AlienMonster:
Hogyha mondjuk az lenne a véleménye, hogy embereket megnyúzni jó muri, akkor se lenne szabad "megutálni őt", mert "ő az országunk legértékesebb énekese/dalírója"? Attól még, hogy sokan szeretik meg ennyire "értékes" még nem felsőbb rendű semmilyen élőlénynél, ergo nem lehet neki mindent elnézni. Ez pedig egy olyan kijelentés volt, ami a modern Európában nem állja meg a helyét.
Milliókat bukott Ákos a beszólása miatt
2015. december 21. 13:56
2015. december 21. 17:21
Enchanted Huntercomfortably numb |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1348 Csatolások: 1245 Azonosító: 221 offline |
Aljasnak és/vagy butának tartom azokat, akik helyeslik, hogy valakit büntetés érjen azért, mert kimondja a véleményét.
2015. december 21. 22:23
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline |
Szerintem nem volt ez akkora hatalmas istenkáromlás, ami miatt fél napnál tovább kéne rágódni rajta. Különben sem egy 34 másodperces kivágás, és a szerintünk vélt mögöttes tartalom alapján kellene véleményt mondani (amihez mellesleg mindenkinek joga van - így Ákosnak is), hanem végignézni a 47 perces teljes interjút.
2015. december 22. 10:20
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline |
jó nem volt szép..sőt egyáltalán nem volt szép amit mondott de A VILÁGON TÖBB EZER FÉRFI ÍGY GONDOLJA, ÉS MÉG ROSSZABBAKAT IS TETSZNEK, ÉS NEM KAPNAK ÉRTE SEMMIT. szerintem felfújják egy kicsit ezt a dolgot...
2015. december 22. 19:59
Megérdemli. Különben teljesen érthető, hogy szerződést bontott vele a Telekom - hiszen valamilyen szinten őket képviseli, és hogyha egyszer más nézeteik vannak, akkor ne ő képviselje őket hanem más.
Látszik ezen a csávón hogy kompenzál. Ha egy igazi férfi forma valaki mondaná ezt a nagy maradi bölcsességet, nyilván akkor is elítélném, de hogy valaki itt pattog hogy a nők meg a férfiak, mikor ez is úgy néz ki, olyan az egész gyerek mint egy lány... ja bocs, nem akartam megsérteni a lányokat.
Az a baj, hogy a nők rájöttek arra, hogy jól megvannak akár férfi nélkül is, míg egy férfinak kell valaki aki ugrál neki és kinyalja a s*ggét - a férfiak pedig arra jöttek rá, hogy ezt már a nők is látják, és megijedtek, ezért egyre inkább próbálják a mindennapokban, és a média területein is visszataszítani a nőket ebbe a maradi felfogásba, és elhitetni velük, hogy ez aztán így a fasza.
Látszik ezen a csávón hogy kompenzál. Ha egy igazi férfi forma valaki mondaná ezt a nagy maradi bölcsességet, nyilván akkor is elítélném, de hogy valaki itt pattog hogy a nők meg a férfiak, mikor ez is úgy néz ki, olyan az egész gyerek mint egy lány... ja bocs, nem akartam megsérteni a lányokat.
Az a baj, hogy a nők rájöttek arra, hogy jól megvannak akár férfi nélkül is, míg egy férfinak kell valaki aki ugrál neki és kinyalja a s*ggét - a férfiak pedig arra jöttek rá, hogy ezt már a nők is látják, és megijedtek, ezért egyre inkább próbálják a mindennapokban, és a média területein is visszataszítani a nőket ebbe a maradi felfogásba, és elhitetni velük, hogy ez aztán így a fasza.
2015. december 22. 20:25
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 794 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline |
Azért kiemelném, nem azt mondta, hogy a nők ne dolgozzanak, hanem szüljenek. Nem mondta meg mit csináljál, te iszonyatosan szabad ember. Nem mondott, vagy szabott meg senkinek semmit, nyugalom. Mindössze annyit mondott, a nőknek inkább a családra kéne koncentrálniuk a meló helyett, szerinte.
Ez nem olyan vérlázító, mint amilyennek beállítják.
Egyedül azt nem tudom megérteni, hogy lehetett olyan hülye, hogy nem gondolt bele, ha ilyet mond, azt az ezerszeresére felfújják...
Ez nem olyan vérlázító, mint amilyennek beállítják.
Egyedül azt nem tudom megérteni, hogy lehetett olyan hülye, hogy nem gondolt bele, ha ilyet mond, azt az ezerszeresére felfújják...
2015. december 23. 16:07
Megengedhetetlen. Nem elég, hogy arrogáns még ostoba is. És az ilyen emberek kerülnek be a showbusiness-be, hogy formáják a magyar köztudatot. Szép.
2015. december 23. 18:42
Idézet
Nem mondta meg mit csináljál, te iszonyatosan szabad ember. Nem mondott, vagy szabott meg senkinek semmit, nyugalom.
Ezt nekem mondtad? Köszönöm az értékes tájékoztatást, élni fogok a kapott szabadságommal, Ákos " jó tanácsával " viszont...
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. december 23. 23:11
fromtheget-goúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 251282 offline |
Én egyetértek vele, csak kissé furcsán fogalmazta meg.
2015. december 24. 23:06
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1241 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline |
Szánalmas ez az ember. Ezt komolyan így gondolja, vagy azt sem tudja miről beszél és betanulta a szöveget?
2015. december 28. 23:19
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Elég vegyesen állok ehhez a témához Először is, Ákost mindig hazánk egyik legjobb énekesének tartottam, és ma is az.
Az, más tészta megint, hogy mi a véleménye magánemberként. Egyébként emiatt nem kellene büntetni, hisz nem ölt meg senkit. De mindegy. Azt, hogy ezt meg merte mondani, valahol csodálom. Könnyen beszélnek azok, akik iskolapadban vannak, és fogalmuk sincsen, hogy mennyit is kell valójában dolgozni. Jó, nekem is volt már több állásom, és őszintén szólva pont az olyan "asztal mellett ülök, alig csinálok valamit, és számítógépezek" munka nekem nem jött be. Untam. Most olyan helyen vagyok, ami kihívást okoz, igaz kell is dolgozni látástól Mikulásig. Fárasztó. Még egy férfinak is, nemcsak nekünk. Az, hogy gyereket szüljünk, és otthon maradjuk, az kivitelezhetetlen. Hazánkban legtöbb esetben így van. Lehet hogy van aki erre vágyik. Van aki meg is teszi és csak segélyekből, meg fene tudja mikből tartja el a családját.
Amúgy ha már dolgozunk annyit amennyit ők (ha nem többet), nehogy már ne kapjunk annyi pénzt.
Az, más tészta megint, hogy mi a véleménye magánemberként. Egyébként emiatt nem kellene büntetni, hisz nem ölt meg senkit. De mindegy. Azt, hogy ezt meg merte mondani, valahol csodálom. Könnyen beszélnek azok, akik iskolapadban vannak, és fogalmuk sincsen, hogy mennyit is kell valójában dolgozni. Jó, nekem is volt már több állásom, és őszintén szólva pont az olyan "asztal mellett ülök, alig csinálok valamit, és számítógépezek" munka nekem nem jött be. Untam. Most olyan helyen vagyok, ami kihívást okoz, igaz kell is dolgozni látástól Mikulásig. Fárasztó. Még egy férfinak is, nemcsak nekünk. Az, hogy gyereket szüljünk, és otthon maradjuk, az kivitelezhetetlen. Hazánkban legtöbb esetben így van. Lehet hogy van aki erre vágyik. Van aki meg is teszi és csak segélyekből, meg fene tudja mikből tartja el a családját.
Amúgy ha már dolgozunk annyit amennyit ők (ha nem többet), nehogy már ne kapjunk annyi pénzt.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.