye magánemberként. Egyébként emiatt nem kellene büntetni, hisz nem ölt meg senkit. De mindegy. Azt, hogy ezt meg merte mondani, valahol csodálom. Könnyen beszélnek azok, akik iskolapadban vannak, és fogalmuk sincsen, hogy mennyit is kell valójában dolgozni. Jó, nekem is volt már több állásom, és őszintén szólva pont az olyan "asztal mellett ülök, alig csinálok valamit, és számítógépezek" munka nekem nem jött be. Untam. Most olyan helyen vagyok, ami kihívást okoz, igaz kell is dolgozni látástól Mikulásig. Fárasztó. Még egy férfinak is, nemcsak nekünk. Az, hogy gyereket szüljünk, és otthon maradjuk, az kivitelezhetetlen. Hazánkban legtöbb esetben így van. Lehet hogy van aki erre vágyik. Van aki meg is teszi és csak segélyekből, meg fene tudja mikből tartja el a családját.

Amúgy ha már dolgozunk annyit amennyit ők (ha nem többet), nehogy már ne kapjunk annyi pénzt.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Ákos Ákos 699.